celladına aşık olmuşsa bir milletAz önce çiftçilik yapan bir arkadaşla konuştuk içine düştüğümüz durumu zamları falan sorumluları hariç herkese bağlayabiliyor acaba bu insanların gerçeği görmeleri için daha ne olması gerekiyor çok merak ediyorum
ben ne diyimki.Türk milleti gariptir
Her bir lafı kaldırmaz
İ.ne dersin kızar da
S.kersin aldırmaz
[ Neyzen Tevfik ]
Gardasim gozunu sevdigim oyle bir yazi yazmisinki ne desem yanlis soz desem senin kalbini kiracagim uzulursun bilgi dolu mesajlarin var bilgeden faydalanmak lazim dogru soz desem kendime ırkıma karsi bu lafi kimseye soyletmek istemem kim bu neyzen teyfik bilmiyorum da kendi oyleyse sorun yok ama türk milleti serefine ve haysiyetine duskundur esirligi kabul etmez en yakin ornegi kuvayi milliye ruhu ha dersinki siyaseti anlamiyor elestirmiyor sorgulamiyor yorum yapariz ama adam direk kaymis bizeTürk milleti gariptir
Her bir lafı kaldırmaz
İ.ne dersin kızar da
S.kersin aldırmaz
[ Neyzen Tevfik ]
Gardasim gozunu sevdigim oyle bir yazi yazmisinki ne desem yanlis soz desem senin kalbini kiracagim uzulursun bilgi dolu mesajlarin var bilgeden faydalanmak lazim dogru soz desem kendime ırkıma karsi bu lafi kimseye soyletmek istemem kim bu neyzen teyfik bilmiyorum da kendi oyleyse sorun yok ama türk milleti serefine ve haysiyetine duskundur esirligi kabul etmez en yakin ornegi kuvayi milliye ruhu ha dersinki siyaseti anlamiyor elestirmiyor sorgulamiyor yorum yapariz ama adam direk kaymis bize
Türk milleti gariptir
Her bir lafı kaldırmaz
İ.ne dersin kızar da
S.kersin aldırmaz
[ Neyzen Tevfik ]
17 + 13 kuruş zam Yetmez ama evet [emoji106] müstehak çiftçiye kimse kusura bakmasın 10 lira olsun binen binmeyen yapan yapmayan belli olsun batıp gidelim bu diyarlardan yoksa düzenin değiştiği yok düzülen hep emekçi çiftçiler