NH TD95D ERKUT 80T 20 hp fark yorum sizin

Ynt: NH TD95D ERKUT 80T 20 hp fark yorum sizin

:) arkadaşlar.. lastik falan konuşulmaz bu videolastikleri kapak degil de td 95 in dişleri gayet var.. da 20bg fark var arada td95 in alıp gitmesi lazım direk..
case ci arkadaşım.. case ile erkuntun tarlada görüntüleride var onlarıda izle istersen erkunt bölümünde paylaşmıştım...
artı servet 80 75bg güçünde bi traktör neden se hep abileri kafa tutuyor bide akranları gelse ya :D

case ci bu video da senin için:

erkunt ve case kapismasi casenin bittigi an yesilyurt kulu konya EMİR AYDİN

fiyatın terkerleri tutmuyor asvaltta takmaz erkutu orası camgibi lasstikler fısır iyi tutuyor zizin aklınız alıyormu bunu cekmesi 85 cekemiyorda bunu nasıl cekiyor

pulluklar kaçlık biliyomusunuz? servet 4 lü 14 ayna çekebiliyoken ben 5 li 12 ayna çekiyorum fark budur işte .

zaten 98 hp traktörle 75 hp traktörün çektigi pullak aynı olmaz ama kendi güçlerine göre servet 80 gurubunun en iyisi.

cazgin0020 link=topic=38578.msg330794#msg330794 date=1296138919' Alıntı:
kardeşler video gerçektemiş o çekişen erkuntu almış hasan ay arkadaş erkuntu arabaya yukleyecekleri zaman olesine denemek istemişler td nin üzerindeki hasan ay mış erkuntun uzerindeki bayidenmiş :) koye getirdik başkasınlada çekiştirdik yine çekti dedi hatta attıgı mesaj da bu
(hasan ay)
kardes td 95 bnm traktörüm onu verip çeken traktörü aldım akşam üzeri traktörü yüklerken öylesine deneme yaptık erkunt çekti yerle traktörle alakalı değil köyde de denedik yine çekti erkunt

zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s erkuntun kenarında pamukkale bayii değil göktaşlar (ankara) yazıyor yalnız.Sizin köy ankaraya mı bağlı toprağam. zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

tarım teknolojileri videoyu kaldırmış iyki yüklemişsiniz demekki emir büyük yerden geldi :D :D :D

arkadaşlar new hollandın tekerlerkleri erkunta bakarak hem eskı hemde toprak olmus artı erkunt fabrika lasitkleiyle ve yenı lastık yapış yapış oluor ondan erkunt götürüyor yoksa imkanı yok mantıklı olun biraz ...)

ceya023 link=topic=38578.msg330818#msg330818 date=1296142633' Alıntı:
:) arkadaşlar.. lastik falan konuşulmaz bu videolastikleri kapak degil de td 95 in dişleri gayet var.. da 20bg fark var arada td95 in alıp gitmesi lazım direk..
case ci arkadaşım.. case ile erkuntun tarlada görüntüleride var onlarıda izle istersen erkunt bölümünde paylaşmıştım...
artı servet 80 75bg güçünde bi traktör neden se hep abileri kafa tutuyor bide akranları gelse ya :D

case ci bu video da senin için:

erkunt ve case kapismasi casenin bittigi an yesilyurt kulu konya EMİR AYDİN
TD ile cekismeyi konusmuyorum bile. Bi kere normal sartlarda ne bilime ne matematige sigar. Case ye gelince simdi erkunt caseyi gecti diye ne kazandi. Case erkunttan biraz yavas gitti diye ne kaybetti. Kazanana kupa verdilerde caseyi sahibinin elindenmi aldilar. Alan memnun satan memnun ama bu erkunt reklamlarinin tadi kacti artik. Reklam tek basina yapilir onu söyle yaptim bunu böyle yaptimla degil. Koy CASE yle Erkuntu yanyana, ikisininde arti ve eksilerini puanlayarak yap. SOnucu görelim......

satocan58 link=topic=38578.msg330848#msg330848 date=1296146084' Alıntı:
TD ile cekismeyi konusmuyorum bile. Bi kere normal sartlarda ne bilime ne matematige sigar. Case ye gelince simdi erkunt caseyi gecti diye ne kazandi. Case erkunttan biraz yavas gitti diye ne kaybetti. Kazanana kupa verdilerde caseyi sahibinin elindenmi aldilar. Alan memnun satan memnun ama bu erkunt reklamlarinin tadi kacti artik. Reklam tek basina yapilir onu söyle yaptim bunu böyle yaptimla degil. Koy CASE yle Erkuntu yanyana, ikisininde arti ve eksilerini puanlayarak yap. SOnucu görelim......
müdür sizin köyde erkunt varmı?

anayurtlu 3105d link=topic=38578.msg330842#msg330842 date=1296145581' Alıntı:
tarım teknolojileri videoyu kaldırmış iyki yüklemişsiniz demekki emir büyük yerden geldi :D :D :D
yaf bu erkunt neymıs sen bilirisn serveti nasıldır yakında senın 3.105 ede kafa tutar bnden soylemesı zuha-*-s zuha-*-s

akcaorenli link=topic=38578.msg330852#msg330852 date=1296146227' Alıntı:
yaf bu erkunt neymıs sen bilirisn serveti nasıldır yakında senın 3.105 ede kafa tutar bnden soylemesı zuha-*-s zuha-*-s
valla belkide garajda sıkıştırıyodur 3105i gidiyimde ayırıyım barii zuha-*-s

qarizmatiqa link=topic=38578.msg330851#msg330851 date=1296146182' Alıntı:
müdür sizin köyde erkunt varmı?
Ne bizim köylerde ne yakin köylerde var. Uzak bi köyde oldugunu söylüyorlar. Nimet varmis ve 4/11 cekiyormis. Alirken 5 li ceker diye söylemisler....

bu işi aydınlatmak yine bana düştü.

lastikler eskidikçe elastikliğini kaybedip kemikleşiyor.yeni lastiğin tırnaklarına elinizle bastırdığınızda ne kadar yumşak olduğunu fark edersiniz.bu tabiki yere daha iyi yapışıyor. Td 95 in ön lastiklerinde hiç tırnak kalmamış.ama erkunt un asılma sebebi tam olarak bu değil.

video nun 2. saniyesinde td95 tek teker patinaja başlıyor.erkunt yerinde hareketsiz duruyor.erkuntun ölüsünü bile 1 mm kımıldatamıyor sizce de garip değil mi.çünkü td 95 in şoförü devamlı sağ frene basıyor.videonun 10. saniyesinde frenden ayağını bir an için çekiyor.td asılmaya başlıyor.şoför hemen yine basıyor.çekişmenin devamında td 95 e dikkat ederseniz.ön lastikler bir tur patinaj ederken.arka sol teker çok hızlı dönüyor.çünkü sağ arka teker frene basılarak kilitlenmiş.ikinci ekişmedeki gibi parke zeminde tarafsız şöförlerle sonuçun değişeceğini düşünüyorum.ama neticeye bakıldığında erkunt u kutlarım.

anayurtlu 3105d link=topic=38578.msg330853#msg330853 date=1296146379' Alıntı:
valla belkide garajda sıkıştırıyodur 3105i gidiyimde ayırıyım barii zuha-*-s
ayır valla bu servet abilerine cok kafa tutuyor bıgun coluk cocuk demeyecek biri :D

TT 55 link=topic=38578.msg330859#msg330859 date=1296146524' Alıntı:
bu işi aydınlatmak yine bana düştü.

lastikler eskidikçe elastikliğini kaybedip kemikleşiyor.yeni lastiğin tırnaklarına elinizle bastırdığınızda ne kadar yumşak olduğunu fark edersiniz.bu tabiki yere daha iyi yapışıyor. Td 95 in ön lastiklerinde hiç tırnak kalmamış.ama erkunt un asılma sebebi tam olarak bu değil.

video nun 2. saniyesinde td95 tek teker patinaja başlıyor.erkunt yerinde hareketsiz duruyor.erkuntun ölüsünü bile 1 mm kımıldatamıyor sizce de garip değil mi.çünkü td 95 in şoförü devamlı sağ frene basıyor.videonun 10. saniyesinde frenden ayağını bir an için çekiyor.td asılmaya başlıyor.şoför hemen yine basıyor.çekişmenin devamında td 95 e dikkat ederseniz.ön lastikler bir tur patinaj ederken.arka sol teker çok hızlı dönüyor.çünkü sağ arka teker frene basılarak kilitlenmiş.ikinci ekişmedeki gibi parke zeminde tarafsız şöförlerle sonuçun değişeceğini düşünüyorum.ama neticeye bakıldığında erkunt u kutlarım.
alk-*s alk-*s alk-*s

75 bg bi traktör çekse çekse bu erkunt da olsa 80-85 bg bi traktörü çeker. ki biz td 95 diyoruz. bu gibi videolar benim gibi erkunt (70 lik) almak isteyen kişilerin aklına kılçık kaçırıyor.
böyle videolardan erkuntçular ın göz boyaması yaptıgı sonuçu çıkıyor.

doğru kardes haklısın 95hp nerde 75 hp nerde ...)