nhmi erkuntmu

Ynt: nhmi erkuntmu

aksoylar link=topic=49189.msg483324#msg483324 date=1323202858' Alıntı:
dogru olabilir.bişey demiyorum ama 80.4 bendede var sitede kullananlarda var.hiçbirinden yakıt şikayeti duymadım. mksimum 1.7 litre.sonra mustafa diyosunuz arada 15 hp fark var.yeri gelince 640 fıat 285 masseyden güçlü oluyoda erkunt new hollanddan güçsüz mü oluyor.bide mustafa sitedede new holland tdd serisi kullanların %99 frene ileri geri yaparken frene basmıyor.tamam iyibi özellik ama aynısı erkuntta var.fakat ben o işi pek begenmedim.
yakıt olayı güzel bunda yalancı değiliz pazar günü enişte kup kuru hatta bi yarım dönümde pulluk hiç batmamış yeri sürdü 5 km tarla uzaklığıyla 120 lira yakıt la sürmüş gelmiş bize ii geldi 2 litre yapıyor aşşa yukarı :)
ve elvyeli erkunta aldık benimkinde hagiliği belli oluyor bi iki ay sonra çıkar kokusu biraz kullanalım :)

aksoylar link=topic=49189.msg483328#msg483328 date=1323203275' Alıntı:
evet baya rahtsız olanlar var.geriye takarken debriyaja tam basarsan ses yapmıyor ama yolda buçuktan seriye alırken ses yapıyor.oda devirli degiştirip veya çift debriyaj yaparsan sen olmuyor :D ama bu çift debriyaj olayını bizim havalide bikaç kamyoncu arkadaşım hariç benden başka bilen yok :D
nh 40 yıllıkteknolojiyi kullanıyor diyosun çift debriyajdan bahsediyosun, biliyomusun tdd ve case jx serileri shuttle sistemi kullanıyor

yaw şu aksoylar a ne laf yetiştiriyorsnz onu bilen biliyor zaten ne halt olduğuda belli siz ne kadar NH deyin o okadar erkunt der
cazgon0020 bile erkunt kullanmasına rahmen bu konuda nh demiş çnkü olay farklı ..
nh 40 yıllık tekneloji kullanıyoda erkuntta hayla çift debrajmı kullanıyo madem.. en azından yenilkçi bir marka mazisi yyeter.
erkunt kötü motor deil ama burda erkunt diyen adam bir daha düşünmesi lazm.

kullanım alanı ne olacak oda önemli

ben tabiki erkunt derim eski fiatlardan olsa problem yok ama bu new holladları hiç sevmedim bizim burda yakıttan şikayetçiler arkadaşlar haklı zf şanzumanda ileri geri carlama olmasa iyi olcakmış ama alıştıkca carlama yaptırmıyorsun

böle seçim olmaz olursa alıcının samimiyeti süpheli .. öncelikle alacagın traktörün kaç bg olması gerektigine bakarsın sonra o aralıktaki traktörleri karşılaştırırsın birini alırsın.. 75bg gerekiyorsa erkuntu alırsın yok fiyatı daha ucuz dersen td75d yi alırsın.. daha buyuk gerekiyorsa ozaman td90d ye bakarsın...

aksoylar link=topic=49189.msg483335#msg483335 date=1323203869' Alıntı:
buda senin görüşün saygı duyarım.1 hafta sonra fuarda erkunt görüşürüz diyor semih :D
Ustam 90 lıklar yılbaşında çıkcak diye duydum 1 hafta sonra hangi fuarda ankaraya yakınsa giderim çok bekledim 90 lığı :D

nh_fıat link=topic=49189.msg483653#msg483653 date=1323258309' Alıntı:
yaw şu aksoylar a ne laf yetiştiriyorsnz onu bilen biliyor zaten ne halt olduğuda belli siz ne kadar NH deyin o okadar erkunt der
cazgon0020 bile erkunt kullanmasına rahmen bu konuda nh demiş çnkü olay farklı ..
nh 40 yıllık tekneloji kullanıyoda erkuntta hayla çift debrajmı kullanıyo madem.. en azından yenilkçi bir marka mazisi yyeter.
erkunt kötü motor deil ama burda erkunt diyen adam bir daha düşünmesi lazm.
aynen öyle erkunt kötü traktör değil hatta td75den de iyidir ama bu durumda aynı paraya td90 almak en mantıklısı burda bile erkunt diyen adama benim diyecek hiç biir kelimem yok.
sen nhcisin gibi konuşuyor öyle değil ben her markayı severim tümosanıda severim hattatıda severim mf traktörüm var zaten önemli olan verdiğimiz paranın karşılığını alabilmek,ben traktör alacaksam erkunt da seçeneklerimin arasındaysa erkuntu tercih etmem için erkuntun 100 beygirlik modeli ile Newhollandın 90 beygirlik modeli aynı para olmalı.

DÜNYADA TRAKTÖR SIRALAMASI BÖYLEDİR BENCE--

1--hurliman
2--fendt
3--john dere
4--same
5--steyr
6--JWD Fieldmaster 274-494

lgere link=topic=49189.msg493580#msg493580 date=1324273315' Alıntı:

1--hurliman
2--fendt
3--john dere
4--same
5--steyr

neye göre bu zuha-*-s aksoyun powershuttle sisteme sahip traktöre 40 yıllık teknoloji dediği gbi olmuş

lgere link=topic=49189.msg493580#msg493580 date=1324273315' Alıntı:

1--hurliman
2--fendt
3--john dere
4--same
5--steyr
tamamıyla yanlış bir sıralama bence rkunt mu nh mi derseniz motorları denk olması lazım böyle kıyaslama olmaz

erkuntta NH da perkins motorunu kullanıyo Gerisi traktörün şanzumanı ve diğer aksamları hidrolikler kabin vitesler aynı güçte olanlar aşağı yuakarı aynı yakıyo bana sorarsanız erkunt tabiiki KOÇ yıllardır soydu vatandaşımızı teknolojik traktörler girmese idi piyasaya hala 265 lere biniyo olurdu insanlarımız.Erkunt geliştiriyo kendiniürün gamı da gayet geniş büyük çifçiler için daha büyük traktörler yakında ürün gamına giricektir.

eagerman27 link=topic=49189.msg493658#msg493658 date=1324290641' Alıntı:
erkuntta NH da perkins motorunu kullanıyo Gerisi traktörün şanzumanı ve diğer aksamları hidrolikler kabin vitesler aynı güçte olanlar aşağı yuakarı aynı yakıyo bana sorarsanız erkunt tabiiki KOÇ yıllardır soydu vatandaşımızı teknolojik traktörler girmese idi piyasaya hala 265 lere biniyo olurdu insanlarımız.Erkunt geliştiriyo kendiniürün gamı da gayet geniş büyük çifçiler için daha büyük traktörler yakında ürün gamına giricektir.

geçende biri bizin case için motorunu tümosan üretiyor diye iddia ediyordu zuha-*-s ne tümosan ne perkins türk traktörün(t480 hariç) motorları fpt yani iveco...iveco ' yu da ford fiat grubuna sattı

aksoylar link=topic=49189.msg483295#msg483295 date=1323201933' Alıntı:
valla mustafa benim çevremde bitane var.oda 37 km uzakta bi köyde.erkunt pullugu tonajıyla çekiyosa nh da tonaj koysun.çekişmede çekiyosa nh da agırlık koysun sonra bu traktörde ek agırlık degil ÖZ agırlık var.yani demek istedigim bazı arkadaşlar erkuntu ek agırlık yüzünden agır oldugunu sanıyor ama öyle degil.ileri gerinin gacırt etmesi önemli degil.nh etmiyoda ne oluyor?bizim burda çok sevdigim bi arkadaşım td75 2011 aldı saman deposunda ileri geri yaparken gacırt etmiyo diye frene basmadı 6 aylık traktörün senkromeç sarısı degişti.
çok üretildiği için bir bir hata payı olacaktır. safi ağırlığı her traktör markası yapabilir ne varki buna git git hurdacıya demiri sağa sola kaynat orjinal kendinde diye kakala millete ama ne anlamı var afedersiniz motor götünü kaldıramıyorsa rampada düşük vites isteyim düz yolda dahi sesi değişiyosa bir pulluk çekmek için değermi aynı paraya 15 hp fark erkuntun tonajından bin kat iyidir nh al aga doru yoldasın şety*-*

bizim burda 60lık bağ bahçe tipi erkunt var ağırlığı 4 ton motor ağır devirli olduğu halde götünü zor kaldırıyo sınıfındakilerden 2 vites aşağı gidiyo ama tuttuğunu koparıyo sizce normalmi 60lık bi motora 4 ton ağırlık adamlarda gümrük girdi çıktı sıkıntısı yok tabi ne varsa dolduruyolar ağırlığı sonra onu çekti bunu çekti çeker tabi logar kapaklarından kalan dökümlerle ağırlık yapıp doldurmuşlar her tarafına....

erkuntun evyesini benim 654s enterin levyesine benzetiyom ben gacur gucur geciyo biri 5.000 liralık motor diğeri70.000 lliralık entere cok görmem ama bu sesi 70.000 liralık motora cok görerim td75 le dahi kıyaslasa arkadas td derim sonucta para veriyoruz erkunt cok iyi ise kapıştırın td 75 le erkuntu rampada ramorklerle yüklü

koylu19 link=topic=49189.msg494197#msg494197 date=1324325302' Alıntı:
erkuntun evyesini benim 654s enterin levyesine benzetiyom ben gacur gucur geciyo biri 5.000 liralık motor diğeri70.000 lliralık entere cok görmem ama bu sesi 70.000 liralık motora cok görerim td75 le dahi kıyaslasa arkadas td derim sonucta para veriyoruz erkunt cok iyi ise kapıştırın td 75 le erkuntu rampada ramorklerle yüklü
ok-*-s en yerinde yorum çekiştirme motorları bağlayıpta olmaz yüklü romörkla olur.