Muayenede traktör cam filmi geçecek mi

Konuyu biraz geç gördüm aynı zamanda da 10 Aralık 2017 tarihinde Deutz Agrolux 320 Kabinli traktörün ilk Fenni Muayeneye götürdüm olanları aktarayım..
Traktörün eksiği yoktu fazlası vardı.. :D
Sadece arka camda cam filmi ve onun üzerinde de yazı vardı. Bu şekilde geçmez diyerek direk orada söktüler.
Plaka da 2 vida vardı fakar harf ve rakamları etkilemediğinden sadece tam köşeden monte edilmediğinden sıkıntı olmadı ama az daha içeri doğru monte etsek büyük ihtimal geçmezdi.

Konuyu biraz geç gördüm aynı zamanda da 10 Aralık 2017 tarihinde Deutz Agrolux 320 Kabinli traktörün ilk Fenni Muayeneye götürdüm olanları aktarayım..
Traktörün eksiği yoktu fazlası vardı.. :D
Sadece arka camda cam filmi ve onun üzerinde de yazı vardı. Bu şekilde geçmez diyerek direk orada söktüler.
Plaka da 2 vida vardı fakar harf ve rakamları etkilemediğinden sadece tam köşeden monte edilmediğinden sıkıntı olmadı ama az daha içeri doğru monte etsek büyük ihtimal geçmezdi.

Ne yani arka cam filmli olunca geçmez miymiş

Durum onu gösteriyor abi. Hatta ben daha sıra var diye beklemedim dedem vardı. Dedeme de Hacı Amca böyle geçmez bu istersen sök şimdiden demişlerde öyle geçmiş. Şimdi ceza yine hafif kusura çevrildi diye konuşuluyor hep ne kadar doğru bilmiyorum. Ama dedme belki ceza yazılır diye gene cam filmi taktırtmadı bana. :D :D

Konu biraz eskimis ama bu gun muaneye girdim sadece on camda film yoktu ve arka camda da yazi vardi hic sorun cikarmadilar film ve yaziyada