Nitrat gübrelerimiz elimizde

Ben 1 defada 15 kg dekar olarak sulfat kullandim ilk olarak daha sonra 15-15 olacak sekilde iki defa ure kullandim 2. Yi daha 3 gun once attim nisan 20-25 gbide nitrati salliycaz kismetse sulfat gercekten toprakta element ayristiran bir gubre bu sene bugdaylar bambaska

Tabana nasıl gübre kullandıniz? Ayrıca bu kadar verilen gübre nin buğdaya herhangi bir olumsuz yanı olabilir mı?

Hayırlı olsun, 26 nitrat zamanı da geliyor yavaştan..

Nitrat atarken ilçe tarımdan randevu almak gerekiyormu. Muhtarlıklara devredecektiler. Bilginiz varmı??

Muhtarlık sadece kontrol mekanizması. Tarım ilçeye gidiyorsun çksne göre dönüme 50 kg veriyor. Her köye farklı eleman bakıyor havsada 5 dk gibi kısa bir sürede alabiliyorsunuz. Muhabbet çay faslı oldumu benim gibi 1 saat kalabiliyorsun. Ama 5 dk belgeni alıp satıcıya gidiyorsun. Çok kolay gözde çok büyütülmüş.

Muhtarlık sadece kontrol mekanizması. Tarım ilçeye gidiyorsun çksne göre dönüme 50 kg veriyor. Her köye farklı eleman bakıyor havsada 5 dk gibi kısa bir sürede alabiliyorsunuz. Muhabbet çay faslı oldumu benim gibi 1 saat kalabiliyorsun. Ama 5 dk belgeni alıp satıcıya gidiyorsun. Çok kolay gözde çok büyütülmüş.
Sağol abi reçete yazdırdım. Nitrat almadım daha..