Mf 5450 mi tr5 115 mi?

Abi bu nasıl bir ara iş bizim köyde td80d+başak 8073 iki traktör 2000 dekar 65-56s 850 dekar fiat 640 550 dekar yer işliyor bizim köylüler 2000 dekar ekrn abi td80d çok yakıyor diye 8073 başak ı öyle almıştı aklım almadı valla ama sen yine de mf al

• Beğen
Tepkiler: mahmutünaldı
Ben olayı kendimden pay biçerek anladığım şekilde ifade edeyim. Şimdi yeni aldığınız traktör ağır iş için tercih ettiğiniz bir model ve diğer traktörlerinize göre arada baya bir beygir gücü farkı var. Sizin ihtiyacınız olan ikinci traktörde hem ara iş yapsın, hemde ağır iş traktörünün yanında yardımcı olsun ve gerektiğinde takımlarını sallayabilsin istiyorsunuz. O yüzden bu modelleri düşünüyorsunuz diye tahmin ediyorum. Çünkü bizde o şekilde zamanında düşündüktü. Modellere gelecek olursak, TR5 serisi hoş bir seri gibi duruyor. Ama nedense ikinci el olarak çok görülüyor. Yani bana kalırsa beğenilmeyen bir tarafı var. Ama hangi açıdan alanlar beğenmeyipte satıyor onu bir araştırmak lazım. Sitede kullananlar vardır belki bilgi verecek. Mf hakkında bir fikrim yok. Çevrem de pek yok. Ama şanzımanı kullanışlıdır. Onun dışında alırken biraz opsiyonlarına bakmak gerekiyor. Fiyata aldanıp boş traktör almamak lazım. Aralarında bariz fark olanlar var. Sitede alan arkadaşlardan bazıları bazen eksiklikleri sorguluyorlar...

Ben olayı kendimden pay biçerek anladığım şekilde ifade edeyim. Şimdi yeni aldığınız traktör ağır iş için tercih ettiğiniz bir model ve diğer traktörlerinize göre arada baya bir beygir gücü farkı var. Sizin ihtiyacınız olan ikinci traktörde hem ara iş yapsın, hemde ağır iş traktörünün yanında yardımcı olsun ve gerektiğinde takımlarını sallayabilsin istiyorsunuz. O yüzden bu modelleri düşünüyorsunuz diye tahmin ediyorum. Çünkü bizde o şekilde zamanında düşündüktü. Modellere gelecek olursak, TR5 serisi hoş bir seri gibi duruyor. Ama nedense ikinci el olarak çok görülüyor. Yani bana kalırsa beğenilmeyen bir tarafı var. Ama hangi açıdan alanlar beğenmeyipte satıyor onu bir araştırmak lazım. Sitede kullananlar vardır belki bilgi verecek. Mf hakkında bir fikrim yok. Çevrem de pek yok. Ama şanzımanı kullanışlıdır. Onun dışında alırken biraz opsiyonlarına bakmak gerekiyor. Fiyata aldanıp boş traktör almamak lazım. Aralarında bariz fark olanlar var. Sitede alan arkadaşlardan bazıları bazen eksiklikleri sorguluyorlar...
Tam anlatmak istediğim olayı anlatmışsınız teşekkür ederim :) büyük traktörün yaptığı işi yeri geldiğinde 1 2 vites düşük gidip mağzemeleri çeksin istiyoruz sonuçta kul yapımı birinden biri arıza yapabilir iş aksamadan devam etmek istiyoruz 398 boşta olduğu için büyük bir arızada sanayiye gitmek yerine arıza yapan traktörü iş bitene kadar kenara çekip işe devam etmek düşüncemiz

İsteklerinize 5450 daha uygun gibi bnim düşüncem.Tr5 ile T5 arasında çok aşırı bir fiyat farkı yok o yüzden tr5’in satışı çok yavaş.Birkaç bayiiden fiyat almadan karar vermeyin bence.Farmall c serisinide seçeneklerinize koyabilirsiniz.Tr5 yerli montaj farmall c direk ithal.2 ay önce 165 bine almıştık 105c yi. 5450 kadar çekişi yoktur belki ama biz çok memnunuz özellikle yakıtından

Mf nin 54 serilerinde maşallah bi eksoz var tarlada iş yaparken eksozdan sanki savas uçağı sesi çıkıyor nasıl böğürüyor horrrrrr diye buralarda 3,5 tane 5430 var bide 5440 nedense giç seri gelmedi bana aşırı böğürüyor fakat aynı oranda yavaş

Mf 3095 i verip bu iki modelden birini almayı düşünüyoruz takip edenler bilir yeni tr6 120 aldık yani ağır işler için traktörümüz var bu alıcağımız traktör gübre ilaç tohum ekimi gibi ara işlerde kullanılcak onun için hafif dönüş çapı güzel olsun istiyoruz en ağır işi 4lü 14 no pulluk çekmek onuda iki modelde her türlü çeker ama tr5 3.4 silindir hacminde mf 5450 4.4 silindir hacminde torka ve beygire baktığımızda tr5 üstün ama vites konusunda mf daha iyi gibi düşünüyorum ara işler için ağırlık performans yakıt olarak hangisi bizim için daha iyi olur mf 5450nin çoğu teknik verilerine ulaşamadım
5450 al derim güzel traktör hem seri manevra biraz düşük yolda biraz çok yakar oda 2000 deviri geçersen zaten 2000 devirde 38 40 km/h ulaşıyor yüklü

Sevgili kardeşim geçtiğimiz günlerde buna benzer bir paylaşımda yorum yapma gereği duymuştum o paylaşımdada tr5 ve yanlış hatırlamıyorsam johndeyr arasında tercih yapmak istiyordu kardeşimiz
Tr5 serisi t5 Nevhollandın avrupa olanının yerli montajı ben t 5115 kullandım aldığım sezon geri değiştim bu traktör serisi ne ağır iş bede ara işler için kullanışlı değildir ben ara işlerimde 75 56 nevholland kullanıyorum performans ve yakıt çok uygun tercih sizin

Sevgili kardeşim geçtiğimiz günlerde buna benzer bir paylaşımda yorum yapma gereği duymuştum o paylaşımdada tr5 ve yanlış hatırlamıyorsam johndeyr arasında tercih yapmak istiyordu kardeşimiz
Tr5 serisi t5 Nevhollandın avrupa olanının yerli montajı ben t 5115 kullandım aldığım sezon geri değiştim bu traktör serisi ne ağır iş bede ara işler için kullanışlı değildir ben ara işlerimde 75 56 nevholland kullanıyorum performans ve yakıt çok uygun tercih sizin

Hangi özelliğinden dolayı TR5.115 ten memnun kalmadınız?