MİBZER İKİNCİ EL ARANIYOR...?

Satılık ikinci el hububat ekim mibzeri lazım 18,20,22 li olabilir temiz ve kayseri çevresi olursa iyi olur...?

Ynt: MİBZER İKİNCİ EL ARANIYOR...?

bulamadınmı? pistonlu zor ama eski şakalak bulabilirsin.
2007 20 ' li şakalak var bende çok temiz. bian özdökenle takas düşündüm ama vazgeçtim..
mibzerim sağlam, temiz ama derin ekiyor. arazi yumşak ve iyi hazırlandığı için lastikler gömülüyor haliyle derin ekim oluyor...
jantıyla beraber balon lastik takmayı veya derinlik ayarını yukarı almayı düşünüyorum.

seçilmiş kırşehir marka 16 lı tohum gübre ayrı ayrı :) Alt takım yeni kaynak yok hasara yok 25 yaşında :D AKSARAY

şimdiki 10 milyarlık süslü mibzerlere göre ekimi çok güzel daha zencirini dğiştirmedik :) kaynak yok arıza yok :)

özdöken 18 li mibzer var kardeş sivastayım sonradan pistonlu yaptırdık lastikler sıfır. sadece birkaç disk değişecek o kadar. hibeden şakalak çıktığı için satılık. ama senin burdan kayseriye götürmen problem yaratmazmı?

ahmet bey mibzer kaç model kaçliraya satmayı düşünüyorsunuz.Birde sivas ' neresindensiniz.ben şarkışlalıyım

valla arkadaşlar bugün köydeydim sizin için resimlerini çektim modelini tam bilmiyorum. resimleri çekerken tam aklıma gelmişti. o sırada misafir geldi öylece kaldı. işte resimler az çok anlarsınız heralde 18 ' li özdöken.fiyat 2000 lira istiyoruz. lastikler sıfır. lift sonradan takıldı.toprağa çok güzel işliyor. gübre eleklerini de vereceğim. herhangi bir sıkıntısı yok çürüğü falan da yok. işinize yararsa halleşiriz;)

arobat link=topic=58511.msg634508#msg634508 date=1348778000' Alıntı:
her çeşit mibzer tamir edilir yerinde hizmet 2. el mibzer vardır tlf 05352371593
sende kaçlı mibzer var geçen hafta konyada gittilerf boş geldiler bulamamışlar.