Mf135 hem çift sürüyor hem 4*4 Tümosanı cekıyor

demek istediğim 135 e küçük traktör boyuna göre yaptığı iş iyi diyorlar fakat 135 dediğimiz traktör 2.5 litre motor kullanmakta bi zahmet iş yapsın yani steyr 8073 3 litre motor kullanıyor
çok yanlış düşünüyorsunuz daha doğrusu bakış açınız yanlış.emsallerine bakmak gerekir mesela 480 de2.6 CC.Steyr 8073 emsallerinden düşük hacimli. steyr 8045 de 2.4 CC.Hem boyuna göre büyük iş yapıyor dedim bunu sadece motor cc ile ilişkilendirmeniz de yanlış.Hangi traktör kendi ağırlığı kadar yükü kaldırıp sorunsuz iş yapabiliyor.

çok yanlış düşünüyorsunuz daha doğrusu bakış açınız yanlış.emsallerine bakmak gerekir mesela 480 de2.6 CC.Steyr 8073 emsallerinden düşük hacimli. steyr 8045 de 2.4 CC.Hem boyuna göre büyük iş yapıyor dedim bunu sadece motor cc ile ilişkilendirmeniz de yanlış.Hangi traktör kendi ağırlığı kadar yükü kaldırıp sorunsuz iş yapabiliyor.
Başkan bırak arkadaşlara bir sey anlatmaya çalısma onlar sadece kagıt ustundekı verılere bakıyorlar .

Ama iş kagıt üstünde olmuyor agırlık
Motor gucu ,difrensiyel kutusu , şanzıman dişli leri hatta mazot deposunun sagda olup olmaması bile cekısı etkılıyor ama bunları soleyınce yanlıs anlasılıyoruz

Türkiyede çoğu kullanılan traktör boyuna göre büyük iş yapıyor zaten eski traktörlerin çoğu arıza yapmıyor 480 640 70 56 165 ler olsun 135 hafif traktör patinajı sever sürekli patinaja kaçtığı için motoru debriyaj aksamını şanzımanı pek zorlamaz bir traktör ne kadar ağırsa ve patinaj yapmıyorsa yük altındaki organları limitine kadar zorlar