mf mi fiat mı

Ynt: mf mi fiat mı

285 te taşa takıldımı eşinmeye başlıyor uğraş ki çıkarasın

çift çekerin tek sıkıntısı böyle bir şeyleri kırmak ben de fiğ yerini sürerken kayrağa bi takıldı 4 lü pulluk ikiye bölündü.....

eğimli arazide en iyi 4x4 ile verim alırsınız. kaçırma olayı azalır yakıttan kazanırsınız :) bunlar en büyük avantajları.

70-56 yı alda sen patinaj gör.....

neyse bir çef çekerden başkası senin sorunun çözmez

kara kafa 70-56 lar 30 binden aşağı değildir 60-56 larda 27 28 binden aşağı değildir bu kadar parayı tek çekere vereceğine çif çeker daha mantıklı

fiat karakafa 60-56s 70-56s +96 modellerine bak .ben kullanıyorum 2003den beri yakıtı çok güzel çekişide 3lü 12 numara pullukla oynuyor çok rahat çekiyor piyasadaki değeri 26 25 falan onlar pek temiz değil galeri değilde civar köylerde sulu tarıma girmemiş bi 6056s veya 7056s al 3 fazla olsun sulu tarlaya girmesin

4 çeker almanı tavsiye ederim fakat ince teker olursa randuman alamazsın. Geniş teker ve ağırlıkları olacak. Traktör tutunamazsa haliyle patinaj yapacak.

Traktörun tutunmasi agirlikla alakalidir...traktorunden sikayetin sadece patinaj sa bas tekerlere suyu gör farkı....

k_urt_03 link=topic=60967.msg671309#msg671309 date=1356334564' Alıntı:
Traktörun tutunmasi agirlikla alakalidir...traktorunden sikayetin sadece patinaj sa bas tekerlere suyu gör farkı....
ABİ HAKLISINDA FRENLER KURU BALATA NASIL DURACAZ

Bizdede 92 model 80-66 dt var ve çok memnunuz daha bir kere ciddi bir arıza vermedi :) çekişi güze yakıtı dersen bence abartılacak kadar değil :)

fiatlarda gaza yüklensede pati çekmek yerine bayılmaya yöneliyo devir düşüyo stop edene kadar bu 70 56 ve altı içindi 80 66 iveco motorda böylebir sorun görmedim bizim arkadaş denedi düz yolda 2 araba arpa wardı dolu arabalar 4 tekerli 4. vitese attı takviyede 3 de rolantide çekiyo arabaları traktör tek çekerdi ve turbo wardı

hoşgeldin hemşerim bende Elazığ/palu luyum.. hemşerim sana 60-65bg bi çifçeker yeterlidir 285in gördügü işten fazlasını görür egimli arazide.. yakıtıda makul olur.. ufak pulluk kullanırsan fazla derin sürümde yapmamış olursun taşa da vurmassın pullugu.. sana tavsiye edecegim traktörler erkunt 60lık çifçeker-hatta a60 olabilir.. illa tekçeker alacaksan erkunt nimet70t yi düşün agır oldugu için egimli arazide guzel iş görüyor frenleri v.s. de oldukca sağlam..

ceya023 link=topic=60967.msg671602#msg671602 date=1356375556' Alıntı:
hoşgeldin hemşerim bende Elazığ/palu luyum.. hemşerim sana 60-65bg bi çifçeker yeterlidir 285in gördügü işten fazlasını görür egimli arazide.. yakıtıda makul olur.. ufak pulluk kullanırsan fazla derin sürümde yapmamış olursun taşa da vurmassın pullugu.. sana tavsiye edecegim traktörler erkunt 60lık çifçeker-hatta a60 olabilir.. illa tekçeker alacaksan erkunt nimet70t yi düşün agır oldugu için egimli arazide guzel iş görüyor frenleri v.s. de oldukca sağlam..
EYVALLAH GAKKOM SAĞOLASIN BEN Bİ BAKAM.....

bu konuda ne kadar çok Elazığlı var :D bende Elazığlı sayılırım artık şuan Elazığ ' da okuyorum Gakko falan görünce bir tuhaf oldum :D Gakkoşlara bende çok alıştım sağolsunlar Elazığın insanı gerçekten çok iyi bu arada Harputuda çok güzel :) neyse konumuza dönelim tam verim almak istiyorsanız çiftçeker olması gerekli durumunuz müsait değilse bende tekere su basmanızı öneririm

285 in arka tekerlere 5er tane ağırlık tak.önde ağırlık kullanıyorsan onları da sök zaten sallı motor.sen ondan sonra gör 285 liği traktör değil dozer olur.