Ne servisler adama traktörünü sattırıyor.

Ynt: Ne servisler adama traktörünü sattırıyor.

Geçen pazar Gümüşsu da Kiraz festivali vardı.New Holland ve LS gelmiş.LS de R50 ve R60 bahçe tipleri vardı.NH ninde T480 iki tane ve TT65 bahçe ,65-56 çift çeker vardı.65-56 2011 150 saat te idi.TT65 bahçe de festivalden önce satılmış. Festivale elleri boş gelmesin diye getirmişler. t480 lere pek rağbet olmadı.tt serisinden bahçe tipi.10 tane traktör satıldı festivalde.ama 3 ay sonra teslim edilecek.ortada traktör yok.Alıcını biri şakayla karışık daha iyi olur bizimki 2012 den gelir dedi.satıcıda 2012 de yılbaşını bulur gelmesi diyor.İstesenizde NH yi 3 ay beklemek zorundasınız.

cazgin0020 link=topic=44342.msg419126#msg419126 date=1308593949' Alıntı:
new holland geçmişine dua etsin heleki 60 66 70 66 serilerine onlar olmasaydı eski seriler new holland da erkunt la aynı anda çıkarsaydı 7 yıl once gorurdum ben çok satmayı parçaları her tarafta var ve marka oldugu için çok satıyo yoksa ki çogu modeli 5 para etmez massey al ondan daha iyidir heleki phantom serileri td serilerinin en iyisi td75s si tt ler ufak şanzuman ve diger 56 şanzumanla aynı fakat ne hikmetse onlardan fazla yakıp az çekiyo td serileride 66 şanzuman onlarda aynı 66 serilerinden az çekiyo çok yakıyo ki şahsen denedik td65 tek çeker ile 60 66 yı 5 hp fazla olmasına rahmen td birde aynı şanzuman olmasına rahmen 60 66 otturuyo tarlada ok-*-s yani eskilerine dua etsin yoksaki kullanılcak motor değil fanatiklikten de deil ben şuan en çok erkunt deutz same leri begeniyorum gordugum denedigim motorlardan oda hoşuma giden new holland dan da var kubota da var mf da var landiniden de var ama erkunt deutz same bunların yeri ayrı bende
ya arkadaş bişeyi merak ediyorum;66 serisini övüyorsun ancak benim bildiğim kadarıyla td 85 ile 80 66 arasında sadece kaporta farkı var...aynı şanzıman aşşağı yukarı aynı güçte motor...farkı ne peki...

ben bu nh ci leri anlamıyorum ve diger marka kullanıcılarını bu ne hiç başka traktör yok derdiniz erkuntla sizde çok iyi biliryorsunuzki gelecegin tek umut vadeden traktörü erkunt daha 7 yıllık erkuntla şimdiden baş edemiyorsunuz şimdiden göz önüne aldınız geleckte hepinizi pişan edecegini biliyorsunuz, şimdi bazıları yorum yazar arkadaşlar 7 yıllık erkuntla yıların markası bugun aynı kefede buda erkuntun başarısını gösteriri erkunt kötü olsaydı bu kadar göz önunde olazdı biraz akıllı düşünün erkuntu karalayanlar hep yılların markası olmuş traktör kullanıcıları ve firmalar ama erkunt hızla liderlige dogru gidiyor bunuda kimse engelleyemz *098*-

Yaw bosuna kendinizi yoruyonuz...Benim kapimdaki motur NH nin da MF inde JD ninde en büyük serilerindne daha iyi. Elin kapisindaki motur icin kendinizi yoruyonuz. Millet isine geleni, cebine uygunu almis kullaniyor. Yani ne olacak kötüysede iyiysede. Son yillarda alinan moturlarin cogu borclu zaten. Biz daha ilk taksidini ödemedik. 3 litre yakip 3 lü pulluk cekse ne fayda...Motur bizim borc bizim...Bugün NH isimize gelmis, yarin erkunt isimize gelir...

seredes link=topic=44342.msg419136#msg419136 date=1308595281' Alıntı:
ya arkadaş bişeyi merak ediyorum;66 serisini övüyorsun ancak benim bildiğim kadarıyla td 85 ile 80 66 arasında sadece kaporta farkı var...aynı şanzıman aşşağı yukarı aynı güçte motor...farkı ne peki...
80 66 yı pek bilmem ama 70 66 ile td nin 70 hp sini tarlaya sok eskileri turbo falan da yok ama çok fena asılıyo td ler boyle yapamıyo bayılma yapıyo kısaca td lere çogu kişi hantal diyo ama eski 66 serisini şuan new hollandın herkez arıyo motor alacak olan ama bulamıyo
TT 55 link=topic=44342.msg419133#msg419133 date=1308595084' Alıntı:
Geçen pazar Gümüşsu da Kiraz festivali vardı.New Holland ve LS gelmiş.LS de R50 ve R60 bahçe tipleri vardı.NH ninde T480 iki tane ve TT65 bahçe ,65-56 çift çeker vardı.65-56 2011 150 saat te idi.TT65 bahçe de festivalden önce satılmış. Festivale elleri boş gelmesin diye getirmişler. t480 lere pek rağbet olmadı.tt serisinden bahçe tipi.10 tane traktör satıldı festivalde.ama 3 ay sonra teslim edilecek.ortada traktör yok.Alıcını biri şakayla karışık daha iyi olur bizimki 2012 den gelir dedi.satıcıda 2012 de yılbaşını bulur gelmesi diyor.İstesenizde NH yi 3 ay beklemek zorundasınız.
dogrudur abi bu olay birde şoyle var bayinin motoru getirtememesinden oluyo çivril bayisi subaşıların onunden geçerken ben hiç oyle büyük bi traktor koyduklarını gormedim katologtan baktırıp satıyolar nedense sadece tt 55 gibi td 55 gibi çift çeker falan birkaç traktor koyuyolar dikkat ediyosan abi

satocan58 link=topic=44342.msg419142#msg419142 date=1308595683' Alıntı:
Yaw bosuna kendinizi yoruyonuz...Benim kapimdaki motur NH nin da MF inde JD ninde en büyük serilerindne daha iyi. Elin kapisindaki motur icin kendinizi yoruyonuz. Millet isine geleni, cebine uygunu almis kullaniyor. Yani ne olacak kötüysede iyiysede. Son yillarda alinan moturlarin cogu borclu zaten. Biz daha ilk taksidini ödemedik. 3 litre yakip 3 lü pulluk cekse ne fayda...Motur bizim borc bizim...Bugün NH isimize gelmis, yarin erkunt isimize gelir...
ok-*-s ok-*-s ok-*-s ok-*-s ok-*-s ok-*-s ok-*-s
kederci link=topic=44342.msg419139#msg419139 date=1308595515' Alıntı:
ben bu nh ci leri anlamıyorum ve diger marka kullanıcılarını bu ne hiç başka traktör yok derdiniz erkuntla sizde çok iyi biliryorsunuzki gelecegin tek umut vadeden traktörü erkunt daha 7 yıllık erkuntla şimdiden baş edemiyorsunuz şimdiden göz önüne aldınız geleckte hepinizi pişan edecegini biliyorsunuz, şimdi bazıları yorum yazar arkadaşlar 7 yıllık erkuntla yıların markası bugun aynı kefede buda erkuntun başarısını gösteriri erkunt kötü olsaydı bu kadar göz önunde olazdı biraz akıllı düşünün erkuntu karalayanlar hep yılların markası olmuş traktör kullanıcıları ve firmalar ama erkunt hızla liderlige dogru gidiyor bunuda kimse engelleyemz *098*-
aynden bende onu diyorum erkunt la bir sarışa çıkmış olsaydı birde td serisi olarak çıksaydı ilk motorları o zaman gormeyi çok isterdim parçaları yaygın olmasa ilerden gelen marka olmasa ;) ;) ;)

cazgin0020 link=topic=44342.msg419145#msg419145 date=1308596014' Alıntı:
ok-*-s ok-*-s ok-*-s ok-*-s ok-*-s ok-*-s ok-*-s aynden bende onu diyorum erkunt la bir sarışa çıkmış olsaydı birde td serisi olarak çıksaydı ilk motorları o zaman gormeyi çok isterdim parçaları yaygın olmasa ilerden gelen marka olmasa ;) ;) ;)
hadi be ordan kız-*swfanatiklik yapıyorsun uyrra*-*- erkunt hiç tanımadığımız bilmediğimiz motor sanki...adam servet aldı 3 silindirli servisle ahbap oldu...zorla o traktörü verdi 4 silindirlisini aldı üste para vererek...eskisinden iyi diyo ama gene de memnun değil.saçma sapan konuşup yok yere fanatiklik yapıyorsun.

seredes link=topic=44342.msg419147#msg419147 date=1308596506' Alıntı:
hadi be ordan kız-*swfanatiklik yapıyorsun uyrra*-*- erkunt hiç tanımadığımız bilmediğimiz motor sanki...adam servet aldı 3 silindirli servisle ahbap oldu...zorla o traktörü verdi 4 silindirlisini aldı üste para vererek...eskisinden iyi diyo ama gene de memnun değil.saçma sapan konuşup yok yere fanatiklik yapıyorsun.
biz memnunuz 2 tane aldık birisi amcamların birisi bizim ikisindede sorun yok çok memnunuz daha onceki motorlarımızda td65d dt ile tt55 dt

1999 model new holland 60-56 bir kere devrilmiş 8000 saatte sürekli kuyruk mili çalışmış ....3000 saatini dedem acemice kullanmış yaklaşık 6 tane koacası olan motorumla 3 senelik erkuntu yan yana koyup hangisi yeni diye sormak istiyorum........

cazgin0020 link=topic=44342.msg418723#msg418723 date=1308507383' Alıntı:
erkunt kullanıcı seçen makina bunu tekrar soylememde fayda var bence ayarlarını iyi yaparsan bütün viteslerinin hızlarını bilirsen tarlada kral makina çunku takviye vitesi ile seri vites in hızları birbirine karışık takviye 4 ü seri 1 den hızlı takviye 4 un buçugu bile seri 1 den hızlı ona gore ayar yapmak gerekiyo ben case kullanmadım ama new holland tt55 çift çeker new holland td65 çift çeker kullandım turbolu aynı pullukları koştuk ama erkunt un tırnagı olamadı bize gorede anlş-*s
adam o motorla her sene 800 dönüm yer aktarıyor eminim senden tecrübelidir.
cazgin0020 link=topic=44342.msg419126#msg419126 date=1308593949' Alıntı:
new holland geçmişine dua etsin heleki 60 66 70 66 serilerine onlar olmasaydı eski seriler new holland da erkunt la aynı anda çıkarsaydı 7 yıl once gorurdum ben çok satmayı parçaları her tarafta var ve marka oldugu için çok satıyo yoksa ki çogu modeli 5 para etmez massey al ondan daha iyidir heleki phantom serileri td serilerinin en iyisi td75s si tt ler ufak şanzuman ve diger 56 şanzumanla aynı fakat ne hikmetse onlardan fazla yakıp az çekiyo td serileride 66 şanzuman onlarda aynı 66 serilerinden az çekiyo çok yakıyo ki şahsen denedik td65 tek çeker ile 60 66 yı 5 hp fazla olmasına rahmen td birde aynı şanzuman olmasına rahmen 60 66 otturuyo tarlada ok-*-s yani eskilerine dua etsin yoksaki kullanılcak motor değil fanatiklikten de deil ben şuan en çok erkunt deutz same leri begeniyorum gordugum denedigim motorlardan oda hoşuma giden new holland dan da var kubota da var mf da var landiniden de var ama erkunt deutz same bunların yeri ayrı bende
td65d çiftte 285 kadar seri gidiyor ve 60-66 değil 70-66 ile denk gidiyor. erkunt ön planda erkun biliniyor demişsiz erkunt türk traktörün 20 de biri kadar satış yapıyor zuha-*-s

satocan58 link=topic=44342.msg413879#msg413879 date=1307543935' Alıntı:
Ben 31 yasindayim hic moturum yok.((( Adaletmi bu...

Evlerinde cocuklar birbirlerine moturlarini gösteriyorlar, yaristiriyorlar, kiminki ceker diye saka yapiyorlar....Öbür cocuk bakiyor ve ic geciriyor, keske benimde moturum olsa diyo, gidiyor babasina' BABA BANA NIYE ERKUNT ALMIYORSUN, BENIM NIYE ERKUNTUM YOK' diye isyan ediyor...)))

zuha-*-s alk-*s