Ynt: New Holland Td 110
erdiyim link=topic=79321.msg938703#msg938703 date=1416698952' Alıntı:
Td 110 sahibi arkadaşlarımızın pulluk, çizel, goble diskaro gibi aletlerle yaptıkları nadas videolarını bi görebilir miyiz? Alma niyetimiz varda ...
konuyu açan arkadaşın msjı gayet masumane ve hiç bir tartışma veya polemik içeren bir msj degil şunumu alayım bunumu alayımda dememiş yada şumu iyi bumu iyi diye sormamışta ama
3 sayfa dolmuş dördüncü sayfaya geçilmiş yazılan msjların %90ında yaşlısıyla genciyle biçok kişi fanatiklik yapmış
türk çiftçisi bu kafayla daha çok bekler
konu sahibi arkadaşın ilk msjına gelecek olursak
ben td 110 kullanmıyorum fakat komşu köyden bir tane piyasaya çalışan abi aldı şöföre teslim etti
traktörü yakıyordu nerdeyse şöför ve daha 100 saat bile kullanmadan sattı bayiye
zarar ettimi dersen aldıgı fiyattan 5bin falan aşagıya verdi
gitti tümosan aldı onu 1 yıl falan kullandı onuda sattı enson td 100 almış buyıl kabinsiz
ayrıca sitede yani trakkulupte bu traktörü kullanan ve memnun olan kişiler var ve tam tersi alıp kullanıp memnun olmayan satan kişilerde var
bu kişilerin verecegi olumlu yada olumsuz bilgiler senin fikir sahibi olman açısından faydalı olacaktır
son olarak
ben td110 alırmıyım lazım olsa
almam
neden almam
o güçte bir makina lazımsa ilk önce ithallere bakarım ithallerede sadece bakarım almaya param yetmez
neden yerli almazsın o güçte dersen
bu güçte yani 90-100 beygir ve üstünde henüz yerliler tam pişmedi