60-66çiftçekere valeo bronz taktırtmıştım gayette iyiydi.
Ben luk taktirmak istiyordum. Babam orjinal olsun dedi.
Öncelikle cümleten selamlar kullanmakta olduğumuz 2014 td65d traktörümüz 2660 saatte olmasına rağmen 3 kez baskı balata yedi... Yarım debriyaj kullanmam ve çok da titiz kullanırım servise tamir için gittiğimde her seferinde bronz valeo takıyor diğer tamirciler ile konuştum bronz iyi değil organik taktır diyor inanın çıldırmak üzereyim traktör viteslere rahat geçmemeye başladı yine ne yapmalıyım yardım edin..
Aynen bende kronik oldu..2560 saatte 2011 model TD65B kullanıcısıyım
Bugün difransiyel yağından direksiyona giden hortumu kuyruk mili halatı ve debriyaj halatı değişikliği yaptirdim servis balataya bakalımmı dedi hayır dedim hala orjinal.
490 tl ödedim.
Çevremde pek bu yönde sürekli arıza yapan duymadım galiba sizinki kronik.
Usta çok önemli. Sen ustayi değiştir.Aynen bende kronik oldu..
Servise götür düm bir ayar çektiler düzeldi şimdilik bakalım sonra birşey olmazsa
Traktöründe kuyruk mili çalışırken veya yüksek gazda kalkarken ses çıkarıtıyor mu bende bu durum çok tekrar ediyordu servis e sordum bronz balata olduğu için yapar dedi sizde herhangibir ses çıkıyor mudebriyaj yayındadır sıkıntı tam kavrayamıyordur derim. tt65 2013 1250 ve td65b 2800saatte ikiside sıfır alındı 2013 te orjinali bronzmuş halen değişmedi ikiside.eski tt65 inki organik imiş 2011 sonrası bronz olmuş
Traktör 2500 saatte halen en ufak sorun yok baskida ve kuyruktaTraktöründe kuyruk mili çalışırken veya yüksek gazda kalkarken ses çıkarıtıyor mu bende bu durum çok tekrar ediyordu servis e sordum bronz balata olduğu için yapar dedi sizde herhangibir ses çıkıyor mu