New Holland tt4 serisimi case jxc serisimi

23a4702f84e2b5d0c1bd29cbcc86f6d8.jpg

Steyr 8043 e 8numara 3luden 4luye çevirdik orjinallerine göre aynaları biraz büyük fakat hiç zorlanmiyo ben olsam case jxc ye 9numara 5li takardim [emoji6]

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok abi ya bizim burda gitmez herhalde
Ben buralarda 5li hiç görmedim 😀
Ama deneme şansım olsa denerim yani

Uşak Ulubey de ben 65 46 tekcekere 9 5 li takmış tabi toprak fark ediyor ama orlarinda bizim buralardan aşağı kalan yani yok yani ama size derim ki 4luyu besliye çevirin çünkü 4wd çeker kesin illa 9nolu 5 olmaz yani dörtluyu besliye çevirin hiç biseyde olmaz

Bide bizim burda 60 56 tekcekere 11numara 4lu takiyorlar abiye sordum nasıl verim süper diryorlar suan değiştirmeyi düşünüyorlar pullugu 9numaraya 5liye onlarinda ucluden 4luye çevrilme yani diyeceğim şu 60lik cekiyorsa abicim 55lik 4wd neden çekmesin siz bi düşünün 5liye çevirmeye az maliyet 450 tl falan tutar mazottanda kâr edersiniz

Aldığım da araştırdım işte çok zıplar falan diyorlardı ben öyle bir sorun yaşamadım daha 8053 vardı ince lastik odaya çok zıplıyor du ama casenin konforu çok iyi debriyaj frenler olsun çok güzel

Ben 165 Mf'yi verip 65 aldım ilk zamanlar zıplamasına alışamadım kabin süspansiyonu ve yalıtımı güzel debriyaj yumuşak. İlerleyen zamanlarda çekiş artar yakıt düşer benimki 600 saatte geçen yıla göre fark var baya.

Bide bizim burda 60 56 tekcekere 11numara 4lu takiyorlar abiye sordum nasıl verim süper diryorlar suan değiştirmeyi düşünüyorlar pullugu 9numaraya 5liye onlarinda ucluden 4luye çevrilme yani diyeceğim şu 60lik cekiyorsa abicim 55lik 4wd neden çekmesin siz bi düşünün 5liye çevirmeye az maliyet 450 tl falan tutar mazottanda kâr edersiniz

Anladım abi denemekte fayda var tabi olursa niye olmasın

Ben 165 Mf'yi verip 65 aldım ilk zamanlar zıplamasına alışamadım kabin süspansiyonu ve yalıtımı güzel debriyaj yumuşak. İlerleyen zamanlarda çekiş artar yakıt düşer benimki 600 saatte geçen yıla göre fark var baya.
Bizim burda var bu 55likten kullanan 4 yıldan beri yakıt az çekiş falan iyidi arada görüyorduk nasipte varmış bizde aldık burda fuarda