...:::NEW HOLLAND 95-66 SİVAS YILDIZI:::...

Ynt: ...:::NEW HOLLAND 95-66 SİVAS YILDIZI:::...

super bi makina paylastigin icin tskler....

way dogan :d bu resimlerden bi tene daha yok :d ha ayrıca 6 lı az olmaz mı 12-13 lü atınsanıza bu haywana(BU TRAKTÖRÜN ADI HAYWAN)OK

daha iyi olur diyue düşünüyom ayrıca dogan da sivas altınyayla lı dır öğren mek isteyenlere duyrulur __________________----------------------------
İSMAİL ALTUN

[glow=red,2,300]95 hp lik traktörlerde ilk tercihim olur...Süper yaw....Bu traktöre hastayım birde orjinal kabinli olması süper....[/glow]

sizin topraklarınızda 6 lı ceker tabı adam bizim burda 105 lik landınıye 5 li aldı yazın motoru zorluyo diyegerı verdı 4lü koşuyo şimdi

Süper traktör orijinal kabinlisini ilk defa görüyorum. Gerçekten karizma durmuş. Bunlarda az var. Herkes kıymetini biliyor....

Çok karizma bir traktör Fakat pek az sayıda üretildi galiba Bursanın Yenişehir ilçesinde bir tane vardı Fiyatları nerelerde acaba?

aga bu motor tl 100le bağlasalar alır goturur he ama bunlar cok yakıo 80.66 vardı bnm komşuda bu tıpten tekceker cok yaküyü

super bi paylasim olmus hep bu motorun orjinal kabinlisin gormek istiodum ama olmuoda fgecen bi tane buldum tentelli 55 milyar istodu adam zannedersem o civarda olmasi lazim bu arada hemso hoosgeldin dieyemedik sana

kofalcalı muhammet kardes sen landiniden bah sediyon lan diniyle bunu bir kosma bence bizim sivasın topragıda agır kangallı arkadaslar bilir bence traktörün nasıl hark ettigini görmeden tercih yapma derim kardessssssssssssssss

S.A ARKADAŞLAR BEN BU TRAKTÖRÜN NE KADAR ÇEKİŞLİ OLDUĞUNU BİLİRİM.. ÇÜNKÜ ÇORAK TARLADA YAĞMURDA 20 TON PANCAR YÜKLÜ RÖMORKLARLA ÇIKTIĞINI BİLİRİM PALETLİLER GİDEMEZKEN BU HAYWAN PANCAR ÇEKİYO DU... ARKADAŞLAR BU TRAK TÖRÜN ÇEKİŞİNİ SİZ TAHMİN EDERSİNİZ (HAYWAN)

dogan guzel traktor herkte nasil bunlar eger 80 66 ti gibi ise bence kötü

slm arkadaslar bugün bizim 95-66nın pancar cekerken 5 römorkla videosunu cektik insallah siteye atacaz izlerseniz sevinirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm