Ynt: MF mi NH mi SAME mi TÜMOSAN mı ERKUNTMU
Kardesım ınternettekı vıdeolara aldan ma sen ben gozumle elımle ayagımla kullandıgım cıfte mı ınanayım ınternetekıne mi bırak şimdi seri ıkıle çift suruyormus ;D ;D
zetor ital mal parcası yok tumosanın kolu 50 lıraysa zetorun kı 300 lira kardesım anlıyor musun beni ??? anlş-*s
ÇeLişki_37 link=topic=66532.msg757362#msg757362 date=1373398697' Alıntı:Öncelikle sen saygılı ol kimse burada boş konuşmuyor. ZETORU ve ya SAMEYİ kimseye övmedim. Sen nasıl okudun ben anlamadım BENİM GÖRÜŞÜM diye belirttim. Yani ben daha üstün görüyorum diğerlerinden kendi fikrim, düşüncem ve en doğal hakkım sen buna boş konuşma diyerek saygısızlık yapmış oluyorsun. Sonrasında SAME çiftte 2 kere gidebilmen için onun 1 ile senin iki ile çift sürmen gerekir. SAME Seri 2 ile çift sürebilen bir traktör. İnternette videoları var sen seri 3 ile sürersin çiftini koyarsın videonu eywallah tümosan çiftte daha iyi derim ayrıca tümosanı her markayla karşılaştırma benim karşımda yerli malı güzel seviyorum ama benim gözümde bir SAME ve ya ZETOR değil bu benim fikrim. Senin gözünde en iyisi tümosandır bişey diyemem. Ayrıca zetora gelince senin traktöründe herhangi bir parça kırıldığında ta fabrikadan mı geliyor ildeki bayiden ve ya yan illerden gelir en fazla. Zaten bir baraj var bayi olmak için parça sayısı olarak. Tumosanı oldurmedım guzel motor sevıyorum ama benım ıcın bır SAME ve ya ZETOR değil.
Kardesım ınternettekı vıdeolara aldan ma sen ben gozumle elımle ayagımla kullandıgım cıfte mı ınanayım ınternetekıne mi bırak şimdi seri ıkıle çift suruyormus ;D ;D
zetor ital mal parcası yok tumosanın kolu 50 lıraysa zetorun kı 300 lira kardesım anlıyor musun beni ??? anlş-*s