New Holland Td65 d hakkında görüşler

Eski td ler yenilere gore bi tik daha iyi.2006 td65 var 2000 saatlerde sanziman actirdi ileri geri kolu yuzunden.2014 ve ustude var onlardan alanlardan hicbiri memnun degil.Assa yukari her sene bolduruyorlar traktorleri.
Aynı modelden eniştem de vardı, 2000 saatte levye dişlisi değişti, 5000 saatten sonra çekiş azalıyor dedi.Traktörü sattı.

Bu yaz bende epey bi araştırmıştım, bu konuyu da okumuştum. Hatta konu bile açtım, öğrendiğim kadarıyla 2013 ve üzeri birçok modelde ileri geri levyede (direksiyon altı) sorunlar olabiliyormuş. Plus modelleri 2010-2011-2012 ler çiftçeker ve patinaj kolları düğmeli / elektronik

Bende de 2012 plus var, pullukla yer sürmedim ama kültivatör 11 li fena değildi. Sevmesine severim, ama ne yalan atayım çoçukluğumdan beri bi Massey tutkusu var. Yeni modeller ne kadar da güzel ve cep yakan cinsten :D

Bende de var 2014 model aldım,
50. Saatte levye geride takılı kaldı , yaptırdım seytan kulağına kurşun hala kullanıyorum motoru durdurup kullanırsan bişey olmuyor ufak tefek arıza hariç sıkıntı yok ağır makina tuttuğunu koparıyor