Ynt: Motordan çıkan yılan cama yapıştı!
yılan sokmasından ölenleri duydum mu? duymadım mı ? bilmiyorum.ama sokanını çok duydum. urfada köy evleri taştan yapılı basit. gece bir eve misafir olduk sofinin yani imamın evine oturduk kfamı kaldırdım tavanda kırlangıç yuvaları bir baktım tavandaki döşeme agaçlarının altında yılan ben bir bagırdım dışarı kaçtım.anltılmaz beni içeri çok zor getirdiler.onlar alışkınmış bir şey yapmmazmı ne ev halkına nede kırlangıca.büyük degi yılan küçüktü.ama yinede korktum.
bir arkadaşım ankara bey pazarından bir yılan yavrusu tutar bunu alır vebeni korkutmak için kola şişesine kor arabaya da kor su yılanı bu tabii suda var.sabah geldim işe bir de yılanla karşıma çıktı fabrika içinde oraya bura kaçtım kurtuluş yok müdürümüzün odasına var dım oturdum.yalvarıyor lar çık diye hayır dedim.müdür geldi şok şaşırdı hayırdır yahu vallaha dedim engin bey bu yılan fabrikadan çıkmayınca bir yere gitmem dedim. tabi yılanı arkdaş arabasın geri koyar ve unutur yılan ölür arayı kokutur arabayı sattılar kokudan kurtuldular.