NEWHOLLAND TC 5070 (SİTEDE ASIM TÜRK İSİMLİ ÜYEMİZİNDİR)

Ynt: NEWHOLLAND TC 5070 (SİTEDE ASIM TÜRK İSİMLİ ÜYEMİZİNDİR)

paylaşım için teşekkürler.
Biçerin sahibi Konya ' lımı. Ereğli li Asım diye bir biçerci geliyor bizim buralarada tc 56 sı vardı önceden.

Paylaşım için teşekkürler cihan size harman geldi maşallah bize daha yaz gelmedi telefonun iiçinde geçmiş olsun

len nasılda durmuş orda :D tam keko :D bileder ne iş telefona ne oldu. BOKALİ kaldım ağalar bir el atında telefon alayım

vay canına bizim laverdaya bak karacabey yetmiyo izmirlere kadar gitmiş. ;D şaşırdım valla görünce demek oralara kadar geliyorlar he bay-*s bu laverdaydı galiba paletlerini taktımı girmediği tarla yok :D paylaşım için sağol abi bereketli olur inşallah anlş-*s

hacimmet link=topic=44139.msg410867#msg410867 date=1306922810' Alıntı:
paylaşım için tşk.Cihan sarı T-shirt arkadaş Konya fuarından tanıdık sanki biçerlerde güzel MAŞALLAH.
evet hacım bizim arkadaş aytun.konya fuarında birlikteydik.
rocky link=topic=44139.msg411221#msg411221 date=1306960447' Alıntı:
vay canına bizim laverdaya bak karacabey yetmiyo izmirlere kadar gitmiş. ;D şaşırdım valla görünce demek oralara kadar geliyorlar he bay-*s bu laverdaydı galiba paletlerini taktımı girmediği tarla yok :D paylaşım için sağol abi bereketli olur inşallah anlş-*s
fatih bu biçer sizin oradan yalçınkayaların mccormick bayisi olanlar.yılmazlarinki gelmedi daha.
memory43 link=topic=44139.msg411141#msg411141 date=1306956248' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler cihan size harman geldi maşallah bize daha yaz gelmedi telefonun iiçinde geçmiş olsun
sağol abi sizede gelir inşallah.
poyrazatif link=topic=44139.msg410871#msg410871 date=1306923483' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler.
Biçerin sahibi Konya ' lımı. Ereğli li Asım diye bir biçerci geliyor bizim buralarada tc 56 sı vardı önceden.
afyon sandıklıdan arkadaş.

yapmaya :D bizim burdaki mccormick bayisi kapandı abi. onuda remzi kocataş diye biri işletiyodu. nese gelince onuda fotolarsın. ama sanki yılmazlarınkinin modeli biraz daha düşük? ben ilk onlarda gördüydüm laverdayı.

şimdi açıldı bi ara sanayiye bi el atayım bakam oralardamı eğer ordaysa fotolar yüklerim. :D geçen bizim nh servisinin yanında 2 tane vardı uzun zamandır orda duruyolar.