New Holland 2021 model lastikleri

Arkadaşlar traktorleriniz teslim edildimi ?

Bizim halen teslim edilmedi.Acayip mağdur edildik.Türk traktörü arıyorum Nh bayisini arıyorum,haziran temmuz derken ağustos oldu halen teslim edilmedi.Tüm işlerimiz aksadi,böyle olacağını bilsem almazdım.
Mayısta sipariş ettiğimiz td90 Temmuz başında geldi sözleşme yaparken şu tarihte teslim edilecek diye belirtseydiniz keşke ödeme yaptınız mı ?

Arkadaşlar traktorleriniz teslim edildimi ?

Bizim halen teslim edilmedi.Acayip mağdur edildik.Türk traktörü arıyorum Nh bayisini arıyorum,haziran temmuz derken ağustos oldu halen teslim edilmedi.Tüm işlerimiz aksadi,böyle olacağını bilsem almazdım.
Haziran 20 de teslim ettiler. Bi tane daha almak için nabız yokladık en erken 3 ay içinde teslim olur dediler vazgeçtik fabrikada üretim az talep çok deyip oyalıyorlar teslimatlar gecikiyor

Haziran 20 de teslim ettiler. Bi tane daha almak için nabız yokladık en erken 3 ay içinde teslim olur dediler vazgeçtik fabrikada üretim az talep çok deyip oyalıyorlar teslimatlar gecikiyor
Ben 2. yi de sipariş verdim ama kesinlikle iptal edecem başka marka alacam.Tt75 le patlatma çekiyorum bizi çok daralttılar.Sizede hayirlı olsun güle güle kullanın 😊🙏
Sağolun Allah razı olsun bayiyi biraz sıkıştırın böyle olursa almaktan vazgeçecem işlerim yarım kaldı felan diyip fiyatı düşürün en azından çünkü çok uzun zaman geçmiş
Hergün bayiyi ariyorum,hergun turk traktoru ariyorum bi türlü gelmedi.Sürekli oyalama peşindeler.En son türk traktöre mail attım cevap bile vermediler.