Ynt: New Holland Td 110
Power shutte tdnin 4 silindirli modellerinde istege baglı bir ozellik yani opsiyon olarak sunuluyor.Digerleri gene halatlı shutteye devam.Boyle shutte koyulacagına koyulmasın ondan iyi bence.Mustafa 66 link=topic=79321.msg938977#msg938977 date=1416778840' Alıntı:Yeni kasaya gecmesiyle halatli diye bisi kalmadi yagli bi binip bak bakmani oneririm sirf onun icin bile td ye binenler asla erkunta da tumosanada degismezler td yi eskilerine gore erkunt tabiki cok guzel kotu degil elbetteki td nin eskilerini bende sevmiyorum ama 2013 ve ustuyle erkunt kiyaslanamaz bile acik ara onde hepte oyle olucaktir zaten
Aynen bende senin gibi dusunuyorum abi elindeki teknolojiyi ithal modelerde kullanıyor yerlilere geldimi kara duzene devam.Shutteli traktor yapıyor ama dijital kilometre gostegesi koymuyor.fatihcastle link=topic=79321.msg938979#msg938979 date=1416778948' Alıntı:Koç gurubu yahudi destegiyle buralara geldi türk çiftçisinin iyiliğini istemez isteyemez rekabet için yapar ne yaparsa bu benim görüşüm erkunt tumosan teknolojiyi yeni yeni geliştiriyor newholland in elinde 30 senedir var o teknoloji bize layık görmediginden koymuyor td lere