newholland t 480 pulluk denemesi...

Ynt: newholland t 480 pulluk denemesi...

ahanda buldum.ama new hollandın sitesinde ne resmi ne fiyatı hiçbir şey koymamışlar.ama traktörü yapmışlar bilm-*s

sayman link=topic=35380.msg300822#msg300822 date=1286892158' Alıntı:

güzel motor tam ufak işlerin harcı gübre ilac tırmık bahce ve fıdanların arasında her turlu işi yapar...Tek sorunu piston çıkışı tek Alanlar ek çıkış taktırıyordu...bunuda duzeltırler sanırım zamanla

yöresel tabir bizim burada hızlı gidene derler hatta şöyle derler 'bekere gibi gidiyor meres'

TT 55 link=topic=36344.msg307404#msg307404 date=1289504537' Alıntı:
yeri gelmişken özelliklerini inceledim.yıl başındaki büyük sınavı geçecek nadir traktörlerden biri (TİER III)

Türkiyedeki çifçilerin ezici çoğunluğu küçük çiftçi.büyük çiftçilerinde küçük traktör ihtiyacı var.Bir tutarsa 240 ın tahtına oturabilir.

48 hp mf 240 la boy ölçüşebilecek gibi.
4 silndir.sesi de az olur titreşimi de.
torku yazılmamış.
1450 kg hidrolik kaldırma kapasitesi az.
lift otomatik olmaı güzel
toplam uzunluk tt lerle aynı.(sal)
ağırlığı 1780 kg. kampana frenli 240 lar gibi
frenleri yazmamış.
1780 kg az ... 240 ın frenleri gibiyse fazla rahbet görmez disk ler rampa asagı zor duruyor... 480 s8 in verdiği gücü verirse baya tutar ...

pullakta iyi gidiyor ama 2 li 14 no pulluk tam o traktörün harcı.

geçen Osmancıkta bayiye uğradım geçen hafta 7 tane satıldı dedi motorda rekteve yapılma derdi yok sıfır motor 2 bin tl çok hızlı ama rahat değil ayrıca iki tane 240 lık eder 10 sene koştuk 240 24 dönüm yeri 10 saatte süren motordan adama hayırmı gelir bunu alacan ara işlere koşacan tabi şöylede bir şey var bumu tt 50 mi ben tt50 yi daha rahat buldum arasında 3-4 lira var....

new holland t480'i IGDIR' da ilk olarak biz aldik ilk bakista sessizligi dikkatimi cekti cok sessiz hizi butun traktorleri sollayabilirsiniz yakiti gercekten cok az gez gez gostergesi ayni yerinde neyse pulluk denemesine gidelim dedik 3 pullgu bagladim zuha-*-s bu cekemeyecek dedim ve tarlayi surmeye basladik kalaninida yazdigim adrese tiklayin izleyin videosunu cektik yorum sizlere kalmis YENI NEW HOLLAND T480 ILE YAYCILI MURO

New hollandı beğenmeyenlere kapak olsun slk-*-s buda canavar şuna bak ya helal olsun alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s

bahçe tarımı için ideal bi traktör malatyadayı genelde ufak kulanıyoruz kayısı altında dolansın die büyük olması bizde eksi bu kvamında

adam yazmış yeni başlıyanlar için ideal die yurdum insanı racing motoru almış el alıştırıyo kulanım alanı ihtiyaca göre modeller küçük die iş görmüyomu sanıyo o devasa traktörler bizde hayata iş görmes kapıda durması zarar

arkadaslar mf240 dan daha az yakiyo tarla surumunde donum basina 1 litreden az yakiyo

Müzik de güzel performansıda paylaşım için tşk konuyu yenı konu açarak herkes görmeli bence