New Holland 2021 model lastikleri

Sizin traktörün lastikleri de starmaxx marka gelebilir. İtiraz edin öyle bir durum da
Bizim sozlesmemizde starmax yada kleber hangi marka istersek onun takılacağı yazılı.Bizim bayi ılımlı sorun olacağını düşünmüyorum.
38 jant balon lastik 2021 td110 aldık bizim lastikler kleber olarak geldi.
Hayırlı olsun.Özel değilse kaça almıştınız acaba.

Bizim sozlesmemizde starmax yada kleber hangi marka istersek onun takılacağı yazılı.Bizim bayi ılımlı sorun olacağını düşünmüyorum.

Hayırlı olsun.Özel değilse kaça almıştınız acaba.
Sözleşme yaparken bana lastik konusunda bişey söylemediler şansınıza hangisi denk gelirse sadece starmaxx olmama ihtimalinin %100 olacağını söyledi sözlü olarak. Bende Ankara bayisinden alamayı çok istedim ama fiyatları yüksekti

Valla Emre şuan traktörü getirsinlerde lastik önemli değil havasındayız.Çok sıra var traktör gelmiyor.
Bayiinin elinde istediğimiz jant lastik ölçülerinde traktör olduğu için ismimizi yazdırdıktan 2 hafta sonra traktör elimize ulaştı. Yoksa 2 ay gibi bir süre vermişlerdi bize de. Fiyat artma ihtimali de var dediler.

Arkadaşlar traktorleriniz teslim edildimi ?

Bizim halen teslim edilmedi.Acayip mağdur edildik.Türk traktörü arıyorum Nh bayisini arıyorum,haziran temmuz derken ağustos oldu halen teslim edilmedi.Tüm işlerimiz aksadi,böyle olacağını bilsem almazdım.