New Holland Tdd Serisi Yılsonu Kampanyası

Az önce nh bayisindeydim arkadaşa ilaçlama makinası aldık tt4.75 188 bin dedi td75 90 100 daha cazip tt.4 serisine göre fiyatlar

Hangisi çok satıyorsa fiyatını yüksek tutuyorlar, nasıl olsa alıyorlar diye.
Daha az satilanin fiyatını daha çok düşürüyorlar.

• Beğen
Tepkiler: cemal ÖZTÜRK
Bu koşullarda eldekiyle idare etmek kısa vadede ağır borçlanmaya girmemek stresi azaltır. Yapılan kampayalarda hala çiftçi için ideal koşullarda değil, verilen kredide faiz oranı 0 veya 0 a yakın hale getirilmeli süreninde 5 yılın üzerine cikarilmali. Biz çiftçiler bunu ifade etmemiz bı karşılık bulmuyor malesef bırakın ürünleri satılmayan traktör üreticileri bunları ifade etsin.

Piyasadaki fiyatları görünce bence gerçekten güzel fiyat. Sizin traktörün üzerine 80 liraya alınır , seneye bu fiyat farkı çok daha açılır gibi. Değişime ihtiyacınız varsa bu fırsat kaçmaz 5 senede yavaş yavaş ödersiniz Allah’ın izniyle.
Sıfır balya makinasi aldım hem çiftçilik hemde balya tek traktor zor oluyor 2. Bi traktor şart oldu ben 1 verip 2 almayı düşünüyorum bi büyük bi küçuk yada bitane 75 hp daha
Bu koşullarda eldekiyle idare etmek kısa vadede ağır borçlanmaya girmemek stresi azaltır. Yapılan kampayalarda hala çiftçi için ideal koşullarda değil, verilen kredide faiz oranı 0 veya 0 a yakın hale getirilmeli süreninde 5 yılın üzerine cikarilmali. Biz çiftçiler bunu ifade etmemiz bı karşılık bulmuyor malesef bırakın ürünleri satılmayan traktör üreticileri bunları ifade etsin.
Sadice zirratte faizler düşük ben yeni kullandım

75 lira kredi 5 yıl ödemede %8 den senelik ödemeli. 18 bin gibi faiz çıkar.kasko artı masraf 10 bin .28 bin .%8 denen kredi faizi.%35 i bulur, tabiki 5 sene .senelik alınsa 6000 faiz kasko artı masraf 85000 bin olur.5 senede ise105 000 yanaşır.alırken iyide öderken sıkıntı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: wallace22
Ben %8 biliyordum yanlışlık varsa kusura bakmayın, parayı zor kazandığımız için faiz masraf kasko parası epey tutuyor, bana zor geliyor .ihtiyacı olan için bulunmaz nimet ziraatin oranı düşük.

Ben %8 biliyordum yanlışlık varsa kusura bakmayın, parayı zor kazandığımız için faiz masraf kasko parası epey tutuyor, bana zor geliyor .ihtiyacı olan için bulunmaz nimet ziraatin oranı düşük.
Bu zamanda baba oğluna %8 ile borç vermez :) o bakımdan cazip , diğer yandan devir hesap devri , ihtiyac yoksa almayıp elindekini kullanmaya devam , durduk yere tüketim manyağı olmaya gerek yok :)