Iz element,amino asit dışında bir şey uygulamayin.Yaprak gübresi neydi?Yaprak gübresi uyguladım ilk çapadan sonra tekrar vericem tahminim sıcak soğuk farkından böyle oluyor yağışlı günlerde havalar epey soğuyor.
Misirlar 5 yaprakta,ot durumu ..çokEkli dosyayı görüntüle 38098Ekli dosyayı görüntüle 38099Ekli dosyayı görüntüle 38100
Amin,cümlemizeBereketli olsun. ALLAH biçmeyi de nasip etsin.
İlk çıkan, yere yakin ilk 2 yaprak sayilmiyorSağolun,Doğrudur,saymıyoruz
Berketli olsun mehmet abi mısırlar güzel. Allah biçmeyi nasip etsinMisirlar 5 yaprakta,ot durumu ..çokEkli dosyayı görüntüle 38098Ekli dosyayı görüntüle 38099Ekli dosyayı görüntüle 38100
Amin,cümlemize Allah nasip etsin,kardeşim, teşekkürlerBerketli olsun mehmet abi mısırlar güzel. Allah biçmeyi nasip etsin
Biz de buğün çapa ve gübreye başladık bakalım Ekli dosyayı görüntüle 38115Ekli dosyayı görüntüle 38116
Ewet flama karıkları özellikle sorun oluyorMısırın bir tarafına fazla yaklaşmışsınız,aman dikkat.
Alson 125 gr/da.,+,Arrat 25gr/da.Hangi marka Ot ilacı kullandınız
Bizde ;mısır 40-50cm olunca traktörün girebilecegi son dönemde, dekera 50 kg. Üre yle beraber karık açıyoruz.Üre karık açılırken toprağın altında kalarak gömülüyor.Üst gübre tavsiyeleri aracapa yaparken uygulayın yönünde. Yılan dillerinde gübre baltası yok. Üre sadece su karigi çekerken atıyorum, ürenin etkisi hemen olmuyormuş, o yüzden üre yerine nitropower atcam, %7 si amonyum sülfat olduğu için üreye göre daha çabuk nitrata dönüşür umuyorum. Hatta biraz nitrat karıştırmayı düşünüyorum.