Bos laflaari birakin kapisinda olan konussun o kraldir..
Victor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Victor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizde yeni aldik td 65 plus 2000 saatte bize yakıtı çok geliyo bide motor çok yavaş çabuk bayılıyor.daha anlayamadık acemisi olduğumuz için diye düşünüyoruz.
60 66 newholland al yada biraz daha guclusu olsun diyorsan 70 66 al bunlar baskaHerkese merhaba forumda yeniyim td65d kullananlar görüş ve yorumlarını aktarabilir mi ? ekipman olarak hangi ekipmanları kullanıyorsunuz ?(pulluk,kazayağı vs..) Son olarak td 65d ve td65 d plus arasında çok büyük farklılıklar var mıdır?
Okadarda değil 2 saat td65 kullanmişsın ne işte kullandın belli değil yaptığın yoruma yazıkTd 65 mi? Tam bir intihar kesinlikle almayın o td 65 ler onların elinde kalsin İnsanla resmen dalga geçiyorlar. Burda kim aldıysa ilk başta levye kolu güzelce bir arıza veriyor ki bu artık td 65 in kroniklesen bir durumu olmuş. Kendim kullandığım için ısrarla almayın diyorum. Tt65 yada td 75 alın.
Cemal bey, ben yazdığımın arkasındayım. Burda kim TD65D aldıysa, 1-2 yıl içinde ya TD75D ile takas yaptı ya da başka markaya geçti. Şimdi senin traktörün eski seridir, belki onda bu arızalar yoktur. Yalnız yazık edecek ne yaptım? Onu tam olarak anlamadım.Okadarda değil 2 saat td65 kullanmişsın ne işte kullandın belli değil yaptığın yoruma yazık
Alacak arkadaş bluemaster dan bahsetmiyorCemal bey, ben yazdığımın arkasındayım. Burda kim TD65D aldıysa, 1-2 yıl içinde ya TD75D ile takas yaptı ya da başka markaya geçti. Şimdi senin traktörün eski seridir, belki onda bu arızalar yoktur. Yalnız yazık edecek ne yaptım? Onu tam olarak anlamadım.
Evet o ileri geri kolu arıza yapıyordu bizimde başımıza geldi. Bizdeki 2014 model 2 kere geri de takili kaldı ama hepsinde arıza olmuyor, zaten yeni sistem kol cikartmislar sorunsuz simdi, genel olarak memnunuz tavsiye ederimCemal bey, ben yazdığımın arkasındayım. Burda kim TD65D aldıysa, 1-2 yıl içinde ya TD75D ile takas yaptı ya da başka markaya geçti. Şimdi senin traktörün eski seridir, belki onda bu arızalar yoktur. Yalnız yazık edecek ne yaptım? Onu tam olarak anlamadım.
Kardeşim Cenap beyi sıkıştırmayın oda geyiksever .Evet o ileri geri kolu arıza yapıyordu bizimde başımıza geldi. Bizdeki 2014 model 2 kere geri de takili kaldı ama hepsinde arıza olmuyor, zaten yeni sistem kol cikartmislar sorunsuz simdi, genel olarak memnunuz tavsiye ederim
Olgun buğdaylar kadar sarı, silajlık mısır gibi yeşil bir geyik düşlüyorum.Kardeşim Cenap beyi sıkıştırmayın oda geyiksever .
Cenap abi buğday sararir geçer mısır yeşil olur sararir ama gökyüzü her zaman mavidir 4 mevsim..[emoji4]Olgun buğdaylar kadar sarı, silajlık mısır gibi yeşil bir geyik düşlüyorum.
Vay vay , yemyeşil geyiklere bak, bunlara işmi dayanır, bizim gözümüz toprakta tarlada , havada ne işimiz var he.Olgun buğdaylar kadar sarı, silajlık mısır gibi yeşil bir geyik düşlüyorum.
Geyiği avlarlar abi tarlada mavi vardır herdaimVay vay , yemyeşil geyiklere bak, bunlara işmi dayanır, bizim gözümüz toprakta tarlada , havada ne işimiz var he.Ekli dosyayı görüntüle 45048
Kardeşim bunun bi amblemi bile yok bukalemun koyalım amblemi bence.turuncu, kırmızı , mavi boyna renk değiştiriyor[emoji6]Geyiği avlarlar abi tarlada mavi vardır herdaim
Güneş batınca siyah oluyo Mahmut ama gökyüzüCenap abi buğday sararir geçer mısır yeşil olur sararir ama gökyüzü her zaman mavidir 4 mevsim..[emoji4]
Dededen toruna doğru abi genclesmis estetikli son hali mavisKardeşim bunun bi amblemi bile yok bukalemun koyalım amblemi bence.turuncu, kırmızı , mavi boyna renk değiştiriyor[emoji6]