Herkese merhaba forumda yeniyim td65d kullananlar görüş ve yorumlarını aktarabilir mi ? ekipman olarak hangi ekipmanları kullanıyorsunuz ?(pulluk,kazayağı vs..) Son olarak td 65d ve td65 d plus arasında çok büyük farklılıklar var mıdır?
Sifir mi aliyorsun eger oyleyse tt4.65 olabilr ben de td65 kullaniyorum 2015 model benimkide levyeden arza verdi ama ilk geldiginde verdi yani fabrika hatasiydi hemen bir hafta sonra yaptilar kullanirken dikkat edeceksin adam durdurmadan ileri geri yapma diye uyariyor ben durdurmadan yapmiyorum 1300 saat oldu suan bi sikintim yok ufak tefek sorunlar her traktorde olur Ben memnunum
Herkezin gonlunde bi aslan yatar. Ben yillardir nh ciyim taa fiattan geliyor bu vede baskasina binecegimi dusunmuyorum bu benim fikrim kafani karistirmak istemem. Olan bi gercek var ki yedek parca servis 2.el piyasasinda nh nin eline kimse su dokemez .. Plus serileri 2012 bildigim kadariyla bizim burda 2 tane var suana dek hic ariza vermediler o levye sorunu bu yeni tiplerde var td65 pluslarin 68 mi 69 mu hp olduguda soyleniyor birz yakit fazlaymis abartili degildir buabi görüşün için teşekkür ederim bunu belirtmemişim ama 2 el almayı düşünüyorum yakıt,çekiş,yedek parça konusunda nasıl abi bu konudada bilgi verebilir misin ? birde 2. el olarak hangi model en çok kaç saate kadar almamı önerirsin ?
Abi bence td65d den vazgeç daha çok yatırım yapıp td75d alın bence yada tümosan 75lik al,
bir önceki yorumumda belirttiğim gibi td75 d düşünmüyorum tümosana gelince debriyajdan dolayı çok fazla problem olduğu söyleniyor bundan dolayı tümosana da uzağım yani
4 lü 14 hemide kamalı ve td 65. Birde sert toprak.bizim burada 100-110 hp traktör çekiyor.ben anlamadım bu işi.
4 lü 14 hemide kamalı ve td 65. Birde sert toprak.bizim burada 100-110 hp traktör çekiyor.ben anlamadım bu işi.
Herkese merhaba forumda yeniyim td65d kullananlar görüş ve yorumlarını aktarabilir mi ? ekipman olarak hangi ekipmanları kullanıyorsunuz ?(pulluk,kazayağı vs..) Son olarak td 65d ve td65 d plus arasında çok büyük farklılıklar var mıdır?
Öncelikle Merhaba, Td65D bölgemizde rahatlıkla rastlanabilecek bir traktör. Bizim köyde 1 adet mevcut, amcaoğlunun kayınpederinde de var ormanda çalışıyor.
Traktör hakkındaki görüşlerime gelecek olursak: Fena bir traktör değil, yedek parça ve ustalık konusunda fazla sıkıntı yaşamayacağınız için bakım durumu düzgün bir alet alacaksanız işinizi rahatlıkla görecektir. Traktör konfor olarak hiç fena sayılmaz. Arka hidroliklerin kaldırma kapasitesi 2900kg. Bu gayet iyi ve işe yarar bir değer. Yakıt olarak bir fikrim yok ama turbosuz 2900cc 3 silindirli bir traktör olduğu için hepten fazla yakacağını sanmam.
TD65 piyasası ile TD serisinin diğer traktörleri olan TD75, TD85 hatta TD95'ler arasında çok da büyük uçurumlar yok. Yakıt olarak belki 65 daha makul gelecektir ama performans olarak 4 silindirli 75,85 ve turbolu versiyonları 95'lik olanlar bence daha uygun.
Ekipman olarak ise:
12 numara 3'lü pulluk
13 ayak Tiller
23 yada 25 ayak merdaneli yada merdanesiz aysan
19 ayak mibzer
800 litre ilaç makinesi
7'il çizel
uygun olacaktır.
Tt4.65 al konforlu ve ekonomık olacaktır