nerden bulaştıydım bu mf ye

Ynt: nerden bulaştıydım bu mf ye

bugün fuarda 5455 üzerine yoğunlaştık makına king yaa :) motorla 1tur dolandım vuruldum çok can yakar .d

Emin Ünal link=topic=58467.msg628665#msg628665 date=1347139779' Alıntı:

yatmaya gidiyom bu iş böyle gitmez

anayurtlu 3105d link=topic=58467.msg628666#msg628666 date=1347139848' Alıntı:
bugün fuarda 5455 üzerine yoğunlaştık makına king yaa :) motorla 1tur dolandım vuruldum çok can yakar .d

ah volkan ah zaten zor sakinleştim birde sen tuz basma yarama ..şu gözlerimi
aps ile göndereyimde fuar bitmeden birr de onları gezdiresen olmazmı yaf birde ben göreyim şu 5455 leri 6455 leri resimde bakmakla bişey olacağı yok

Emin Ünal link=topic=58467.msg628700#msg628700 date=1347142566' Alıntı:
Tarlaya acıyorlar abi ;)

yazık olur sonra ortadan ikiiye bölüverirlerde tarlayı ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

rocky link=topic=58467.msg628706#msg628706 date=1347142645' Alıntı:
yırtacak diye demi ;) ))) ;D

nerden yırtsın valtra bölünecek diye valtraya acıyorlar zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

tümosan 8095 link=topic=58467.msg628840#msg628840 date=1347192394' Alıntı:
hakkında hayırlısı neyse o olsun muzaffer bey kardeşim.mevlam her kulunun gönlüne göre versin her daim.

Allah razı olsun hacı mehmet abim...imdadıma yetiştin abi.amin inşaallah abi....

Arkadaşlar 5420 gördünüzmü nasıl anlatın hele yaf yorumlarınız iştah kabartıyor ha bunu da ekliyim mf ci olmak bir gurur bence hemde doğuştan yani

azmi link=topic=58467.msg628856#msg628856 date=1347195116' Alıntı:
Arkadaşlar 5420 gördünüzmü nasıl anlatın hele yaf yorumlarınız iştah kabartıyor ha bunu da ekliyim mf ci olmak bir gurur bence hemde doğuştan yani

güzel yorumlar tabi.biz o kadar parayı gurur için değil ihtiyaç için veriyoz....

aşkar link=topic=58467.msg628866#msg628866 date=1347198681' Alıntı:
kırmızı olsun beş fazla olsun benimde hayalimde 5420 var ama imkan işte

her kırmızı aynımı ki erkunt tümosan hattatta kırmızı amma bu kırmızı başka kırmızı

şerefli1 link=topic=58467.msg628592#msg628592 date=1347134177' Alıntı:
araştırıcı olmak lazım araştırmak demek almak anlamına gelmez sorup soruşturdum sadece ona göre yorgan ayarlayacamda :D

valla benim bir huyum var lacabilirsem iyisini alırım almazsam hiç almam daha iyi
mesela ben geçen yıl erkuntu almdan önce bana git 480 lik al dediler 60 56 al dediler ne işin var senin çif çekerle falan dediler köyde herkes bana çif çeker aldım diye gülüyordu falan çoğuda bunu kıskandığı için yapıyordu tabi (sözüm meclisten dışarı kimse yanlış anlamasın) bende tabi alırsam iyisini alırım yoksa almam diye planlar yapıyordum çok şükür 2011 yılında bir 480 liğe göre filan iyisini almıştım kimse bilemz yaptığın planı senden başka şimdi ne oldu eğer 480 liği alsaydım bu yıl gezer biçeri alamazdım çünki trakötrüm çekmezdi sonra ne oldu gezer biçeri almaya karar verdim traktörüm çeker diye araştırdım sordum kullanıcılarına ulaştım onlara sordum karar verdim aldım.bu sene köyde 1000 dekardan belki fazla ekin biçtik o bana gülenler bu sene ortalıkta hiç gözükmediler bile ..şimdi bu tratörüde araştırıyorum sadece almış değilim ama alırsamda 6000 serisini alırım

yok kardeşim neden haddini aşasın öyle şeymi olur.öyle olmuş olsaydı burada hiç paylaşımda bulunmazdım zaten

haklısın şu an için bana çok büyük.şimdilik sadece .ama gelişmekte lazım yürüyen adam yerinde koşan adamdan iyidir...

Allah razı olsun bende fikirlere açığım zaten
senin gittiğin yol doğrudur kardeşim istersen 6499 al yinede parada sıkışmazsın çünki çalışkan bir adamsın anlattıklarına göre aldığın traktörle neler yapabileceğini bilen bir adamsın

özkan23 link=topic=58467.msg628908#msg628908 date=1347205585' Alıntı:
senin gittiğin yol doğrudur kardeşim istersen 6499 al yinede parada sıkışmazsın çünki çalışkan bir adamsın anlattıklarına göre aldığın traktörle neler yapabileceğini bilen bir adamsın

Allah razı olsun abi...
öyle abi para kolay kazanılmıyor.sırf hava olsun diyede o kadar para verilmez zaten ileriye dönük çok büyük hayallerim var abi yoksa küçük traktörde yeter

şerefli1 link=topic=58467.msg628927#msg628927 date=1347210521' Alıntı:
Allah razı olsun abi...
öyle abi para kolay kazanılmıyor.sırf hava olsun diyede o kadar para verilmez zaten ileriye dönük çok büyük hayallerim var abi yoksa küçük traktörde yeter
işte bende onu diyorum örneklendirdim 6499 zaten çok büyük ama anlattıklarından senin ileriye dönük planlar yapan bir adam olduğun kanaatine vardığım için 6499 ' u örneklendirdim

phantomerkunt link=topic=58467.msg628580#msg628580 date=1347132729' Alıntı:
tabi ki herkes en iyi malı kullanmayı hak ediyor ama traktör alırken sağa sola bakıp en büyüğü en pahalısı bende olsun demek yanlış. büyük son teknoloji bir traktör görülür tüm hesaplar yapılır farklar hesaplanır koltuğuna oturulur şöyle böyle denir nihayetinde 150 milyarlık traktör çok ' ' ucuzmuş, hesaplıymış ' ' gibi gelir ve alınır ama evdeki hesap çarşıya uymaz çünkü ihtiyaca göre değildir o makina. bence hesabı iyi taraftan değil en kötü ihtimalleri hesaplayarak yapmak lazım bundan 10-20 sene önce çiftçilik yapıp hatta en büyüğünü yapıp prayı poşetle gezdirenler(çok yakın) bugün binmek için 1 arabaları dahi yok 6460 kusura bakma muzaffer abi bence bu makina senin ihtiyaçlarının çok üstünde sana max 5425-35 lazım neden gidip de ihtiyacın olmayan bir şeyi alasınki? ben çevremde motor almaktan durduk yere batanları perişan olanları görünce dayanamıyorum herkesi uyarıyorum haddimi aştıysam kusura bakma sayın abi ama dikkatli ol tehlikeli işler sonra telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurabilir ayrıca 5400 serisinin tüm modelleri gayet konforlu teknolojik önemli olan eğer 5400 e karar verdiysen ihtiyacın olan güçteki modelini almalısın benim düşüncelerim bunlar

İşletmenizin ihtiyaçları ile örtüşmeyecek , ihtiyacınızdan büyük veya küçük bir traktör seçimi yaparsanız , işletmenizin karlılığını düşürürsünüz. Bu nedenle çok dikkatli olmak gerekli , yanlış seçim yüzünden , ihtiyacı olmadığı halde sırf gösteriş olsun diye traktör alıpta sonra ödeme güçlüğüne düşen birçok insan tanıyorum.

ufukk link=topic=58467.msg629337#msg629337 date=1347300620' Alıntı:
İşletmenizin ihtiyaçları ile örtüşmeyecek , ihtiyacınızdan büyük veya küçük bir traktör seçimi yaparsanız , işletmenizin karlılığını düşürürsünüz. Bu nedenle çok dikkatli olmak gerekli , yanlış seçim yüzünden , ihtiyacı olmadığı halde sırf gösteriş olsun diye traktör alıpta sonra ödeme güçlüğüne düşen birçok insan tanıyorum.

o konuda çok çok haklısın agam ama bende tam burada servetin bana ufak geldiğini fark ettim aslında ban ideal bir traktör ama gezer biçere üç silindir olduğu için ufak geliyor eğer 4 silindir 2009 model filan olsaydı ideal olabilirdi ama diğer bir eksikliği hafif olduğu için arkasındaki ekipmanın önünde duramıyor normal işler için ağır ama ekin biçerken hafif kalıyor ben bu yaz iki kez ölümden döndüm traktörü sürüklediler az kalsın deviriyordum eğer devrilse aşağısı uçurumdu her şey sona ererdi bir şeyide sidik zoruyla iteleye iteleye yapmayacaksın eğer senin işini görmekte zorlanıyorsa daha büyüğünü almak tek çözüm az yaksın çok kar ederim düşüncesi bazende insanın canıyla ödemesine mal oluyor ecelden kaçış yok tabide planlarıda iyi yapmak lazım üstün körü ölüm nede olsa var diyip gözünü gidip budağa takarsan kör olursun ben büyük traktör alırsam büyük işlerde yapmasını bilirim inşallah ne gelirse insanın başına eksik veya yetersiz güvenlik ve ekipman sıkıntısından gelir fakirlik bile işini düzgün yapmayan insanın başına bela olur ok-*-s ok-*-s ok-*-s ok-*-s ok-*-s ok-*-s