MF'nin Deutz motorlusu mu iyi,Perkins motorlusu mu?

MF'nin Deutz motorlusu mu iyi,Perkins motorlusu mu?

• Kullanılan toplam oy
    23
Ynt: MF'nin Deutz motorlusu mu iyi,Perkins motorlusu mu?

ARKADSLAR BEN GECEN YIL KUZEY IRAKTA İŞ YAPAN BIR BETON SIRKETINDE CALISTIM KISIN 4 AY MEMLEKETTE TAVUK KUZLAMAZDI BENDE AYLIK 1350 DOLAR MAASLA ORAYA GITTIM SAHIBIDE ZATEN BIZIM BURALIYDI NEYSE UZATMAYALIM ADAMIN 45 TANE BETON MIKSERI VAR BILEN VARMI BILMEM MIKSERIN KAZANINI BAZILARINDA YENI MODELLERDE KAMYONUN KENDI MOTORU DONDERIR BAZILARINDADA YEDEK MOTOR KOYARLAR KAZANA O MOTOR DONDERIRDI MIKSER 24 TON BETON ALIR BU YUKU HIDROLIK VALFLE BU MOTORLAR DONDERIR BU MOTORLAR STANDART 75 VEYA 76 BEYGIR PERKINS VEYA DEUTZ OLUYOR CUNKU MIKSERLERI ANKARADA BIR FIRMA YAPIYOR ADAMLAR IKI CESIT MOTOR KULLANMIS 45 TANE MIKSERIN 30 TANESI PERKINS 15 TANESI DEUTZ TU BENIM ILK VARDIGIM SIRALARDA SONRA BAKTIM HER HAFTA DEUTZLARIN BIRISI YANIYOR MIKSERIN MOTORUYLA KAMYONUN MOTORU AYNI YAKIT DEPOSUNU KULLANIYOR YAPILAN ISLER STANDART KAMYONLARIN HEPSI MERCEDES 3225 MARKA YANI KAMYONLARDA STANDART AMA AKSAM OLUP IS BITINCE MAZOTA YOKLASINCA DEUTZ MOTORLAR PERKINS MOTORLARDAN NERDEYSE ORTALAMA 18 ILE 22 LITRE ARASINDA FAZLA YAKIYORDU HAFTALIK 1,5 LITREDE YAG YAKIYOR DU SIMDI DEUTZ AZ YAKAR DIYENLER CEVAPLASIN MOTOR DEDIN MI PERKINS AKLIMA GELIR HAAAA KALITELI MOTOR YOKMU BU GUN DUNYANIN EN KALITELI MOTORUNU GENERAL MOTORS YAPAR AMA DEUTZ PERKINS CEKISMESINDE PERKINS GELIR ÖN SIRAYA PERKINSLER DE AYRICA DEUTZ KADAR HARARET YAPMAZ

arkadaşlar 2 ay önce ankara polatlıya massey servisine gittik bu soruyu sordum ustaya deutz motorlar 2001-2002 o arada çıktı daha hiç revizyon rektefe yapmadık dedi perkinsten üstün olduğunu söyledi.

neden bütün ağır şartlarda kamyon otobüs grader silindir gibi makinalarda deutz motor kullanılıyor..şöle derseniz hava soğutmalı motor olduğu yerde çalıştığı zaman hareret yapar derseniz yapmaz deutz da türbün bulunur rölantide istediğiniz kadar çalıştırın tık demez..toza gelmez derseniz ayıryetten kurudan yağlı filtreye çevirirsiniz..içinde rotary diye bi parça varmış ne düşük devirde bile yüksek performans veriyormuş..diğer motorlardan ortalama 3 litre daha az yakıyormuş..bilen bilir..

deutzda perkinste endustriyel motor üretir dünyanın en iyi traktör üreticisi sayılan fendt agco gurubunun bir üyesi olan mf ile kardeş olmasına rağmen deutz motoru kullanır mf motorlarına bakın simpson - perkins -sisu- valmet motorları kullanılıyor istasyon motor dediğimiz sabit duran denizcilik gemi inşa endüstrisi jenaratör gibi gruplara bakalım uzak doğuya bakın japonya kore çin türki cumhuriyetler genelde kullanılan motorlar tercihli olarak deutz- ısuzu-mitsubishi iskandinav ülkelerinde bakın volvo scania sisu avrupa perkins cummins deutz volvo penta iveco arkadaşım afrikaya jenaratör satardı illede mitsubishi - cat derlermiş amerika caterpillar her ülkeye hherkesin kullanım alışkanlıklarına göre değişim gösteriyor ama en düşük hacimden en yükseğine en çok hp den en azına kadar dünyada isim olan 2 unlü isim perkins ve deutz

deutz dünya çapında en çok tercih edilen motor.. deutz company videosunu izleyin ne demek istediğimi anlarsınız herşeye hizmet veriyor.bir perkins 10 15 yılda rekteveye giriyosa deutz 20
30 sene sorunsuz çalışıyo..örneğin tabi..

Alman ne yapmissa en iyisini yapmistir. Özelliklede otomotiv sanayisinde. Adamlar en iyi markalarin sahibi. Mercedes, audi, VW, Opel. Traktörde FENT yine DEUTZ....

ben deutz u daha yeni aldım motoru hakkında yorum yapmam ama bizim çevrede eski deutz traktörler var 15-20 yıldır rektefe görmediler daha yeni yeni ama perkins motorlarının 5-7 sene arası tamir gördüğünü biliyoruz buna kıyasla deutz diyebilirim

96 model perkins 255t 5000 saatte motor bayağı yıprandı,tabiki turbonunda etkisi var.
2007 model deutz 3085d phantom 4000 saatte sorun yok memnunuz.
2011 model perkins 5445 dyna4 aldık cammon rail motor iyi çıkacağını umuyoruz.

bu konuyu bende çok merak ediyordum bigün sanayide ustaya sordum kesinlikler deutz daha iyi dedi deutzlar perkins gibi yağı karartıp yağ yakmıyormuş alman malı çok sağlam dedi zaten mf lerin filan olsun deutz motorluları piyasası daha yüksekmiş