Abi kendi yürür dane kırıcılı makinalar dönümü kaç liraya biciyor
Abi kendi yürür dane kırıcılı makinalar dönümü kaç liraya biciyor
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
130 tl icinde kamyon fiyatı mı dahil abi? Kamyon bizim olsa sadece makina ne kadarDekar (1000 m^2) 130 TL civarları fiyatı var.Kamyon siloya boşaltıyor.
Abi fiyatlar ne balikesir teslim ton fiyatı yada numarani versen bn ariyim
Abi fiyatlar ne balikesir teslim ton fiyatı yada numarani versen bn ariyim
130 tl icinde kamyon fiyatı mı dahil abi? Kamyon bizim olsa sadece makina ne kadar
Anladım abi tesekkurler. Abi 8.60lık damper dorseli tır kac ton silaj alır icine? Cunku normalde 25 ton yuk alabilen dorse silaj hafif ve yer kaplayan malzeme cok daha az alir diye tahmin ediyorumTarladan Jaguar biçiyor, kamyona yüklüyor, siloya boşaltıyor, Kamyon fiyata dahildir, mesafeye göre rakam oynayabilir.Kamyon sizin olsa işin durumuna göre fiyat çıkar, 80-100 TL arası biçerler, sanırım.
Anladım abi tesekkurler. Abi 8.60lık damper dorseli tır kac ton silaj alır icine? Cunku normalde 25 ton yuk alabilen dorse silaj hafif ve yer kaplayan malzeme cok daha az alir diye tahmin ediyorum
Abi o dediğin rakamlar tepelenince oluyor diye biliyorum. Tepelenmeden makina direk kamyona atinca kac kg gelir diye sormustum.https://www.sahibinden.com/ilan/vas...den-8.60-makinsan-temiz-dorse-478239776/detay
M^3 silajın su oranına göre 500-700 kg arası değişir.Tahminim 30 ton civarı alır.
Karadaş bana dön bu gün
Sılaj lazım. 1 .000 ton