New Holland TDD Serisi Hakkında söyletiler?... Bu yenilikler doğru mu acaba ?

Ynt: New Holland TDD Serisi Hakkında söyletiler?... Bu yenilikle doğru mu acaba ?

Ortak NH Sivas Ve Konya Sorumlularının Ve TTF ' den Yalçın Beyin Numaralarını Vereyim Sorarsan ;)

Ynt: New Holland TDD Serisi Hakkında söyletiler?... Bu yenilikle doğru mu acaba ?

omerfarukkoc link=topic=68004.msg773070#msg773070 date=1378841043' Alıntı:
Ortak NH Sivas Ve Konya Sorumlularının Ve TTF ' den Yalçın Beyin Numaralarını Vereyim Sorarsan ;)
Ben TTF ' Yi bir defa aradım.Ardında adamlar 4-5 defa aradı ;) Anlarsın ya biseler dedim ;D Yine arar dururlar :D

bende bölge müdürünün numarasini vereyim isterseniz Altemur altan
pusat link=topic=68004.msg773049#msg773049 date=1378839883' Alıntı:
kardeşim tümo öyle nh gibi her sene bir özellik katayım traktörüm satılsın peşinde deil adamlar traktör kaç saate kadar dayanacak + ve - leri ne onları test ediyolar
ayrıca bu özelliklerin hepsini bir arada yapmaz nh bir sene biri bir sene biri yavaş yavaş yoksa piyasa dömermi koç nasıl para kazanacak ok-*-s anlş-*s
o kadar test ediyorlar da Neden sizin tümolarin bölünmüş resimleri var peki o nasil deneme adam mi kandiriyorlar

td 100d link=topic=68004.msg773076#msg773076 date=1378841301' Alıntı:
bende bölge müdürünün numarasini vereyim isterseniz Altemur altano kadar test ediyorlar da Neden sizin tümolarin bölünmüş resimleri var peki o nasil deneme adam mi kandiriyorlar
arkadaşım o da erkuntun 3 kağıtçılığı artık o bölünmeler olmaz

Adana new holland bayii en samimi arkadaslarımdan biri.Yarın onunla konusurum.

Ynt: New Holland TDD Serisi Hakkında söyletiler?... Bu yenilikler doğru mu acaba ?

Koç ' un eline kalsaydık hala Murat 131 ler , Şahin ' ler , Doğan ' lar etrafta cirit atıyor olurdu. Allah ' tan diğer rakipleri , ithal arabalar geldide kendini nispeten yeniledi.
Traktör işide böyle , meşhur 66 serisi 12+12 vites ' ten inşallah kurtuluruz artık. Hidrolik Shuttle ' dan sonra Hi-Lo olayıda güzel olacak.
Rakipler yenilik yapınca pazar payı kaybetmemek için mecbur yapacak artık , Erkunt , Tümosan dişli rakipler , onlar sayesinde NH ' tada yenilikleri daha çabuk göreceğiz inşallah.

POYRAZLI TALHA link=topic=68004.msg773024#msg773024 date=1378838218' Alıntı:
T5000 ve T6000 serilerinin Ankara ' da üretileceğini duydum bununla birlikte Hi-Lo sisteminin de gelmesi gerekir ;)
tabi avrupada artık 5000 6000 serisi üretilmiyor , alsın koç üretsin ankarada

Ynt: New Holland TDD Serisi Hakkında söyletiler?... Bu yenilikler doğru mu acaba ?

Bunların hi lo dediği telli yarım debriyaj olmasın ? Çözüm anlayışları o şekilde çünkü türktraktördekilerin

Power shuttle bazi seylerin habercisiydi.benden duymus olmayin ama yenilikler yakindir.hi-lo mu olur yoksa t6000 lerdekindei olur ben bilmem :)

gokhanozkan link=topic=68004.msg773161#msg773161 date=1378847945' Alıntı:
Power shuttle bazi seylerin habercisiydi.benden duymus olmayin ama yenilikler yakindir.hi-lo mu olur yoksa t6000 lerdekindei olur ben bilmem :)
az çıtlat da ona göre şeedelim :)

yanlıştır shuttle ı bile yeni ekledi, 5 sene geçmeden eklemez zannetmiyorum yahudilerin pazarlama stratejisine aykırı bir olay

hi lo yapmaları için transmisyonda köklü değişiklik yapmaları lazım diye düşünüyorum,buda traktörün gövdede revizyona giderler genel olarak baya bi değişiklik ister.Şayet hiç oynamadan çözebilirlermi sanmıyorum!yani zor bi çalışma hayırlısı.

Emin Ünal link=topic=68004.msg773083#msg773083 date=1378841645' Alıntı:
Adana new holland bayii en samimi arkadaslarımdan biri.Yarın onunla konusurum.
kazım abinin oğlumu

Mfmt link=topic=68004.msg773446#msg773446 date=1378921586' Alıntı:
kazım abinin oğlumu
Yok Kazım abi orada satış danışmanı.Benim Arkadaşım Eyüp abinin oğlu.Bayiinin sahibi yani.Sen Adanalı mıydın ?

Emin Ünal link=topic=68004.msg773447#msg773447 date=1378921653' Alıntı:
Yok Kazım abi orada satış danışmanı.Benim Arkadaşım Eyüp abinin oğlu.Bayiinin sahibi yani.Sen Adanalı mıydın ?
adanalıyım