mf265 pancar yükleme

Ynt: mf265 pancar yükleme

ağır abi link=topic=8587.msg90930#msg90930 date=1225486961' Alıntı:
evet 98 fatıh bu herkes kamyoncu olabılır ama aragaz cı olamaz alı abı kamyonu konusturuyor :)
Sorma ağır abi tam doğru noktaya parmak bastın.Aragaz olayı başka bişey ama cargolarda daha güzel ses çıkıyor genelde.624 sahibi dayım alışmış tt55 i de konuştuyor :)

Yaw ağır abi biz senden o jcb paylaşımından sonra kendini yavaş yavaş göstermeni bekliyorduk baya da ümitlenmiştik.Bu resimlerde de en azından bi elini falan görseydik :)

marksman link=topic=8587.msg91433#msg91433 date=1225569376' Alıntı:
Yaw ağır abi biz senden o jcb paylaşımından sonra kendini yavaş yavaş göstermeni bekliyorduk baya da ümitlenmiştik.Bu resimlerde de en azından bi elini falan görseydik :)
daha 150 ton pancar var elbet jsb ci ve operatör 11 yamuk yapar :) yıne iş bana kalır ozamn söz

ağır abi böyle yüklemek daha maktıklı olmazmı yav :D loderle yüklemeye kalksan pancarlar ezilir sıkışır tırnaklara batar fln yani zarar görür böyle daha mantıklı değil mi ? hem 150 ton pancara inş yetişecem bu sefer söz vermiyim ama gelecem :D

operator11 link=topic=8587.msg91445#msg91445 date=1225570797' Alıntı:
ağır abi böyle yüklemek daha maktıklı olmazmı yav :D loderle yüklemeye kalksan pancarlar ezilir sıkışır tırnaklara batar fln yani zarar görür böyle daha mantıklı değil mi ? hem 150 ton pancara inş yetişecem bu sefer söz vermiyim ama gelecem :D
zor oluyor kardesım yaw gıt gel gıt gel jsb 15 dk takla attırıyor fatıhe:)

ağır abi link=topic=8587.msg91439#msg91439 date=1225570213' Alıntı:
daha 150 ton pancar var elbet jsb ci ve operatör 11 yamuk yapar :) yıne iş bana kalır ozamn söz
Oooo maşallah Allah daha çok versin baya iyi mi verim yoksa tarla mı çok?Neyse daha baya pancar varmış panik yapmaya gerek yokmuş sağol ferahlattın içimi:)

ağır abi kolay gelsin;

kepçe güzelmiş.ama nacizane bir önerim var..bu işlerde orta kol çok darbe alır.ben bu işi sürekli yapsammm.orta kolun yerine aynı boyda sabit bir demir(kol)kullanırım.sen hiç diş sıyırtmadın herhalde.tabii bu bir öneri..sakın yanlış algılama.sorun olmuyorsa aynen devam...kolay gelsin
selam ve sevgilerimle..

önder çifçi link=topic=8587.msg91464#msg91464 date=1225573276' Alıntı:
ağır abi kolay gelsin;

kepçe güzelmiş.ama nacizane bir önerim var..bu işlerde orta kol çok darbe alır.ben bu işi sürekli yapsammm.orta kolun yerine aynı boyda sabit bir demir(kol)kullanırım.sen hiç diş sıyırtmadın herhalde.tabii bu bir öneri..sakın yanlış algılama.sorun olmuyorsa aynen devam...kolay gelsin
selam ve sevgilerimle..
katılıyorum ...

önder çifçi link=topic=8587.msg91464#msg91464 date=1225573276' Alıntı:
ağır abi kolay gelsin;

selam ve sevgilerimle..
tşk yorum ıcın ferruh abı orta kolu fazla acmadınmı sıyırtma olmaz dıye bılıyorum basımada hıc gelmedı yalnız dedıgın fıkır guzel ama orta kolun gorevı one arkaya dogru derece vermek pancarı dıpten almak ıcın buna ıhtıyac duyuyorum bılmm anlatabıldımmı