newholland t 480 pulluk denemesi...

Ynt: newholland t 480 pulluk denemesi...

biloaga link=topic=36344.msg324509#msg324509 date=1295039591' Alıntı:
new holland t480'i IGDIR' da ilk olarak biz aldik ilk bakista sessizligi dikkatimi cekti cok sessiz hizi butun traktorleri sollayabilirsiniz yakiti gercekten cok az gez gez gostergesi ayni yerinde neyse pulluk denemesine gidelim dedik 3 pullgu bagladim zuha-*-s bu cekemeyecek dedim ve tarlayi surmeye basladik kalaninida yazdigim adrese tiklayin izleyin videosunu cektik yorum sizlere kalmis YENI NEW HOLLAND T480 ILE YAYCILI MURO
İşte video.. 2 dk. dan sonra 480 ve marifetlerini izleyebilirsiniz.. Videoyu çeken arkadaşa ayrıca teşekkürler.. Müzik harika, devamını bekliyoruz.. alk-*s alk-*s

tşkler bu vıdeo yenı konu olmalI bence. . . performansı çok güzel. . . imrendim doğrusu. . . .

4x4ünü gördüm bizimki sıfır olmasa yeni bir traktör alacak olsam 480 4x4 den başkasını almazdım boyutları hızı kuyrukmili tam bahçedeki ihtiyaca göre yapılmış

motoru sogukta zor calışıyor ,hıdrolıklerı arıza yapıyor, yakıtıda fazla 500 saat oldu komşumun hala düşcek dıye beklıyor,kuyruk mili devırı yetersız,allayıp pullayıp surmuşler pıyasya,,,nh den beklenmeyen bı traktör vıtes gecışleri sert şanzımanı zayıf ,tt50 nın yarısı etmez noo*-*-

Freston link=topic=36344.msg487945#msg487945 date=1323702743' Alıntı:
ben neden 2. el sitelerinde hep 50 saatte 100 saatte görüyorum bu traktörleri bi açıklama yapın hele ?

öyle küçük çifçinin kapıya koyup her işini yapacağı bir traktör değil, yardımcı traktör olarak ara işleri yapmak için kullanılması lazım fazla beklentiye gerek yok 48 hp 8 senkromeçsiz vitesli traktör hidrolik çıkışı bile 1 tane, romork çekip gübre atar iyi ara çapası yapar mibzerde pullukda diskaroda iyi olacağını sanmıyorum eğer pulluk mibzer işi yapacaksa 240 tt50 yada bereket çok daha performanslı verimli ve randumanlı olacaktır...bayiler abartıp satıyorlar alan çifçi kardeşimizde tt55 performansı bekliyor hayal kırıklığı yaşayıp satıyor olay bu

bizim burda 4*4 ünü aldı biri levyelisini traktör on numara bnm hoşuma gitti avrupa arkalı 640 gibi çıkıyo sesi de uçak gibi