Ynt: nalet olsun turkcell'e
birçok arkadaşımızın belirttigi gibi telefon hatları ve internet konusunda iyi bir firma yok
hepsi nin ortak görüşü millete acaba kazıgın büyügünü nasıl atarım düşüncesi
ilk hattım türcell di lanet birşeydi fakat eskiden turkcell dışında ki birde telsim vardı telsim ozamanlar heryerde çekmiyordu
daha sonra birtanede fodafone aldım oda normal olsada bazen aşırı yükleniyordu günde 250 kontör yükeldigim zamanlar oldu defalarca ;D
dah sonra baktım işin tadı yok birde ave öğretmen hattı aldım sabit ücret 11lira aylık güya
ama ayda 80-100lirayı düşmedi kapattırırken 370lira verdigimi hatırlıyorum son faturada evaya ve bol bol sövdügümü hatırlıyorum
daha sonra vodafone ve avea nın kontörlüleriyle devam ettim vodafone suyunu çıkardı tabi yine onu kapattım ve şuandada tek avea hatttımla devam ediyorum
birkaç indirimi ve birkaç hediyesi var bende eskisi gibi cep telefonu kullanmıyorum buyüzden kampanya tarife falan çok önemli olmuyor benim adıma )))
interneti sınrısız kullanıyorum 58-59lira falan aylık ttnet oda malum belli bir kota koyuyor o kotayı koyudugu içinde okota aşılınca net hızı çok düşüyor aklı sıra kullanımı azaltmaya çalışıyor bol küfür yedigi kar kalıyor yanına ;D
yalnız burda 1 şey d,kkatimi çekti msj yazana rkadaşlardan birisi doping kullandıgını söylemiş
acaba türktelekom gerekli altyapı hizmetini vermese doping net firması türk telekoma verdigi baglantı ücretini vermese doping ne yapar kısaca ortada kalır
yani sabit internette malesef şuanda türk telekom tekel sevmesekte küfür etsekte malesef böyle )))