newholland td75b dt

Ynt: newholland td75b dt

kubilay07 link=topic=60401.msg854193#msg854193 date=1393453624' Alıntı:
saolun :)
traktörü şimdilik sadece atomizörde deneyebildim atomizördede 1/2 ile çalıştık bugün ilk başta 2/2 iyi gelir diyodum ama hızlı geldi yolda denediğimde 2/2 ile 2/3 arasında hız olarak fark yok gibi birşeydi tabi iş durumunda herşey değişir 10-15 güne bahçede sürüm yapacağız çok küçük bir parsele kaz ayağı çekeceğim o zaman bunu denerim :)
Deneyip bilgi verirseniz sevinirim. Vites hızları değişmişse traktörümü yenisi ile değiştirme niyetim var.

td 65 b aldırılar bizim buralarda sıfır alanlar hiç biri memnun deyil 75b ler 65 liğe göre daha montaj kalitesi yüksek duruyor 65 çıkan sıkıntılar balata problemi ağır yük kıvırmalar hidrolik kolların yavaşlığı ve dört çeker düğmelerinin erken bozulması

zehriduman link=topic=60401.msg854467#msg854467 date=1393516396' Alıntı:
td 65 b aldırılar bizim buralarda sıfır alanlar hiç biri memnun deyil 75b ler 65 liğe göre daha montaj kalitesi yüksek duruyor 65 çıkan sıkıntılar balata problemi ağır yük kıvırmalar hidrolik kolların yavaşlığı ve dört çeker düğmelerinin erken bozulması
sanmam sadece mazot pompası değişik turbo belki değişik olabilir. motor aynı motor traktör aynı traktör. çift çeker düğmesi aynı düğme. hidrolik kollar aynı hidrolik pompa aynı.

zehriduman link=topic=60401.msg854467#msg854467 date=1393516396' Alıntı:
montaj kalitesi demişsin unuttum. evet td75b biraz daha iyi td80b çok daha iyi. gerçekten bunların civatalarını sıkarken çok özenmişler. çok daha kaliteli sıkmışlar. bide onların civatalarını mühendisler td65b nin civatalarını işçiler sıkmış eğitim farklı. zuha-*-s

dogannnn link=topic=60401.msg854817#msg854817 date=1393536197' Alıntı:
montaj kalitesi demişsin unuttum. evet td75b biraz daha iyi td80b çok daha iyi. gerçekten bunların civatalarını sıkarken çok özenmişler. çok daha kaliteli sıkmışlar. bide onların civatalarını mühendisler td65b nin civatalarını işçiler sıkmış eğitim farklı. zuha-*-s
sen görmeden konuştuğun için böyle gülüyosun ama ben bunları gördüğümden söylüyorum inanmayan gelir bakar ondna bende onalra kıçımla gülerim bir dieride ben civatadan bahsetmemişim önmeli çalışma kollarından bahsediyorum forumda td65b 75b olanlar var onlar bakalım haklımıyım haksızmıyım sonrada kendine gülersin oho-*s

zehriduman link=topic=60401.msg854921#msg854921 date=1393572272' Alıntı:
sen görmeden konuştuğun için böyle gülüyosun ama ben bunları gördüğümden söylüyorum inanmayan gelir bakar ondna bende onalra kıçımla gülerim bir dieride ben civatadan bahsetmemişim önmeli çalışma kollarından bahsediyorum forumda td65b 75b olanlar var onlar bakalım haklımıyım haksızmıyım sonrada kendine gülersin oho-*s
yok kötü traktör olabilir, kalitesiz olabilir, hatta senin paranla beş para etmeyebilir. Ama aynı marka ve aynı serinin traktörleri arasında nasıl kalite farkı olabilir. ben bunu anlamadım. hani desen tt65b güzel td65b berbat. ben derim haklı. yada mf güzel nh kötü senin görüşün derim saygı duyarım. yada 65 beygir 80 beygirden daha güçsüz desen doğru ama ben bunu bilerek aldım derim. saydığın kötü yönlerin tamamı aynı parça. ey ahali haksızsam haksız deyin susup oturayım bizi bu azaptan kurtarın ??*-s

dogannnn link=topic=60401.msg855239#msg855239 date=1393612334' Alıntı:
yok kötü traktör olabilir, kalitesiz olabilir, hatta senin paranla beş para etmeyebilir. Ama aynı marka ve aynı serinin traktörleri arasında nasıl kalite farkı olabilir. ben bunu anlamadım. hani desen tt65b güzel td65b berbat. ben derim haklı. yada mf güzel nh kötü senin görüşün derim saygı duyarım. yada 65 beygir 80 beygirden daha güçsüz desen doğru ama ben bunu bilerek aldım derim. saydığın kötü yönlerin tamamı aynı parça. ey ahali haksızsam haksız deyin susup oturayım bizi bu azaptan kurtarın ??*-s
sen anlamıyorsun her seride kötü malda çıkıyor iyi malda çıkıyor bende diyorumki bizim orda 3 4tane alan oldu td65b lerden iyi çıkmadı sorunları çok çıkdı 500 saat bile doldurmadan td75b ler ise bunlara göre biraz daha az sorun çıkardı genel olarak nh nin bahceserilerinde 2013 model olanlar sıkıntı yaşadı yani bahce biraz biraz porblemli bizim 65b kullanıldığı için ben onlara bakarak yorum yaptım dier serilerini bilmiyorum forumda kubilay nickli arkadaşımızda td75b var bildiğim kadarıyla oda ıptoda ufak bir sorun yaşadı o paylaşımı dayanarakda nh bahce serielri biraz sıkıntılı diyorum

Ynt: newholland td75b power şatıllı

merhaba arkadaşlar new holland yeni çıkacak olan td75b power şatıllı hakkında bilgisi olan varmı ve fiyatları ne kadar.power şatıllı ne demek tam olarak anlamış değilim bugün yazıldım