new holland td110 mu yoksa case jx110 mu

Ynt: new holland td110 mu yoksa case jx110 mu

abi ithal fln düşünmüyoruz sadece erkunt la case arasında pazarlık arasındayız hangisi ucuz verir se onu alcaz zaten biz sür sek 100 dönüm fln diğerlerini işçilerimiz yani adamlarımız sürüyo bide bizim burda domatez ekildiği için çok baıtoruz büyük traktör lazım ondan

144fenomen link=topic=81741.msg970242#msg970242 date=1423831860' Alıntı:
Dediğinden bu çıkmıyo mu :D case daha gelişmişse erkunt ondan geridir.
hyr cıkmıo erkuntu kotulemıyorum ama daha gelısmesı gerekıyor bence

Smf link=topic=81741.msg970248#msg970248 date=1423832240' Alıntı:
hyr cıkmıo erkuntu kotulemıyorum ama daha gelısmesı gerekıyor bence
Ben kötülüyosun demedim ki ? yarın öbürgün bende traktör alcam şimdiden gözlemliyorum herşeyi neden case erkuntdan daha gelişmiş fikrini ortaya koyarsan sevinirim bilgi alışverişi yapıyoruz sonuçda :D

144fenomen link=topic=81741.msg970250#msg970250 date=1423832493' Alıntı:
Ben kötülüyosun demedim ki ? yarın öbürgün bende traktör alcam şimdiden gözlemliyorum herşeyi neden case erkuntdan daha gelişmiş fikrini ortaya koyarsan sevinirim bilgi alışverişi yapıyoruz sonuçda :D
kardes sadece ıkı kelımeyle acıklıyım bız bır kere traktor alıyoruz cok paramız yok alıp satma vs vs gıbı sımdı pıyasaya bakarsak nh pıyasada bırıncı ve ıkıncı ellerıde de deger kaybetmıyor dıger markalar henuz bu konumda deıl servısı yedek parcası olsun her yerde bulunuyor erkunt yerlı dıye gecıyor ama her yerı ıthal ve ıtal oldugu ıcın parcaları pahalı tmm guzel olabılır kotulemıyorum ama parcaları pahalı servısı ve yedek parcası nh - case kadar gelısmıs deıl bunun ıcın yoksa tarlada varın erkunt fazla ceksın ama iş satısa gelınce ole olmuyor her zaman piyasa malını takıp edıceksın o yuzden farklı bı yonden deıl

fatihcastle link=topic=81741.msg970208#msg970208 date=1423827402' Alıntı:
Şahsi fikrim yerli alinacaksa erkunttan şaşmamak ama temiz 2. Ellerde de cok güzel denk gelebiliyor iyi arastirmak lazim biz dar zamanda mecburiyetten erkunt aldik yoksa 2.el avrupalara da bakardik
Üstüne üstlük servisle akraba oldular 3 ayda satti motoru bizim köydede vardi bin pişman oldu valtra a85 tepesine cikiyordu pullukta
Valtranın pullukta casenin uzerine cikması normal casenin jx serisi cekis olarak pek beygirinin hakkını vermiyor gibi.
ahmetkoç159 link=topic=81741.msg970244#msg970244 date=1423832041' Alıntı:
abi ithal fln düşünmüyoruz sadece erkunt la case arasında pazarlık arasındayız hangisi ucuz verir se onu alcaz zaten biz sür sek 100 dönüm fln diğerlerini işçilerimiz yani adamlarımız sürüyo bide bizim burda domatez ekildiği için çok baıtoruz büyük traktör lazım ondan
Camurda is yapıyorsanız erkuntu oneririm cunku erkuntun camurluk ile lastik arasındaki mesafe caseye gore fazla ,caselerde ve nhnin td serisinde camurluk arası dar oldugu icin cabuk camur tıkıyor,camur tikaması nh kullanicılarının genelde sikayet ettigi bir husus.

Smf link=topic=81741.msg970252#msg970252 date=1423832699' Alıntı:
kardes sadece ıkı kelımeyle acıklıyım bız bır kere traktor alıyoruz cok paramız yok alıp satma vs vs gıbı sımdı pıyasaya bakarsak nh pıyasada bırıncı ve ıkıncı ellerıde de deger kaybetmıyor dıger markalar henuz bu konumda deıl servısı yedek parcası olsun her yerde bulunuyor erkunt yerlı dıye gecıyor ama her yerı ıthal ve ıtal oldugu ıcın parcaları pahalı tmm guzel olabılır kotulemıyorum ama parcaları pahalı servısı ve yedek parcası nh - case kadar gelısmıs deıl bunun ıcın yoksa tarlada varın erkunt fazla ceksın ama iş satısa gelınce ole olmuyor her zaman piyasa malını takıp edıceksın o yuzden farklı bı yonden deıl
Dediklerine bir nebze katılıyorum.Ama servisi benim ilçemde varsa ustası iyiyse sorun yok.Birde nh ikinci elde iyi ama sıfırdada pahalı yani bugün td65 e 90 bin çekiyo seneye 60 a satsan ne olur.Erkuntun 70 liği 70 bin seneye satsan 50 eder.şimdi kayıpa bak nh daha fazla.Aynı bile olsa daha pahalı boşa sermaye bağlarsın.60-66 da da aynı şanzuman var öyle düşün.Erkuntdaki artıları saysam çok uzar konu.Erkunta ben şöyle bakıyorum kaliteyi ucuza almak 90 hp den aşağısını pek tutmadım ama 90-100-110 yerlilerin içinde en kalitelisi :D

siz degilde elemenler kullanıcaksa eyvallah teferruatlı motora gerek yok.en güçlü en ucuz hangisyse onu alın ozaman.siz zaten nhden yanasınız

144fenomen link=topic=81741.msg970258#msg970258 date=1423833132' Alıntı:
Dediklerine bir nebze katılıyorum.Ama servisi benim ilçemde varsa ustası iyiyse sorun yok.Birde nh ikinci elde iyi ama sıfırdada pahalı yani bugün td65 e 90 bin çekiyo seneye 60 a satsan ne olur.Erkuntun 70 liği 70 bin seneye satsan 50 eder.şimdi kayıpa bak nh daha fazla.Aynı bile olsa daha pahalı boşa sermaye bağlarsın.60-66 da da aynı şanzuman var öyle düşün.Erkuntdaki artıları saysam çok uzar konu.Erkunta ben şöyle bakıyorum kaliteyi ucuza almak 90 hp den aşağısını pek tutmadım ama 90-100-110 yerlilerin içinde en kalitelisi :D
bılemem ben şahsı fıkrımı soledım erkuntun sıfırlarıda pek ucuz deıl şanzımanı 60 66 s şanzımanı olsun bu eksıklık yartmıyorsa sorun olmaz ama eksıklık yaratıyorsa baska modellere bakmanı onerırım ben cevremdekı erkunt meyvecı serısı alanlarla konusuyorum fanatıklık yapmadan konusun dedıgımde hıc bırı bekledıgım performansı vermıyor ve yakıtının fazla oldugunu belırttıler ama cok agır oldugu ıcın patınaj etmeden dusuk vıtesde her ekıpmanı cekıyor dıyorlar tabı yakıtta 2 katı artıyor dıo

aslan26 link=topic=81741.msg970257#msg970257 date=1423833007' Alıntı:
Valtranýn pullukta casenin uzerine cikmasý normal casenin jx serisi cekis olarak pek beygirinin hakkýný vermiyor gibi.Camurda is yapýyorsanýz erkuntu oneririm cunku erkuntun camurluk ile lastik arasýndaki mesafe caseye gore fazla ,caselerde ve nhnin td serisinde camurluk arasý dar oldugu icin cabuk camur týkýyor,camur tikamasý nh kullanicýlarýnýn genelde sikayet ettigi bir husus.
Td kullanicisi olarak camur sorun valla

Hüseyin ASLAN link=topic=81741.msg970341#msg970341 date=1423846592' Alıntı:
Td kullanicisi olarak camur sorun valla
Evet nh de camur tıkaması sorun oluyor bizzat kullanırken gördum.Hatta cok tıkanmadan kabini bile yukarı dogru oynatiyor.