sağır alıştırılmış ne demek açıklayabilir misiniz?Ben jd 5105m kullanıcısyım paranın son kuruşuna kadar helal olsun ama sakın sağır alıştırılmış bir jd almayın
sağır alıştırılmış ne demek açıklayabilir misiniz?Ben jd 5105m kullanıcısyım paranın son kuruşuna kadar helal olsun ama sakın sağır alıştırılmış bir jd almayın
Yeni üyesiniz galiba hoşgeldiniz,Ben jd 5105m kullanıcısyım paranın son kuruşuna kadar helal olsun ama sakın sağır alıştırılmış bir jd almayın
Ben açıklayım sıfır alınan traktörün devirsiz kullanılması sonucu traktörün ilerleyen zamanlarda gerçek gücünü yansıtamaması durumu, genelde sıfır alınan traktörler, 500 saat yük altındayken bi düşük viteste traktörü baymadan gazlı kullanılması istenir, sağır buradan geliyor .sağır alıştırılmış ne demek açıklayabilir misiniz?
Balancer dislisi geçen yil 7bintlyi buldu gurup dislileride degistiBizim 2015 td110 da 2000 küsür saatte yaptı aynı arızayı 10 milyara yakın masraf oldu 2019 da. Bu yıl da yine 7 milyar yedi şanzıman arızasından.
Neden yapıyor sebebi de belli miBenim
Balancer dislisi geçen yil 7bintlyi buldu gurup dislileride degisti
Geçen yıl sezon başı bakımlarında TD75 balancer dişlisini 4000 TL ye değiştirmiştik.Benim
Balancer dislisi geçen yil 7bintlyi buldu gurup dislileride degisti
Usta arkadasim 1000tl aldi parcalar 6bin tuttu parcalari 3yerden fiyat alarak aldim balancer + 7disli degisti senin sadece balancer degismis sanirimGeçen yıl sezon başı bakımlarında TD75 balancer dişlisini 4000 TL ye değiştirmiştik.
Sebebi yok kronik dendi balancer dislileri dokuluyor balanceri çeviren dişli govdede mil ile cakili durumda mili kirmisti Benim traktörNeden yapıyor sebebi de belli mi
15000 saat evelallah arkana bakma.21 yaşında 7500 saatte ts 110 şanzıman defransiyel hidrolik arızası yapmadı