Ne servisler adama traktörünü sattırıyor.

Ynt: Ne servisler adama traktörünü sattırıyor.

köylü link=topic=44342.msg413938#msg413938 date=1307554271' Alıntı:
arkadaşlar yorumlarınız düzgün yazın veya yapın.gırgır şamata yeri var orada ne yaparsanız yapın.burada sorunlar konular böyle tartışılacak.saygılı olunacaksa olsun.konuyu uzatmayın
hele bi yavas ol yaw.bu ne sinir böyle. konu sahibi kizmadida sana ne oldu simdi...

satocan58 link=topic=44342.msg413941#msg413941 date=1307554467' Alıntı:
hele bi yavas ol yaw.bu ne sinir böyle. konu sahibi kizmadida sana ne oldu simdi...
ne atasözleri var bu konuyla ilgili tek tek derdimde kalp kırılmasın Satılmışabi internete köylü erkunt yaz bu üyenin Erkunt bayisi olduğunu göreceksin.....13 yaşındaymış felan onları neden söyledi çözemedim zaman zaman objektif zaman zaman yanlı yorumlarını gördüm o yüzden bişey demiyecem savunması normal....

Ağır Abi link=topic=44342.msg413946#msg413946 date=1307554908' Alıntı:
Arkadaşlar konuyu amacından saptırmazsak iyi olacak ikinci bir husus köylü nickli üyemiz 41 yaşında lütfen birazdaha konuşmalarımıza dikkt edelim
bizim yorumuz 13 yaşına göre abi 41 deseydi ona göre yapardık yorumuzu kusura bakmasın 41 yassın bizde saygımızı gösterelim....

şimdiye kadar bura da bu site de tüm yorum ve yazılarımda kimseyi kırmak inciltmek amaçlı yazmadım.konuları saptırmadım sanıyorum.seviyeli bir konu olsun yorum olsun görüş olsun diye saygılı davranıyorum.seviyesi düşüklere uymadım sabrediyorum.herkes yazdıgının farkında olmalı.grektiğinde özürünü dilemeli.begenir begenmez.erkuntum var şuan 3 tane 2011 biri benim digerleri kardeşim ve babamın.3 .erkuntum.7 erkunt kullndım.2006 2008 2009 2011 sayısını unuttugum onlarca traktöre bindim malım olarak.neyin ne oldugunu biliyoruz.laf olsun torba dolsun diye yazmıyoruz konuşmuyoruz.
konu erkuntun servisi benim erkuntum var diye servisleri iyi veya kötüyse iyi ye kötü kötü yede iyi deyecek biri degilim.
konu açılır zaman içinde şartlar oluşur herşey tartışılır açıklanır.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bırak böyle boş lafları ortaya bişey atıp öyle herkes sorun yaşıyo demekle olmaz.
Ben niye hiç yaşamadım. Öyle boş konuşmakla olmaz ortaya bişey atıp sözünün arkasında durman lazım.
Gerçi daha küçüksünüz yazdıklarından bu anlaşılıyor yaşadıkça öğrenirsin......................
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
böylede anlamsız cevab verilmez.sabredip bekleyeceksin.

köylü link=topic=44342.msg413956#msg413956 date=1307555798' Alıntı:
şimdiye kadar bura da bu site de tüm yorum ve yazılarımda kimseyi kırmak inciltmek amaçlı yazmadım.konuları saptırmadım sanıyorum.seviyeli bir konu olsun yorum olsun görüş olsun diye saygılı davranıyorum.seviyesi düşüklere uymadım sabrediyorum.herkes yazdıgının farkında olmalı.grektiğinde özürünü dilemeli.begenir begenmez.erkuntum var şuan 3 tane 2011 biri benim digerleri kardeşim ve babamın.3 .erkuntum.7 erkunt kullndım.2006 2008 2009 2011 sayısını unuttugum onlarca traktöre bindim malım olarak.neyin ne oldugunu biliyoruz.laf olsun torba dolsun diye yazmıyoruz konuşmuyoruz.
konu erkuntun servisi benim erkuntum var diye servisleri iyi veya kötüyse iyi ye kötü kötü yede iyi deyecek biri degilim.
konu açılır zaman içinde şartlar oluşur herşey tartışılır açıklanır.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bırak böyle boş lafları ortaya bişey atıp öyle herkes sorun yaşıyo demekle olmaz.
Ben niye hiç yaşamadım. Öyle boş konuşmakla olmaz ortaya bişey atıp sözünün arkasında durman lazım.
Gerçi daha küçüksünüz yazdıklarından bu anlaşılıyor yaşadıkça öğrenirsin......................
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
böylede anlamsız cevab verilmez.sabredip bekleyeceksin.
zaten sizinde şu yazdığınız çerçevede yorum yapmanız lazım yaşım 13 mhp ye oy verin o zaman demişsiniz ben değerlendirmeyim siz değerlendirin yazdıklarıızı yaşınızın 41 olduğunu yazın misal yorumlarınızda daha önce yaptığınız gibi malın eksikliğinide söyleyin ...yaş 13 derseniz yrumda ona göre oluyor zira kimse sizin yaşınızı bilemez.....

Sende 13 yaşındayım diye yazarsan sana herşey yazılır.
Dalga çekeçegine yaşını düzgün yazsaydın bizde saygımı gösterirdik.Gerçi ben saygısızlık yaptıgımı zannetmiyorum.
Kütahyada ilk 80 erkuntu biz aldık benim bi şikayetim yok.Ben burda erkuntun şanzıman arızasını bile paylaştım.
Yani bizim goçunacak bişeyim yok.Bu konuyuda fazla uzatmanın anlamı yok....................

arkadaşlar bende denizliliyim bu traktor hakkında birkaç bişey soyluyeyim size bu adam erkunt u kullanırken kendi hatası yüzünden motoru devirtmiş birisini ve kabin li oldugundan bazı on farlar falan bozulmuştur servis elinden geleni yapmıştır ki ufak tefek kabinin on ışıkları yanmıyo falan filan diye ufak tefek şeylerden servise suç bulmuştur ve erkunt bayisi arkadaşımdır bu adamı arayıp sen soyle soyle yaptın bu motordaki karalamayı kaldırmazsan seni şikayet edecegiz kim haklıysa ortaya çıkar demişlerdir ve adam ilanı kaldırmıştır ki haklı olsa bu ilan hala dururdu değilmi arkadaşlar

cazgin0020 link=topic=44342.msg414279#msg414279 date=1307642679' Alıntı:
arkadaşlar bende denizliliyim bu traktor hakkında birkaç bişey soyluyeyim size bu adam erkunt u kullanırken kendi hatası yüzünden motoru devirtmiş birisini ve kabin li oldugundan bazı on farlar falan bozulmuştur servis elinden geleni yapmıştır ki ufak tefek kabinin on ışıkları yanmıyo falan filan diye ufak tefek şeylerden servise suç bulmuştur ve erkunt bayisi arkadaşımdır bu adamı arayıp sen soyle soyle yaptın bu motordaki karalamayı kaldırmazsan seni şikayet edecegiz kim haklıysa ortaya çıkar demişlerdir ve adam ilanı kaldırmıştır ki haklı olsa bu ilan hala dururdu değilmi arkadaşlar

TT 55 link=topic=44342.msg414293#msg414293 date=1307644263' Alıntı:
son noktayı koymuşsun demek.
ewet bizzat bayisi ile konuştum bu ne demiş la bizde servis sıkıntısı yok bunlarda ne sıkıntı var dedim durumu anlattı adam kendi motor u devirtmiş sonra da canı sıkılınca ufak tekef şeylerden servise falan suç bulmaya başlamış adamı aramışlar şikayet ederiz bu ilan kalkmazsa haklı kimse sonra ortaya çıkar deyince adamda durumu bildiginden kaldırıyor

cazgin0020 link=topic=44342.msg414423#msg414423 date=1307684955' Alıntı:
ewet bizzat bayisi ile konuştum bu ne demiş la bizde servis sıkıntısı yok bunlarda ne sıkıntı var dedim durumu anlattı adam kendi motor u devirtmiş sonra da canı sıkılınca ufak tekef şeylerden servise falan suç bulmaya başlamış adamı aramışlar şikayet ederiz bu ilan kalkmazsa haklı kimse sonra ortaya çıkar deyince adamda durumu bildiginden kaldırıyor
heyt bee araştırmacı gazeteci ayriyetten çiftçi.. konuyu açıklığa kavuşturduğun için teşekkürler...

cazgin0020 link=topic=44342.msg414423#msg414423 date=1307684955' Alıntı:
amma dumen yapıyoruz ha :D saolasın aga bilgi için yurdum insanı işte neler yapıyor :) sonra suçu at ona buna :)

aksazli link=topic=44342.msg414523#msg414523 date=1307707272' Alıntı:
heyt bee araştırmacı gazeteci ayriyetten çiftçi.. konuyu açıklığa kavuşturduğun için teşekkürler...
ok-*-s ok-*-s
SmhGwz link=topic=44342.msg414524#msg414524 date=1307707418' Alıntı:
amma dumen yapıyoruz ha :D saolasın aga bilgi için yurdum insanı işte neler yapıyor :) sonra suçu at ona buna :)
aynen kardeş motoru devirtene kadar kim bilir ne yaptı sonrada motora suç bulur motor a birisi benzin dokup yaksa bu motor yanıyo die yine motora suc bulacaklar herhalde )))
bartu link=topic=44342.msg414569#msg414569 date=1307712516' Alıntı:
ben 12 saate servet 80 lux ü case 85 ile takas yapanı gördüm.(servet in daha faturası kesilmemişti)
doğrudur ama bi motor sıfır alınınca bi 500 saate kadan binilmeli huyunu suyunu ogrenip alışılmalı daha once new holland kullanırken 55 56 60 66 mf lar konforsuz çekişsiz çok kotu diye bilirdik ama mf a alışanda new hollanda bakmıyo once motora alışıp ısınmak gerek
mustafagursacli link=topic=44342.msg414967#msg414967 date=1307802492' Alıntı:
erkuntunu satan bilge......75 bg traktör 4ton olurmu...
abi sende taktın tanojına sokulebilir bu agırlıklar çok fazla agır işe sokmuyorsan sök olsun bitsin :)

cazgin0020 link=topic=44342.msg418639#msg418639 date=1308475410' Alıntı:
ok-*-s ok-*-saynen kardeş motoru devirtene kadar kim bilir ne yaptı sonrada motora suç bulur motor a birisi benzin dokup yaksa bu motor yanıyo die yine motora suc bulacaklar herhalde ))) doğrudur ama bi motor sıfır alınınca bi 500 saate kadan binilmeli huyunu suyunu ogrenip alışılmalı daha once new holland kullanırken 55 56 60 66 mf lar konforsuz çekişsiz çok kotu diye bilirdik ama mf a alışanda new hollanda bakmıyo once motora alışıp ısınmak gerek abi sende taktın tanojına sokulebilir bu agırlıklar çok fazla agır işe sokmuyorsan sök olsun bitsin :)
motor 500 saate geldiğinde geri alsalar keşke adam 500 saat dener beğenmezse verir ki servet ' le case jxu85 ' in farkını anlamak için 500 saat kullanmaya gerek yok içine binsen 1 dk sesini dinlesen karar verirsin zaten, ital motor farklı oluyor.