Geçen aya Ankara'da 900 kusur araca cam filminden ceza yazılmış arka cam a 206 tüm camlarda varsa 400 kusur cezası var gelsin paralar Bolu'da geçen ay 35000 TL lik ceza yazılmış ....
Plaka basım ücreti 32 TL yaklaşık 2 saat içerisinde alırsınız plakayı
Traktörde arka plaka düşmüş ise yenisini çıkartmak uzun sürer mi ?Yıpranmış plakanizi sökün ruhsatının ile birlikte mal sahibi başvuru yapacak yine mal sahibi teslim alacak
Traktörde arka plaka düşmüş ise yenisini çıkartmak uzun sürer mi ?
Tesekkur ederim sağolunİkiside kayıp diye gidin teki kayıp derseniz cezası var (rakamı hatırlamıyorum )ayrica teki kayıp da presedur vardı 2 3 gün uyrasmistik ikisi kayıp derseniz aynı gün içinde alabilirsiniz
Yıpranmış plakanizi sökün ruhsatının ile birlikte mal sahibi başvuru yapacak yine mal sahibi teslim alacak
Radevu aldım plaklar sokuldu ruhsat ve kimlik fotokopisi tamam baska eksik varmi
Abi fotokopi zorunluluğu yok bı aksilik olursa istiyorlar ruhsat kimlik (asılları ) ve plakalarının yanınızda olsun yeterli ...
Ben motosiklet ti soktum muayeneye bitane plakalık aldım delik yerlere silikon sıkıp üstüne plaka gibi parlayan banklardan yapıştırdım sorunsuz geçtim ama bantın adı aklıma gelmiyorPlaka basım ücreti 32 TL yaklaşık 2 saat içerisinde alırsınız plakayı
Tamam tesekkurler
Arkadaslar bugün plakaları değiştim prosedür biraz uzun fakat işlem çabuk oluyortabi randevu alabilirseniz 2 plaka sadece 31 tl
Traktör plakasındadamı vida deliği olmayacak?
Abi ince bi çerçeve varya plakanın orijinal basımında o kısımin iç tarafında delik olmayacak