Tayibe söylemek lazım [emoji16]Geçmiş olsun. İktidarın hışmından korkan koç grubu internette yalandan kampanya yapmış gibi ana sayfaya fiyat listesi koymuş takan yok.Çorlu fuarı tr6,120 470küsür bin.
Tayibe söylemek lazım [emoji16]Geçmiş olsun. İktidarın hışmından korkan koç grubu internette yalandan kampanya yapmış gibi ana sayfaya fiyat listesi koymuş takan yok.Çorlu fuarı tr6,120 470küsür bin.
Geçmiş olsun. İktidarın hışmından korkan koç grubu internette yalandan kampanya yapmış gibi ana sayfaya fiyat listesi koymuş takan yok.Çorlu fuarı tr6,120 470küsür bin.
teslim tarihi yok.Acayip bir durum olmuş, çok yüksek fiyat çekmişler, çok şaşırdım.
Peki teslim tarihine ne diyorlar?
Teşekkür ederim bilgilendirme için.teslim tarihi yok.
Biz TR 6.130'u Tümosan 9115 verip aldık aynı malzemeleri kulanırız diye yani pek bir beklentimiz yoktu ama çekiş ve yakıtından çok memnunuz traktörün arka ağırlıkları sokecek kadar traktör hantal değil ayriyeten kullandığımız bazı malzemeleri arka agirliksiz bizim arazimizde çok patinaja düşerek çeker.Kısa olmasından bahsetmişsiniz, kısa olduğu için ön de 810 kg ek agirlik var.
yine de sormak istedim, arka agirliklardan azalttiniz mı?
Ayrıca size göre bg gücü ve çekişi göz önüne aldığımızda traktör ağır kalıyor mu?
40 gün TR6140 bekledim 2 gün önce beklememimi söylediler,
Fiyat veremiyorlar vede yeni gelecek traktörler de 70 000 TL lik aksesuar olacağını söyledi bayi, ve tabiki üstüne zam.