bir kaçgün önce işyerinde sözüm ona bi abi azerbaycanda şehir merkezinde roportaj yapan adamın arkasından geçen arabalar hep eski model hacı murat ve ona benzer tipde arabalar bir kaç yeni araba vardı dedi halimize şükredelim onlara bakarak çok ilerdeyiz bak bizim arabalara diyo baktım otoparka doğru 2000 megan1 doğan görünümlü şahin 2008 toyota 2018 egea 2016 megan ee be kel kalfalı hiçbi iş yapmayan aylardır eline tornavida pense almayan sıkıntıdan patlayan 8 bin maaş alan teknisyen kel avrupadaki taksilerde mercedes bmw hayatım boyunca türkiyede çalışsam şu şartlarda ev bark çoluk çoçuk boğaz ihtiyacı karşılamaktan onu alamam adamda orda bunu taksi yapmış çoğumuz videolardan görmüşüzdür ileri avrupa ülkerinin tarım aletlerini traktörlerini aldığı verimleri yapmış olduğu hayvancılığı ben şimdi neden azerbaycanın kulladığı otomobile bakarak ben niye şükredeyim ben binemesemde bak ülkemizde modelli lüks araban geçilmiyor diyemi şükredecem elektriye %7.5 zam geldi birkaç gün önce kasadaki boşluğu hesapsızca yapılan ıvırın zıvırın o gitsin bu gelsinin cezasını arttırılan vergilerle yine bize ödettiriyorlar sağlıma şükür kazandıklarımı biri bana hibemi etmiş tek başıma bir çuvalı dahi kaldıran yok 232 dönüm yer ekerim 9-10da hayvan var ve vardiyalı çalışıyorum ben çalışmışım emeğimin karşılığı bu kadarmış burda 18 yıl hollandada karı koca çalışıp türkiyeye dönüş yapan akrabam tapularını klasör de tutuyo derdi ava balığa denize nereye gitsek heyy yavrum heyy isyanlardayım