Ynt: mısır ve ayçiçegi tohumu
biizm burada 1921den pek memnun kalmamışlar ama bu verim olayı daha öncede dedigim gibi toprak yapısı iklim vs birçok faktörden dolayı degişiyor sizin orada bizim buranın tam tersi çok yüksek verim verebilir kardeş inşallah
hayırlı bereketli olsun inşallah
anladıgı kadarıyla sizde dekalpten pek memnun kalmamışsınız benim gibi
bakalım busene kws bizi sevindirecekmi üzecekmi zaman gösterecek sonuçları
bölgemdeki köyümdeki diger ekilen mısır çeşitleriyle dekar verimini kıyaslarım hasat zamanı
hayırlı berektli olsun inşallahali_durmuş link=topic=72947.msg854249#msg854249 date=1393483679' Alıntı:pioneer 19 21 ektik bakalım baya övdüler iyi verim veriyor diye.
biizm burada 1921den pek memnun kalmamışlar ama bu verim olayı daha öncede dedigim gibi toprak yapısı iklim vs birçok faktörden dolayı degişiyor sizin orada bizim buranın tam tersi çok yüksek verim verebilir kardeş inşallah
ooktay42 link=topic=72947.msg854251#msg854251 date=1393486429' Alıntı:Yavuz kardes bende kvs 6565 ve korimbos cesidini aldim bakalim bu senede kvs yi deneyecegim ben cumra okcu kasabasindanim 2 yildir dekalb 5783 ekiyorum donumden 3000 gecemedim 2500mtreden kvs eken arkadaslarda 4200 e kadar alan oldu birazda famaso ekecegim famosodada iyi tonaj aldilar burada bakalim hayirlisi
hayırlı bereketli olsun inşallah
anladıgı kadarıyla sizde dekalpten pek memnun kalmamışsınız benim gibi
bakalım busene kws bizi sevindirecekmi üzecekmi zaman gösterecek sonuçları
bölgemdeki köyümdeki diger ekilen mısır çeşitleriyle dekar verimini kıyaslarım hasat zamanı