Mf 6460 dyna 6 ve jd 6330

Abi benim kullandigim dönemde avrupaf 4255 kimde vardı tek tük övmeyeyimmi erkunt yerlilerin icinde en iyisi övmeyeyimmi e şimdi konforda da jd en sessiz kabinle birinci e onuda mı övmeyeyim ne yapayim sen söyle ac forumun eski paylasimimlarimi oku mf nin parca sikintisi vardi heryerde söyledim erkuntun hortumdu frendi hepsini söyledim Allaha cok şükür yalakalik yapacam diye yalan hic söylemedim sen ne geçmosinden bahsediyorsun

O zaman kendi malını öv kimsenin malını kötüleme

Burada amaç kimsenin malını kotuleme değil bence mf JD kıyası yapacak olursak JD nin alman serileri konfor ve çekiş olarak mf de dahil olmak üzere birçok traktör markasindan üstün. Hindistan serileri JD nin yüz karası bu da bi gerçek . Bizim bölgede büyük traktör segmentinde JD çok kullaniliyor mf yok denecek kadar az araziler ağır toprak. Bunların hicbirisinden JD çok yakıyor çekmiyor sıkıntısı duymadım. JD den memnun olmayan muhakkak vardır sonuçta kul yapısı kötü mazot bilinçsiz kullanım vs sebep motoru öldürür. Eline böyle bi traktör geçerse fend de olsa bela okursun

Kimine göre yakıt önemlidir , kimine göre konfor ve çekiş. Bu iki traktör de gayet güzel makinalar. Bu Seçimde renkler ve zevkler devreye girer. Zaten bu traktörlere binenler konfor için binerler ve yakıt 2. Plandadır.

Bencede bu yüksek meblalara traktör alacaklar için yakıt 2. plandadır o paraları veren adama 4 yaksa nolur 5 yaksa nolur

Bide benim aklım hep bizim dönüme gidiyor 4 yaksa 5 yaksa derken dekara 1,6 ve 2 litre olarak almamız gerekir yani bence dekara 0,4 (400 mililitrelik) fark yok gibi bişeydir bu denli büyük insanlara

Burada amaç kimsenin malını kotuleme değil bence mf JD kıyası yapacak olursak JD nin alman serileri konfor ve çekiş olarak mf de dahil olmak üzere birçok traktör markasindan üstün. Hindistan serileri JD nin yüz karası bu da bi gerçek . Bizim bölgede büyük traktör segmentinde JD çok kullaniliyor mf yok denecek kadar az araziler ağır toprak. Bunların hicbirisinden JD çok yakıyor çekmiyor sıkıntısı duymadım. JD den memnun olmayan muhakkak vardır sonuçta kul yapısı kötü mazot bilinçsiz kullanım vs sebep motoru öldürür. Eline böyle bi traktör geçerse fend de olsa bela okursun

R serileri birçok değil bütün markalardan üstün her konuda [emoji6][emoji16]

Zetor dururken jd traktör mü ya? Hangi jd kendinden 30hp yüksek traktörleri geçebilir? Üstelik onların yarısı kadar yakarak? Ayrıca zetor satılmadan önce 3 parçaya bölünerek gösteriliyor içini beğenmezsen alma [emoji16]

Zetor dururken jd traktör mü ya? Hangi jd kendinden 30hp yüksek traktörleri geçebilir? Üstelik onların yarısı kadar yakarak? Ayrıca zetor satılmadan önce 3 parçaya bölünerek gösteriliyor içini beğenmezsen alma [emoji16]
Şahsen daha zetoru da göremedik kendinden 30 hp büyük motoru geçerken yada bi noter eşliginde yakıt testi yaparken siz gördüyseniz bi video cekerek bizide aydınlatın 😉😀

Birader youtube da 7280r jd ile 933 fendt römork yarışına giriyor aç izle aralarında 50 beygir var bu arada fendt 330 jd 280 beygir

JD 7280r Tork:1196 Yedek:%43 1700 devir (max tork yedek:%48.3)
Fendth 926 Tork:1171 Yedek:%36 1800 devir
Motorda tork yedeklerinin yüksek olması motor kararlı çalışmasını etkiler.Tork yedeği JD nin yüksek olduğu için yolda rakibini tepeliyor.Yüksek çekiş veriyor.Şanzımanında etkisi var ama atları büyük.:)

JD 7280r Tork:1196 Yedek:%43 1700 devir (max tork yedek:%48.3)
Fendth 926 Tork:1171 Yedek:%36 1800 devir
Motorda tork yedeklerinin yüksek olması motor kararlı çalışmasını etkiler.Tork yedeği JD nin yüksek olduğu için yolda rakibini tepeliyor.Yüksek çekiş veriyor.Şanzımanında etkisi var ama atları büyük.:)

Fendt 926 değil 933 yalnız [emoji6][emoji6][emoji1][emoji1]