Pancarda ne kadar aliyonuz verimi benim amcam da sekerde calisiyor ama özellesti bazen oda ekiyor ama verim alamiyor
Abi 6 ton ile 9 arasında değişen yerler oluyor şekerimiz yüksek 17 den aşağı kamyon düşmedi hiç en üst 22 görüyoruz Allah bereket versin dönümden 500 TL kalırsa yeter çok yatırım yaptım okul bitince traktör makina en fazla boru masrafı 400 binlik malzeme ve geçimin çıkarttım bundan sonra gelen kar ekipman parkını dizdim pancarınPancarda ne kadar aliyonuz verimi benim amcam da sekerde calisiyor ama özellesti bazen oda ekiyor ama verim alamiyor
Oooo sen cok buyuk ekipman yapmisin kota olayi felaan var demi bide pancar alip satma var o da guzel kazandiriyor siz de su kuyudanmi kanaldan mi geliyorAbi 6 ton ile 9 arasında değişen yerler oluyor şekerimiz yüksek 17 den aşağı kamyon düşmedi hiç en üst 22 görüyoruz Allah bereket versin dönümden 500 TL kalırsa yeter çok yatırım yaptım okul bitince traktör makina en fazla boru masrafı 400 binlik malzeme ve geçimin çıkarttım bundan sonra gelen kar ekipman parkını dizdim pancarın
Başkan Malatya'da pancar eken yerli çiftçi az işin açığı onun için bize tolerans gösteriyorlar yol yakın taşıma masrafı onların olduğu için daha çok kar ediyor kota sıkıntı değil ne kadar istersen ek ve ona göre istediğin kadar gübre alOooo sen cok buyuk ekipman yapmisin kota olayi felaan var demi bide pancar alip satma var o da guzel kazandiriyor siz de su kuyudanmi kanaldan mi geliyor
Küspe kartı onun parası çok tatlı tonunu bu sene 55 liradan fabrika önünde alan tüccarlar var bizde hayvan olmadığı için satıyoruzPancar bencede para kazandirabilir ama dikkatli ve bilincli yapmak lazim tabiki eskiden yapmakda onemli alet edevat acisindan kuspe kartini naiyorsunuz siz
helal olsunAbiler kardesler köyde kendi unumuzu yapar bulgurumuzu kaynatır taze sütümüz var yoğurt peynirimizi yapabiliyormuyuz yapabilioruz et desen taze bal bulunur yağ yapılır meyve sebze yetişirmi yetişir kısaca MİLLETE DAR GELEN BİZE BOL GELİR millet artık koltuklarını mı yer tv plastiğinimi kemirir naparlarsa yapsınlar
Vallahi duygularıma tercuman olmuşun kardeşim.Abiler kardesler köyde kendi unumuzu yapar bulgurumuzu kaynatır taze sütümüz var yoğurt peynirimizi yapabiliyormuyuz yapabilioruz et desen taze bal bulunur yağ yapılır meyve sebze yetişirmi yetişir kısaca MİLLETE DAR GELEN BİZE BOL GELİR millet artık koltuklarını mı yer tv plastiğinimi kemirir naparlarsa yapsınlar