Arkadaşlar mf 398 mi mf 395 ikiside tekçeker olaçak,nasip olursa 4/5 ayda almak istiyorum sizce çekiş olarak hangisi üstündür kullanan arkadaşlar yorum yapabilirmi tşk ederim şimdiden
398 güzel motorArkadaşlar mf 398 mi mf 395 ikiside tekçeker olaçak,nasip olursa 4/5 ayda almak istiyorum sizce çekiş olarak hangisi üstündür kullanan arkadaşlar yorum yapabilirmi tşk ederim şimdiden
3095 al derkm arka tarafi dağitti falan yok ama 2 vites dislisi bi sure sonra yiyor onun sebebide ben hic 3085.95.105 in 1. Viteste tarla surdugunu gormedim biraz da pompayla oynuyorlar al sana caterpiller cikiyo ortaya [emoji23] 2 vites pulluk vitesi degil traktor gidiyor ama sanzuman yoruluyor senin anlayacagin ben akilli uslu kullanirim dersen al 3000 serisinin motor omru 20 bin saat ben serviste bi cok kes şahit oldum saatlerde70 bine kadar verecegim ama ikisi arasında kaldim,3095 çok iyi ama arka tarafi çabuk dişli dagitıyor diyorlar kafam karıştı biraz
3095 al derkm arka tarafi dağitti falan yok ama 2 vites dislisi bi sure sonra yiyor onun sebebide ben hic 3085.95.105 in 1. Viteste tarla surdugunu gormedim biraz da pompayla oynuyorlar al sana caterpiller cikiyo ortaya [emoji23] 2 vites pulluk vitesi degil traktor gidiyor ama sanzuman yoruluyor senin anlayacagin ben akilli uslu kullanirim dersen al 3000 serisinin motor omru 20 bin saat ben serviste bi cok kes şahit oldum saatlerde
Kullandıgina gore değisir 4500 6000 saat arasi ama benim vardi 88 model 285 rektefiye yaptirdim turbo intercoleer taktirdim pistonlar falan degisti pompa enjektor yapildi saati sifir taktik 9400 saatte sattim ve gram yag eksiltmiyordu265 s ve 285 s lerin motor ömrü kaç yıl yusuf bey 285 s düşünüyoruzda almak için ne dersiniz ?
Kullandıgina gore değisir 4500 6000 saat arasi ama benim vardi 88 model 285 rektefiye yaptirdim turbo intercoleer taktirdim pistonlar falan degisti pompa enjektor yapildi saati sifir taktik 9400 saatte sattim ve gram yag eksiltmiyordu
Vites hilali ve dislisinde sorun oluyor.Sebebiyse yukte ve tarlada genelde 2 vites kullanildigi icin bir muddet sonra 2 vites dislisinde otme vites atarken cartlama vb. sorunlar olabiliyor.398,3085 -95-105 lerde en cok gorulen sorunlardan birisi 2 vites hilali ve dislisi sorunudur.2.vites dislisi nasil bir arıza veriyor,bende 3085 var 2. Vitesteyken ince bir titreme yapiyor vites topuzu acaba boyle bir sorun mu
Vites hilali ve dislisinde sorun oluyor.Sebebiyse yukte ve tarlada genelde 2 vites kullanildigi icin bir muddet sonra 2 vites dislisinde otme vites atarken cartlama vb. sorunlar olabiliyor.398,3085 -95-105 lerde en cok gorulen sorunlardan birisi 2 vites hilali ve dislisi sorunudur.
Durdukca daha masrafli arizalar acma ihtimalinide goz onunde bulundurmak gerekir.Akrabamda 398 var 2 vitese takinca asiri sekilde otuyor.2 yildir o sekilde biniyor suan icin bi sorun olmadi.Bana kalirsa yaptirmak en guzeli.Otme sorunu yasamadim fakat vites topuzunda titreme var biraz sorun yapar mi?
Anladım teşekkürler,bir soru daha sormak istiyorum,traktor dururken birinci vitese gecerken cartlatma yapıyor bu sorun teskil eder mi?2 ye vs takarken sorun yokDurdukca daha masrafli arizalar acma ihtimalinide goz onunde bulundurmak gerekir.Akrabamda 398 var 2 vitese takinca asiri sekilde otuyor.2 yildir o sekilde biniyor suan icin bi sorun olmadi.Bana kalirsa yaptirmak en guzeli.
Rica ederim.398 de normalde her vites sessiz geciyor.Cartlama genelde balataylada alakali olabiliyor.Veya debriyaj a da baktirin.Balata saglam olup debrijaya basinca tam ayirma yapmazsa cartlama yapar.Balatayada baktirin.Anladım teşekkürler,bir soru daha sormak istiyorum,traktor dururken birinci vitese gecerken cartlatma yapıyor bu sorun teskil eder mi?2 ye vs takarken sorun yok
Bir ve geri viteste ses yapar mf ford bunlar hep böyledir ses gelmiyorsa sorun var demektir [emoji1]Anladım teşekkürler,bir soru daha sormak istiyorum,traktor dururken birinci vitese gecerken cartlatma yapıyor bu sorun teskil eder mi?2 ye vs takarken sorun yok