FacebooktamıGeçmiş olsun turbo Türkiye Emrah usta baya idalı işinde sayfası var incelemenizi tavsiye ederim
FacebooktamıGeçmiş olsun turbo Türkiye Emrah usta baya idalı işinde sayfası var incelemenizi tavsiye ederim
Sürekli beyaz duman problemi varsa üst kapak gitmiştir arada bir atıyorsa turbo yağ çekiyordur eksitme ondan kaynaklı olabilir turbo hortumunu sökün yağ varsa sorun turbodan kaynaklıdır kulakçıklar fazla ısınmadan yıpranmış olabilir servise götürmek en iyi çözüm olabilir geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar bugün bizim traktör casse 115 farmal bir kaç sefer beyaz duman çıkardı baktım dikat etim eksoz ıslanmış daha sonra servisi aradım mazot filtresinden dediler filitreleri değiştirdik motor ýağı çok eksiltmişti bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar normal çalışıyor hararete bir sorun yok çekişte sorun yok sadece 2, sefer beyaz duman bir ara
3409 hata kodu da verdi sebebi ne olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 54139
Sağ olun arada bir atıyordu.Sürekli beyaz duman problemi varsa üst kapak gitmiştir arada bir atıyorsa turbo yağ çekiyordur eksitme ondan kaynaklı olabilir turbo hortumunu sökün yağ varsa sorun turbodan kaynaklıdır kulakçıklar fazla ısınmadan yıpranmış olabilir servise götürmek en iyi çözüm olabilir geçmiş olsun
Evet turbo büyütmede yapıyor kanatciklari büyütüyorFacebooktamı
Beyaz dumanin sebebi bence eksilen su her motor turbodan biraz yag kacirir asiriya gitmesi durumunda tamir etmek gerekir sonuc olarak motor contayi bozmus galiba ki su kaciriyorEvet 3 litre kadar eksilmişti fakat traktörde hararet herhangi bir durum yoktu.
Conta yanmissa yağ boza gibi olur öyle bişey söylemedi arkadaşBeyaz dumanin sebebi bence eksilen su her motor turbodan biraz yag kacirir asiriya gitmesi durumunda tamir etmek gerekir sonuc olarak motor contayi bozmus galiba ki su kaciriyor
Yağ da sorun yok bahsetiğiniz sorun turbodandır büyük ihtimale ara sıra beyaz duman çıkarıyor sabahtan akşama kadarda çalıştımConta yanmissa yağ boza gibi olur öyle bişey söylemedi arkadaş
Jontada olsa çekişten düşer haralet yükselirYağ da sorun yok bahsetiğiniz sorun turbodandır büyük ihtimale ara sıra beyaz duman çıkarıyor sabahtan akşama kadarda çalıştım
Geçmiş olsun İnşallah çok sorun çıkmaz. Turbo hortumu yağlı demişsiniz turbo kendini yağlamayı motor yağından sağlar milini kontrol edin aşınma varsa motor odasına yağ basarsa ambeleye kalkabilirMerhaba arkadaşlar bugün bizim traktör casse 115 farmal bir kaç sefer beyaz duman çıkardı baktım dikat etim eksoz ıslanmış daha sonra servisi aradım mazot filtresinden dediler filitreleri değiştirdik motor ýağı çok eksiltmişti bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar normal çalışıyor hararete bir sorun yok çekişte sorun yok sadece 2, sefer beyaz duman bir ara
Burdanda faydalanabilirsinizMerhaba arkadaşlar bugün bizim traktör casse 115 farmal bir kaç sefer beyaz duman çıkardı baktım dikat etim eksoz ıslanmış daha sonra servisi aradım mazot filtresinden dediler filitreleri değiştirdik motor ýağı çok eksiltmişti bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar normal çalışıyor hararete bir sorun yok çekişte sorun yok sadece 2, sefer beyaz duman bir ara
Bu olayın aynısı başına gelmediyse bilemeyebilir.Ustam senin sorununu @FENOMEN çözer ondada farmall 85c var bizdede aynısı var
Gelmesede o çözer hacı ben bişey olsa ilk onu arıyom [emoji6]Bu olayın aynısı başına gelmediyse bilemeyebilir.