Sene sonu yaklaştıkça firmalar kampanya ilanları veriyor , güncel fiyat alan oldu mu?
Ateş seni çağırıyor Cemal , adeta Nh plaza Come to here Cemal diyor
200 bin civarı liste fiyatıListe fiyatı normalde ne kadar?
Ciddî alıcı isen daha da aşağı düşer mutlaka.
Hayırlı olsun diyelim mi Cemal?
Sağol abi 100 lük alırsak bütün alet ekipman deişmesi lazim 75 hp ideal bizeAteş seni çağırıyor Cemal , adeta Nh plaza Come to here Cemal diyor
Bi 100 Luk sana çok yakışır , sen mavi boncuktan yıllardır taviz vermeden devam ediyorsun
Blumaster abi bunlar halen en cok satılan seri nh de158 lira delta olanıdır muhakkak, gaz vermeyin adama , karpuzdan voleyi vurdumu alır.bunların modası geçti yenileri ve t5 ler daha iyi.
Bikaç yere sordum 65 70 bin tl gibi ortalama fiyat veriyorlar oda takasta
1 tane case jx75c vardı sadice ps yok 140 bine birakti bayi telefonla görüstük pazarĺik etsek dahada uygun alınabilir şuan tam alma zamanıBu durumda 158 Bin TL olan traktör 145-150 bin TL ye geliyor.
Aralık ayı traktör almak için en uygun zaman.
Karar senin tabi ki.
1 tane case jx75c vardı sadice ps yok 140 bine birakti bayi telefonla görüstük pazarĺik etsek dahada uygun alınabilir şuan tam alma zamanı
1 tane case jx75c vardı sadice ps yok 140 bine birakti bayi telefonla görüstük pazarĺik etsek dahada uygun alınabilir şuan tam alma zamanı
Sırayı traktor işine getirdiysen , başka hesapların kitaplarin tutuyorsa almak için nispeten senenin uygun zamanı , yazın firmalar pazarlık bile etmiyor , bu zamanlarda nispeten daha makuller , ama zaman hesap kitap zamanı , burda muhabbetini yapıyoruz ama iyi düşünmek lazım , niyeti olana hayırlı olsun1 tane case jx75c vardı sadice ps yok 140 bine birakti bayi telefonla görüstük pazarĺik etsek dahada uygun alınabilir şuan tam alma zamanı
Çiftçilere gelde sana yıl sonu kampanyası alalım bi jx65c veya 75 kırmızı olsun birazda maviye heves etme abi hiçBikaç yere sordum 65 70 bin tl gibi ortalama fiyat veriyorlar oda takasta
Sağol abiSon karar senin. Allah gönlüne göre versin, hakkında hayırlısı olsun.
Sağolasın abiOooo işin rengş değişmiş , Cemal caseyi alıp maviye boyarsa hiç şaşmayın.Allah gönlüne göre versin kardeşim.
Sağol abi evet sıra traktordaSırayı traktor işine getirdiysen , başka hesapların kitaplarin tutuyorsa almak için nispeten senenin uygun zamanı , yazın firmalar pazarlık bile etmiyor , bu zamanlarda nispeten daha makuller , ama zaman hesap kitap zamanı , burda muhabbetini yapıyoruz ama iyi düşünmek lazım , niyeti olana hayırlı olsun
Sağolasın case için çiftçiler traktorla görüştümÇiftçilere gelde sana yıl sonu kampanyası alalım bi jx65c veya 75 kırmızı olsun birazda maviye heves etme abi hiç
Varsa niyetin yardımcı oluruz abi araya gireriz yapabileceğini yaptırırız bişeler ikinci el vardı onlara mı baktın senSağol abiSağolasın abi Sağol abi evet sıra traktorda Sağolasın case için çiftçiler traktorla görüştüm
Bitane tt4.75 ve case jxc 75 vardi onu sordum sadiceVarsa niyetin yardımcı oluruz abi araya gireriz yapabileceğini yaptırırız bişeler ikinci el vardı onlara mı baktın sen