Nasil hocam genel olarak memnunmusun traktörden. O problem bu traktorde karsilasacagin en buyuk arizadir.
Nasil hocam genel olarak memnunmusun traktörden. O problem bu traktorde karsilasacagin en buyuk arizadir.
Evet memnunuz oturaklı ve kontrollü yol tutuşu yakıt falan iyi td serisi kullananlar kıyas olduğunda
Firenleri güzel fiyat nevhollandın yerlilerinin firenini sevmezler ama bunlarınki Avrupa tla tna gibi maşallah güzel ön çekeri falan ikisi bir patilemesi falan iyi
Tabiki avrupa dts sistemi kavrama olarak 4 u bir calisir limited slip balatalari saglamsa hic korkma. O onden fren sistemi gibi bir mevzu vardi onu cozebildinizmi. Yakit ve cekis olarak td lerden cok cok daha ustün bir makina. Güç olarak ford 6600 le kiyasladigin zaman ne derece fark var gerci senin fordda turbo vardi gücü farklidir fordun
Orjinal uygun fiyat a tüp 1300tl[emoji22]Firen mevzusu duruyor Bafra da ve kastamonuda Yılmaz usta yaparız moturu getir dediler müsait olduğumda bide orijinal uygun fiyata tüp bulmam lazım
Ford 6600 le 80 66 kıyasını yolda yakıt ve çekiş olarak yaptım
Yol denge 80 66 iyi
Düzde yakıt 80 66 iyi
Yokuşta yakıt 6600 iyi
Yokuşta çekiş 6600 iyi
Pullukta yakıt 6600 iyi
Pullukta asılma 80 66 iyi
Pıratik olarak Ford 6600 iyi
Rahat kullanım Newholland 80 66iyi
Bakalım balyada kıyas sonucunu sezonda görürüz İnş
Orjinal uygun fiyat a tüp 1300tl[emoji22]
Keşke 2si olsa2 tanesi mi 1 tanesi mi üstat
Keşke 2si olsa
Bn çıkma aramadik yer bırakmadım hem cikmayada güven olmaz sonucda sağ tarafa aldım bitane bı hafta sonra usta denkgetirmis 2 adet sağ ve sol onları sokup temizliğini yapiyorumNeden bu kadar pahalı bu parça
Çıkma falan mı bulsak
Bn çıkma aramadik yer bırakmadım hem cikmayada güven olmaz sonucda sağ tarafa aldım bitane bı hafta sonra usta denkgetirmis 2 adet sağ ve sol onları sokup temizliğini yapiyorum
Bn çıkma aramadik yer bırakmadım hem cikmayada güven olmaz sonucda sağ tarafa aldım bitane bı hafta sonra usta denkgetirmis 2 adet sağ ve sol onları sokup temizliğini yapiyorum
Evet duruyor birini sola takicam inşallah yağ kaçırmaz şansa artikDuruyorumu çıkmalar
Evet duruyor birini sola takicam inşallah yağ kaçırmaz şansa artik
Keşke 2si olsa
Hocam ne tüpü bu tanesi 1300 tl ?
Firenlerin tüpü firene basıldığında firenin dengeli tutmasını sağlıyor ayrieytten ön tekerleklere yağ göndererek ön firenlerde tutuyo tekçekerde olsa bile önlerde tutmasını sağlıyor
Arkadasin bahsettiği şey buhttp://www.mdeagriparts.co.uk/368341a1-accumulator bu tüp mü hocam o? Bu tüpler kendi başına işe yarıyor mu yani fren pistonları vs de değişir büyük ihtimalle. Önlerde de traktörünüzde ön fren mevcut ise yağ gönderir eyvallah da ön fren mekanizması yok ise değişen bi şey olmaz. Kimi traktörlerde ön fren çift çekeri otomatik bağlayarak çeker ile fren yapıyor. Onda da değişen bi şey olmaz.Fakat avrupada güçlendirilmiş pistonlar standart oluyor traktörlerde brake booster diye geçiyor, o pistonları satın alıp eskisini söküp yerine bunları taktığınızda daha iyi tutuyor frenler. Piston üstünde ki fren merkezi yağ deposu da değişiyor daha büyüğü takılıyor.Bu şekilde güçlendiriliyor.
Arkadasin bahsettiği şey buEkli dosyayı görüntüle 27808
Fren merkezitanesi 1300 lira olan tüp mü bu ? Traktörün neresine takılıyor ve ne yapıyor hocam?
http://www.mdeagriparts.co.uk/368341a1-accumulator bu tüp mü hocam o? Bu tüpler kendi başına işe yarıyor mu yani fren pistonları vs de değişir büyük ihtimalle. Önlerde de traktörünüzde ön fren mevcut ise yağ gönderir eyvallah da ön fren mekanizması yok ise değişen bi şey olmaz. Kimi traktörlerde ön fren çift çekeri otomatik bağlayarak çeker ile fren yapıyor. Onda da değişen bi şey olmaz.Fakat avrupada güçlendirilmiş pistonlar standart oluyor traktörlerde brake booster diye geçiyor, o pistonları satın alıp eskisini söküp yerine bunları taktığınızda daha iyi tutuyor frenler. Piston üstünde ki fren merkezi yağ deposu da değişiyor daha büyüğü takılıyor.Bu şekilde güçlendiriliyor.