Hangi seri deutz yerli.E serisi yerli montaj başka hangisi
5G serisi Konya fuarında etiketlerinde Türk diye yazıyordu. Siteden baktım yerli yani
Hangi seri deutz yerli.E serisi yerli montaj başka hangisi
Abicim mesele para vermekte değil mesele para kazanmakta . Tamam daha iyi bir traktör olsun mf veya deutz veya erkunt veya herhangi biri . olay bu değil olay kim nasıl ne kadar daha verimli( verim dediysek masraflardan sonra elinde kalan para) iş yapıyor bence bu olmalı şurda kaç kişi bilgi paylaşıyor şu forumda yok şu traktör yok bu traktör buranın ne kadar bilgili çifçtisi varsa şu an toprakbilgi diye bi forum altında toplandı bu forumunda değeri bilinse keşke kusura bakmayın ama iyice kaliteyi düşürdünüz !!!
O zaman en verimli makine Tümosan olur
5G serisi Konya fuarında etiketlerinde Türk diye yazıyordu. Siteden baktım yerli yani
G serisinin agırlıklar akü ve lastikleri burda takılıyor.Diğer hepsi bütün geliyor
Beni güldürdün Allah'da seni güldürsün
Fabrikadamı çalışıyorsunuz
Çalışmama gerek yok telefonu var,yöneticis var bayisi var servisi var bunlara sormak yeterli
Mf al bak keyfine ama balya yapımında biraz zor olabilir şanzımandan dolayı.
450 dekar yer icin 5430 az bence. 5430 alıp 4 lü yada 5 li takacağına 5450 alıp 6 lı takarsın[emoji3]
Bizim burda bi söz var; Öküzüm büyük olsunda çekmezsede çekmesin.
Sende al bi mf 5400 Yakarsada yaksın boşver
65 4wd erkunta 5 li 11 numara çektiriyom rahat çeker o konuda sıkıntı yok
Fırsatını bulabilirsen ikisinide kullanıp almanı tavsiye ederim ağabey. Deutz biraz daha yeni nesil gibi, MF nin şanzımanından başka bir şeyi yok gibi. İkiside seni üzmez şimdiden hayırlı olsun.
Her şeyini yapan gavur ağırlığı lastiği aküyü neden yapamamış sormadınız mı [emoji1][emoji1]
Yerlilerin ürettikleri Lastiklere Can dayanmıyor traktore 4 lastik alamadık Bide Lastikler Avrupa olsa hepten biteriz[emoji3]Onun cvbını ara kendin sor.Ben söylemim kendileri desin