New Holland Td 110

Ynt: New Holland Td 110

Mustafa 66 link=topic=79321.msg938977#msg938977 date=1416778840' Alıntı:
Yeni kasaya gecmesiyle halatli diye bisi kalmadi yagli bi binip bak bakmani oneririm sirf onun icin bile td ye binenler asla erkunta da tumosanada degismezler td yi eskilerine gore erkunt tabiki cok guzel kotu degil elbetteki td nin eskilerini bende sevmiyorum ama 2013 ve ustuyle erkunt kiyaslanamaz bile acik ara onde hepte oyle olucaktir zaten
Power shutte tdnin 4 silindirli modellerinde istege baglı bir ozellik yani opsiyon olarak sunuluyor.Digerleri gene halatlı shutteye devam.Boyle shutte koyulacagına koyulmasın ondan iyi bence.
fatihcastle link=topic=79321.msg938979#msg938979 date=1416778948' Alıntı:
Koç gurubu yahudi destegiyle buralara geldi türk çiftçisinin iyiliğini istemez isteyemez rekabet için yapar ne yaparsa bu benim görüşüm erkunt tumosan teknolojiyi yeni yeni geliştiriyor newholland in elinde 30 senedir var o teknoloji bize layık görmediginden koymuyor td lere
Aynen bende senin gibi dusunuyorum abi elindeki teknolojiyi ithal modelerde kullanıyor yerlilere geldimi kara duzene devam.Shutteli traktor yapıyor ama dijital kilometre gostegesi koymuyor.

emrekaptan59 link=topic=79321.msg938964#msg938964 date=1416775855' Alıntı:
koç zamanında tofaş serisi ile milletin cebini kemirdiği gibi şuanda yerli nhler ile milletin cebini sömürmeye devam ediyor.
ozaman sen alma arkadaşım bi alan çıkar
şuanda diğer firmalara bakacak olursak en uygun fiyat nh de
bide servis konusu var diğer markaların kaçtane servisi var nh nin kaçtane servisi var
türkiyenin en küçük ili olmamıza rağmen 3 tane yetkili servisi var biri ilde 2 si ilçede her hafta servisin biri geliyor köye genel bakımları yapıyo
diğer markalarda hangi servis garantisi dolmuş motora bakmaya gidiyo yorum yaparken marka karalamamaya dikkat edin..!!

ibrahim_11 link=topic=79321.msg938999#msg938999 date=1416780633' Alıntı:
bide servis konusu var diğer markaların kaçtane servisi var nh nin kaçtane servisi var
türkiyenin en küçük ili olmamıza rağmen 3 tane yetkili servisi var biri ilde 2 si ilçede her hafta servisin biri geliyor köye genel bakımları yapıyo
diğer markalarda hangi servis garantisi dolmuş motora bakmaya gidiyo yorum yaparken marka karalamamaya dikkat edin..!!
Parasini verirsen her servis gelir yerinde bakima td olmasi onemli degil

Erkunt ve hattat olmasaydı, (iyiler - kötüler demiyorum, sadece olmasalardı) NH hala kaportasını bile değişmemiş 80-66 satardı.

sebazios link=topic=79321.msg939032#msg939032 date=1416791014' Alıntı:
Erkunt ve hattat olmasaydı, (iyiler - kötüler demiyorum, sadece olmasalardı) NH hala kaportasını bile değişmemiş 80-66 satardı.
En azindan kaportayi degistirdi :D İnsallah onumuzdeki 20 yil icerisinde motorunu filan degistirecek, basaracak basaracak ben inaniyorum Nh ye :D

Size soruyorum bu zamana kadar t4 t5 ve steyr ve case nin u farmal serileri niye satışa sunulmadı çünkü onlarda biliyorlar bu serileri türk pazarına sokarsalar td yi satamayacaklarını adamlar 2013 td 110 yapmışlar ne kaskı kolları sıkılıyor ne yardımcı pistonu var 110 beygir motor 5li dönerli pulluğu kaldıramazmı burda vardı bitane adam gitti yeni modelini aldı ama yine bin pişman 100 bin liraya aldığı motora şuan galeri 80 bin lira para veriyor he bide yakıtı çok fazla dönümde 5 6 litre yakıyormuş bizim 6470 en fazla 2.5 3 litre yakıyor

yavuz6470 link=topic=79321.msg939052#msg939052 date=1416814668' Alıntı:
Size soruyorum bu zamana kadar t4 t5 ve steyr ve case nin u farmal serileri niye satışa sunulmadı çünkü onlarda biliyorlar bu serileri türk pazarına sokarsalar td yi satamayacaklarını adamlar 2013 td 110 yapmışlar ne kaskı kolları sıkılıyor ne yardımcı pistonu var 110 beygir motor 5li dönerli pulluğu kaldıramazmı burda vardı bitane adam gitti yeni modelini aldı ama yine bin pişman 100 bin liraya aldığı motora şuan galeri 80 bin lira para veriyor he bide yakıtı çok fazla dönümde 5 6 litre yakıyormuş bizim 6470 en fazla 2.5 3 litre yakıyor
ben burda nh yi kötülemiyorum avrupa serileri çok iyi bizde 5000 serisi düşünüyoduk kısmet değilmiş türkiye deki sorumlu ve şirket başında olanlara söylüyorum

Hic kimse binip kullanmadigi mali kotulemesin bosuna bu kadar millet salak degil ole kotu olsa alipta pazar lideri edecek kiyasladiginiz markalarida goruyoruz adam gecen kac yere yazdi onca para doktum paramla rezil oldum diye malinin arkasinda,durmayandan ne beklenir erkunt sornlari diye konu acmislar yok su modelde su calismazmis yok su modelde su calismazmis bahaneye bak madem calismiyo ne diye koyuyon onu oraya daha bu asamalari asamayan motorlarla kiyaslamayin artik brakin sunu yaw 5 li doner pullugu kaldirmiyo diyo arkadas kaldirmiyoda nettede birsuru video var adamlar 5 li doner kulakli ile herk ediyo abartmayin o kadar bu kadarda kotulenmez bi kere asli olmayan seylerle

Mustafa 66 link=topic=79321.msg939085#msg939085 date=1416820250' Alıntı:
Hic kimse binip kullanmadigi mali kotulemesin bosuna bu kadar millet salak degil ole kotu olsa alipta pazar lideri edecek kiyasladiginiz markalarida goruyoruz adam gecen kac yere yazdi onca para doktum paramla rezil oldum diye malinin arkasinda,durmayandan ne beklenir erkunt sornlari diye konu acmislar yok su modelde su calismazmis yok su modelde su calismazmis bahaneye bak madem calismiyo ne diye koyuyon onu oraya daha bu asamalari asamayan motorlarla kiyaslamayin artik brakin sunu yaw 5 li doner pullugu kaldirmiyo diyo arkadas kaldirmiyoda nettede birsuru video var adamlar 5 li doner kulakli ile herk ediyo abartmayin o kadar bu kadarda kotulenmez bi kere asli olmayan seylerle
Yaw niye erkunta atıyonki 90lık traktör 5ton kaldırıyo, siz 2 kademe kuyrukmili devrini arkadan değiştirirlken onda 4 kademe hepside içeride, 8hidrolik çıkış var 4ünü kendisi 4ünü biz kullanıyoruz elektronik hidrolik panelinin faydaları saymakla bitmez hidrpliğin çalışma hızını ayarlayabiliyosun,titreşim sönümleme var yolda ekipmanla zıplamadan gidiyor, yükseklik sınırlama var(ki benim işime en çok yarayan silajda ve kepçede) sen otomatik kaldırmaya bassan bile senin ayarladığın pozisyonun üzerine çıkmıyor, Hassasiyet ayarı yine elinin altında, difransiyel kilidi swicli kilitlesen bile ayağını frene dokununca boşa çıkıyor, powersiftin faydalarını söylemeye gerek yok, çamurluk üzeri kuyrukmili butonunu ençok ilaçmakınasını doldururken kullanıyorum, malum çeşme oluklarından dolduruyoruz makina dolacağı zaman birelimle alıcı hortumu kaldırıp diğeriyle butona basıyorum, diğer traktörle hortumu kaldırmadan durdursam gelene kadar ilaçlı suyu geri oluğa indiriyordu yada çalışırken hortumu kaldırsam hava çekip köpürme yapıyodu, hidrolik ortakolu kompresörü römork frenini ülkemiz çiftçisine kazandıran yine erkunt oldu, hatta artık hidrolik yan kolda diğer markalara örnek olmaya başladı, ben bu özelliklerle erkunttan memnunum sizede td ile mutluluklar :D

volkanuzel link=topic=79321.msg939095#msg939095 date=1416822580' Alıntı:
Yaw niye erkunta atıyonki 90lık traktör 5ton kaldırıyo, siz 2 kademe kuyrukmili devrini arkadan değiştirirlken onda 4 kademe hepside içeride, 8hidrolik çıkış var 4ünü kendisi 4ünü biz kullanıyoruz elektronik hidrolik panelinin faydaları saymakla bitmez hidrpliğin çalışma hızını ayarlayabiliyosun,titreşim sönümleme var yolda ekipmanla zıplamadan gidiyor, yükseklik sınırlama var(ki benim işime en çok yarayan silajda ve kepçede) sen otomatik kaldırmaya bassan bile senin ayarladığın pozisyonun üzerine çıkmıyor, Hassasiyet ayarı yine elinin altında, difransiyel kilidi swicli kilitlesen bile ayağını frene dokununca boşa çıkıyor, powersiftin faydalarını söylemeye gerek yok, çamurluk üzeri kuyrukmili butonunu ençok ilaçmakınasını doldururken kullanıyorum, malum çeşme oluklarından dolduruyoruz makina dolacağı zaman birelimle alıcı hortumu kaldırıp diğeriyle butona basıyorum, diğer traktörle hortumu kaldırmadan durdursam gelene kadar ilaçlı suyu geri oluğa indiriyordu yada çalışırken hortumu kaldırsam hava çekip köpürme yapıyodu, hidrolik ortakolu kompresörü römork frenini ülkemiz çiftçisine kazandıran yine erkunt oldu, hatta artık hidrolik yan kolda diğer markalara örnek olmaya başladı, ben bu özelliklerle erkunttan memnunum sizede td ile mutluluklar :D
Destan yazmissin valla ole bi anlatmissinki ben heveslendim motorun kendi kac tonda 5 ton kaldircak denedinmi ole bi anlatmissin ki fendt sandim bi an yani fendt in olsa heralde kitap yazardin alk-*s

Nh en ucun satilan traktor diyen abim 87 milyara bize td90 vermezken biz pistonu 4 milim buyuk 5 bg fazla erkuntu ayni sanzuman hatta daha cok ozellikli olanini biz 75 milyara aldik benim erkuntu 58 sayan bayi nh bayisinde 45 saydi siz kimi kandiriyosunuz shuttle dedigin sey ha vitesli ha koldan ikiside ayni isi goruyo ben bindigim nhlerde erkuntun ici kadar genisini gormedim hic digital klima yok td serisinde.teloskopik uzamali yan ayna yokken erkuntta vardi. Ben fanatiklik yapmiyorum yanlis anlasilmasin. Yigidi oldur hakkini.yeme..

Direk avrupasını al ama fiyat farkı var yerlisi ile ben nh yi kötülemem pazarın en iyi motorlarından ama yakıt konusunda sıkıntısı var eğer avrupasına o parayı vermem dersen erkunt seni en iyi şekilde memnun eder

Mustafa 66 link=topic=79321.msg939102#msg939102 date=1416823690' Alıntı:
Destan yazmissin valla ole bi anlatmissinki ben heveslendim motorun kendi kac tonda 5 ton kaldircak denedinmi ole bi anlatmissin ki fendt sandim bi an yani fendt in olsa heralde kitap yazardin alk-*s
Yerli Fendt diye boşuna demiyolar ok-*-s Al işte sana nh den bir kucak dolusu fazla özellik *098*-
benim yerli nh ler zerre kadar dikkatimi çekmiyo 1997 model L 95 2014 TD110D den çok üstün olduğunu 2 gün balyada gözlemledim.

Mustafa 66 link=topic=79321.msg939102#msg939102 date=1416823690' Alıntı:
Motorun kendi 5500 kg ilave ek pistonlu hidrolik sisteme sahip.
144fenomen link=topic=79321.msg939107#msg939107 date=1416824551' Alıntı:
Yerli Fendt diye boşuna demiyolar ok-*-s Al işte sana nh den bir kucak dolusu fazla özellik *098*-
benim yerli nh ler zerre kadar dikkatimi çekmiyo 1997 model L 95 2014 TD110D den çok üstün olduğunu 2 gün balyada gözlemledim.
Hala 2000 model L95 ler 2005 üstü aynı hp gücündeki tdler ile aynı veya daha fazla fiyaa satılıyor işte fark ortada.

http://www.trakkulup.net/videolar-(cekimler)-320/new-holland-td110d-5-li-13-turan-ile-nadas/
http://www.trakkulup.net/videolar-(cekimler)-320/td110d-95-66s/
New Holland Td110d cift surumu
http://www.trakkulup.net/videolar-(cekimler)-320/newholland-td110d-seri-2-ile-nadas-(2o14)/
BU LİNKLER SANA TD110D KONUSUNDA YARDIMCI OLUR BAKABILIRSIN.BİR TD110D KULLANICISI OLARAK MEMNUNUM YAKITI EN FAZLA 1.8 LT CEKIS KONUSUNA GELIRSEK 5.13 TURANLA SERİ 1 İLE HERYERDE RAHAT GİDİYOR.850 SAATTE SU AN BİR SIKINTI OLMADI. KONFOR DERSEN YERLI MODELLER OLARAK DAHA KONFORLUSUNU BULAMAZSIN TD NİN ÜZERİNE

ibrahim_11 link=topic=79321.msg938999#msg938999 date=1416780633' Alıntı:
ben almıyorum zaten almayıda düşünmüyorum. Kullandıgımız yerlı traktorler 3.085 , 398 , ve Erkunt 100 kudret. Kudretide aldıgımıza pısmanız zaten.

Marka karalamak deüil amacımız sadece bazı çiftçi arkadasların göremedıklerı gerceklerı dile getirmek.

Mustafa 66 link=topic=79321.msg939085#msg939085 date=1416820250' Alıntı:

hidrolik konusunda erkunttan tek sıkayetımız yok hatta T5060 VE TL100A dan daha kuvvetı hıdrolıge sahıp dıyebılırım. bır sexon cıft sıralı fımaks ıle kullandık arkasına arabada takıp bıctık hıc sıkıntı yasamadık. Tek sıkıntımız erkuntta yakıt ve jant problemımız oldu. Fırmanın satış sonrası hızmetlerı yetersız kaldıgı ıcın memnun kalmadık.

bir şeyi bilmeden aktarmaya bence gerek yok. kullandıgınız üslupta pek dosthane değil. kimse kimseyle aynı fikirde olmak zorundada değil.
bunun çercevesınde yorumlar yaparsanız bırbırımızı daha ıyı anlayacagımızı sanıyorum.

Shuttle diyosunuzda ben td lerin shuttle ından memnun olan daha hic gormedim. Hatta bu konuda sitede birçok başlık açılmıştı.