...:::NEW HOLLAND 95-66 SİVAS YILDIZI:::...

Ynt: ...:::NEW HOLLAND 95-66 SİVAS YILDIZI:::...

güzel resimler eline sağlık...karizma motor..arkadaşlar baya bir yorum yazmışsınız fakat konu sahibinin yorumunu görmedim hiç...neden sorulara cvp vermiyor acaba???

selam traktör 10 numara bizde 2 tane 70 66 dt var birini verip bundan almak istiyoruz yakıt durumu nasıl çatalca ormanlıda çeltikte bunun arkasından gidebilcek traktör yokmuş sahipleri diyo tl 100 bunun yanında traş diyolar teşekkürler

AS gardas valla biz cok memnunuz yakıtda cok iyi allarsanız pisman olmazsınız hem biz tl yüzle taktık kedi gibi sürükledi tl 100 güvenen varsa tl yüze takalım

VALTRA A95 LE GOTGOTE DAHTIK DEPEYE DOĞRU SÜRÜKLEDİ BEN BUNDAN BAŞKA MOTORA MOTOR DEMEM

BU YIL BEŞER TONLUK 5 TANE ROMORK PANCAR DOLU TARLANIN İÇİNDE DİRİFT YAPIYORDU HACKER ADEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM_TTTTTTTTUUUUUUUUUNNNNNNNNNNÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

Güzel paylaşım Doğan kardeş Hoş geldin. Bu motorun egzozu hariç diğer her yeri çok hoş uyumu süper yapmışlar.

kaan link=topic=4416.msg169130#msg169130 date=1238332884' Alıntı:
AS gardas valla biz cok memnunuz yakıtda cok iyi allarsanız pisman olmazsınız hem biz tl yüzle taktık kedi gibi sürükledi tl 100 güvenen varsa tl yüze takalım
ya beyefendi çok afedersin ama eşek aynı eşek sadece semeri değişik,lastikleri büyük diye yaptınız azrail,bikere olastiklere onun difransiyeli tahammül edemez boş konuşmayın.tl 100 le 95 66 arkası çok değişik,ben nh kullanıcısı değilim ama tl 100 daha ağırdır

bu motor şanzıman hariç td95 in aynısıdır arkadaşlar td seriside zaten bunların kupalarının degişmiş halidir mekanik tamamen aynı td 85 80 66 nın turbolusudur bu da td 95 in ilk hali diyebiliriz

doğan sat bu makınayı alayım 10 numara motor da
tekli silaj makınasında powerfarm 95 bundan hem az yakıo hemde daha rahat gidio
ama kalbimiz 95-66 nın yanında

2 tane 80 66 verip bunu almak cok mantıksız alt tarafı 10 bg fark var arada bide 12 altılı nası cekeyiyor üstten sıyırıyosunuz herhalde topragı bizde kangallıyız altın yayla burnumuzn dibi 110 90 new hollanda 5 li takıyoz 14 numara bunun hakkıda en fazla 12 5li başkada zor

güzel traktör bunun 80 66 sı bizde var harika bir makina altın yaylalısan oraları bilirim

ÇOK GÜZEL TRAKTÖR.70.66 KULLANDIM HASTASI OLDUM,BU NASILDIR KİMBİLİR.YENİ MAVİ N.H. LAR OYUNCAK GİBİ.MOTOR DEDİĞİN BURUNLU,SALLI OLACAK.

adige976 link=topic=4416.msg215446#msg215446 date=1253221114' Alıntı:
ÇOK GÜZEL TRAKTÖR.70.66 KULLANDIM HASTASI OLDUM,BU NASILDIR KİMBİLİR.YENİ MAVİ N.H. LAR OYUNCAK GİBİ.MOTOR DEDİĞİN BURUNLU,SALLI OLACAK.

sende ne marka traktör var ?
5-6 aydır 70-66 ya rabet baya çoğaldı :) bellimi olur belki tekrar üretime geçerler :D