Ynt: new holland tl 90a mı tmosan 90.80mi ?
kardeşşşş... beni tanımıyorsun galiba. ben bu siteye ilk kurulduğu zaman geldim. beni tanıyan tanır. sor bakalım ben hayatımda tümosanın fanatikliğini yapmışmıyım. bizde STEYR vardı. her şartta senin erkunt 70 ini bozardım. bir tek STEYR fanatikliği yapmışımdır. onunda iyi ve kötü yanlrını söylemişimdir. senin başına gelmedi galiba hiç batma işi. biz çeltik le uğraşırız. bele kadar bazen çamura girersin motorla. onun için bazı tecrübeler edindim. öyle konuşuyorum. ve DOLCEVİTA nickli Seyit abimde dostum olur. olayı oda anlattı bana. Sana şunu diyeyiim FANATİKLİK iyi bir şey değildir.
cazgin0020 link=topic=36541.msg308859#msg308859 date=1290350994' Alıntı:başındamıdın motor battıgında da bunları diyon motor batsa en başta arkasındaki ramorkların 2 sini çıkarırlar ama çıkarmadan 2 motorlarla asılmaları saçma yapmıcakları bişey başında gibi konuşuyon sen tarlada 3 ramork la batsan onune bi motor mu takarsın yoksa ramorkların 2 sini çıkartıp tek tek yola goturup ordamı birleştirirsin işte tumocu değilmisiniz fanatiklik yapıyonuz 3 ramork u biz erkunt nimetede taktık yeni kasa nisan ayında alındı motor 500 saate geldi her tarafı yag oldu çamurun içinde debelendi ona neden bişey olmadı saglam mal cunku fanatiklige gerek yok ucuz malın suyu kara derler atalarımız dogru soz ucuza alıyolar sonra motor ramorkta zorlayınca ortadan bolunuyo sonra gorup gormeden şoyle oldu boyle oldu saçma saçma şeyler
kardeşşşş... beni tanımıyorsun galiba. ben bu siteye ilk kurulduğu zaman geldim. beni tanıyan tanır. sor bakalım ben hayatımda tümosanın fanatikliğini yapmışmıyım. bizde STEYR vardı. her şartta senin erkunt 70 ini bozardım. bir tek STEYR fanatikliği yapmışımdır. onunda iyi ve kötü yanlrını söylemişimdir. senin başına gelmedi galiba hiç batma işi. biz çeltik le uğraşırız. bele kadar bazen çamura girersin motorla. onun için bazı tecrübeler edindim. öyle konuşuyorum. ve DOLCEVİTA nickli Seyit abimde dostum olur. olayı oda anlattı bana. Sana şunu diyeyiim FANATİKLİK iyi bir şey değildir.